Къде в Пловдив ??? - 89

• 39 884
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
На Филипово нямаше снощи, нито на бул. България

# 481
  • Пловдив
Къде да си направя IgG количествен тест за наличие на антитела срещу COVID-19 - надежден резултат на прилична цена?
Ние правихме в Синево. Ако си запазиш час онлайн, цената е -10%, значи към 40лв. с пробовземането. Не е най-евтиното, но пък е по метода ELISA, т.е. се предполага, че е достоверен. Излиза за 3 дни.

# 482
Аз правих в Бодимед, излиза на другия ден-22лв без взимането на кръв. То мисля, че е 3 лв. Аз пусках и други изследвания и не обърнах внимание.

# 483
  • под тепетата
Къде в неделя правят ПСР с превод на английски?

# 484
Къде да си направя IgG количествен тест за наличие на антитела срещу COVID-19 - надежден резултат на прилична цена?
Ние правихме в Синево. Ако си запазиш час онлайн, цената е -10%, значи към 40лв. с пробовземането. Не е най-евтиното, но пък е по метода ELISA, т.е. се предполага, че е достоверен. Излиза за 3 дни.
В "Писанец" също е Elissa и е 19лв + 2лв за вземане на кръв. Това, ако е само за IgG. Ако е за IgG и IgM e 32лв + 2лв. Резултатът излиза на същия или най-късно на следващия ден.

# 485
  • Пловдив
Къде в неделя правят ПСР с превод на английски?

На Писанец са на английски. И на Каспела също. Трябва да заявиш, че искаш на английски. Но дали работят проби в неделя......

# 486
Бихте ли ми препоръчали къде да отида за утрешния ден на Спа, сутринта да отида и вечерта да се прибера, някъде около Пловдив без резервация? Мерси 🍀

# 487
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали къде да отида за утрешния ден на Спа, сутринта да отида и вечерта да се прибера, някъде около Пловдив без резервация? Мерси 🍀
Старосел, Тракиец, а съвсем на близо може и в Спа хотел Марково, но аз бих попитала първо дали допускат външни лица предвид обстановката и пълните хотели е възмжно да има ограничения.

# 488
В Хисаря.

# 489
  • Пловдив
Стрелча, Красново също.

# 490
  • Пловдив
Гр. Баня

# 491
  • Пловдив
Момичета, ако има някоя от вас, която да е учител начален клас или занималня,  може ли на лични да питам нещо.

# 492
  • Пловдив
Количествен тест правят е в ДКЦ св. Георги на Васил Априлов.
PCR на английски правих в Каспела. Имат мнг опит с пътуващи в чужбина, но вероятно и на другите места имат.

# 493
Старосел, Тракиец, а съвсем на близо може и в Спа хотел Марково, но аз бих попитала първо дали допускат външни лица предвид обстановката и пълните хотели е възмжно да има ограничения.
Някой би ли споделил актуални лични впечатления от Спа хотел Марково.
Имам предвид, след продажбата на Триумфите и смяната на мениджърския подход на собствениците на хотела.

# 494
Лично впечетления не мога да дам, но паркингът им е нонстоп фраш, минавам оттам поне 2-3 пъти седмично, вкл. и делнични дни и все се чудя какво толкоз му се гъчкат в тоз хотел... Явно си го харесват хората.
Та и аз съм любопитна ако някой е бил да каже наистина ли е толкова уау 🙄
В Старозагорските мин бани също може, даже май спа ваучери мярнах в грабо.

Общи условия

Активация на акаунт