Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 471
  • 735
  •   2
Отговори
# 300
  • при Arctic Monkeys
При мен ботокса премахна вредния навик на повдигане на веждите и мръщенето на челото и гневната, от което основно се получават бръчките там. В момента нямам, ботокс, но челото е в по-добро състояние отпреди поставянето.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:42 от karmacoma

# 301
Кое според вас е правилното време за старт с ботокса ? Години или някой външен признак ? Бръчки само при усмихване ?

# 302
  • при Arctic Monkeys
При мен-откроявянето и задълбочаването на линиите по челото, много ме дразнеха. Освен тях се повдигат и леко веждите,което много освежава лицето.

# 303
  • в 1001-та нощ
Кое според вас е правилното време за старт с ботокса ? Години или някой външен признак ? Бръчки само при усмихване ?

Необходимостта, няма възраст за това - индивидуално е.

Мили дами, явно хиалуронът няма да е за мен Sad За 3 месеца направих три процедури с 2,5 мл общо, но ефект почти нулев. Първо 0,5 мл, после 1 мл и после още 1 мл. Мислех, че трябва да има натрупване за да има ефект, защото устните ми са по начало много малки и тънки, а с годините съвсем са се променили, но при мен не се задържа нищо и 1 месец. Отдавам го на болестта, която имам Хашимото, възможно ли е според вас това да е причината?! Защото докторът е един от най-добрите и търсените, досега не съм попаднала на недоволна клиентка от него, а и филърът, който използвам е Apriline forte, казват, че е твърд и много дълго време се задържал...

По-скоро не.

# 304
Здравейте 😊 Момичета, искам да ви попитам, дали някоя от вас си е поставял ботокс в тъй наречената jawline зона. Лицето ми е широко и искам малко да го стеснят, разбрах, че се поставя ботулинов токсин в дъвкателните мускули, за да ги "замръзят". Въпроса ми е, дали боли и, дали наистина има ефект.

# 305
  • Пловдив
Здравейте 😊 Момичета, искам да ви попитам, дали някоя от вас си е поставял ботокс в тъй наречената jawline зона. Лицето ми е широко и искам малко да го стеснят, разбрах, че се поставя ботулинов токсин в дъвкателните мускули, за да ги "замръзят". Въпроса ми е, дали боли и, дали наистина има ефект.
Поставянето на ботокс, по мое мнение е една от най-безболезнените процедури. Виждала съм добри корекции на широки лица с филър в областа на челюста и брадичката. С ботокс също знам, че се прави, но в БГ не съм срещала, такива корекции.

# 306
Здравейте, дами! Решила съм да си сложа хиалурон в устните за първи път, но лятото ми отстраниха щитовидната жлеза /папиларен карцином/ и се притеснявам дали не са противопоказни за мен такива процедури. Ще съм благодарна, ако някой е запознат и коментира Hug

# 307

Необходимостта, няма възраст за това - индивидуално е.

Мили дами, явно хиалуронът няма да е за мен Sad За 3 месеца направих три процедури с 2,5 мл общо, но ефект почти нулев. Първо 0,5 мл, после 1 мл и после още 1 мл. Мислех, че трябва да има натрупване за да има ефект, защото устните ми са по начало много малки и тънки, а с годините съвсем са се променили, но при мен не се задържа нищо и 1 месец. Отдавам го на болестта, която имам Хашимото, възможно ли е според вас това да е причината?! Защото докторът е един от най-добрите и търсените, досега не съм попаднала на недоволна клиентка от него, а и филърът, който използвам е Apriline forte, казват, че е твърд и много дълго време се задържал...

По-скоро не.

доста е вероятно всъщност

# 308
Здравейте! Търся мнения за стягаща мезотерапия за лице - има ли ефект? За първи път ще правя и се чудя дали стягаща или подхранваща?

# 309
Какво мислите за процедурата bb glow? Иска ми се да съм с постоянно маскирани червени белези от акне, но не ми се прави химически пилинг 😬

# 310
Какво мислите за процедурата bb glow? Иска ми се да съм с постоянно маскирани червени белези от акне, но не ми се прави химически пилинг 😬
Досега не съм чула да има доволни.

# 311
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Търся мнения за стягаща мезотерапия за лице - има ли ефект? За първи път ще правя и се чудя дали стягаща или подхранваща?

Подхранваща

# 312

Подхранваща
Благодаря Ви! Понеже вече трета година  си правя лазер за премахване на слънчеви и пигментни петна, резултатът след това много ми харесва - кожата ми се регенерира и "светва".  Затова се чудя дали ще имам нужда и от този тип мезотерапия. Подариха ми ваучер за Коледа от една дерматологична клиника и трябва да го изразходя Simple Smile Като цяло не съм привърженик на корекциите по лицето, а и все още нямам нужда от такива.

# 313
  • в 1001-та нощ
Вероятно не е кой знае какво. Другата сигурно е с конжонктил. Поинтересувайте се какви са, не правете нещо само защото е "безплатно" Wink

# 314
Вероятно не е кой знае какво. Другата сигурно е с конжонктил. Поинтересувайте се какви са, не правете нещо само защото е "безплатно" Wink
Не е точно безплатно, защото ваучерът е от съпругът ми Simple Smile Явно ме е чул като си говорим с братовчедка му и ме изненада Simple Smile Да, ще се поинтересувам и за двата вида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт