Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 381
  • 735
  •   2
Отговори
# 465
За такива като мене, дето нищо не разбират от терапии, си трябва някой любезен да ми обясни 😀
Вие сте като завършили висше тук 😉

# 466
Аз мисля, че е гадно да избираме между любезни и неможещи и арогантни и можещи. Искаме любезни и можещи и затова толкова се разпитва в темите.
Да, важен е резултатът, но да даваш сума ти пари на някой, а той да се държи арогантно - не , мерси. Такива не заслужават да ги храниш, колкото и да са добри. Смятам, че от касиерката в магазина до най-можещия и добре печелещ търговец - всеки трябва да се отнася добре с клиентите си, защото те го хранят, а ако дори за това не се замислят, то поне защото също са хора и не може да се държиш зле с който и да било. Това е.

# 467
... в един идеален свят 🙃

# 468
Валянова е един от най - добрите дерматолози у нас за конци и филъри ( това не съм го определила аз ) .Сигурната ръка ( това става след много четене и опит ) а аз съм там точно заради тези ръце и вярата че всичко ще е добре , точното око което има , никога не съм подлагала нейното мнение под съмнение ,дори не помня имената филърите които ми поставя ( имам си дебело досие при нея ) .Тя е човек който не говори много , но обича да работи .Не съм я виждала груба с пациент а съм при нея всеки месец от години .
Нормално е да не харесваш даден  лекар , сменяш докато намериш твоят човек .Но няколко са много добрите дерматолози в Бг и Валянова е от тях и не трябва да се слага знак на равенство м/у отношение  ( което винаги е субективно ) и професионализъм .

Doro  конците се разполагат ветрилообразно   , като входа може да бъде в областта на слепоочията и от там се разполагат 5 бр. различни по - размер конци .Като един или два са под окото и в/у скулата .Или друг вариант поставят се от назолабиалните бръчки към бузите .Направи си консултация , Ильо Стоянов също започна да работи с Aptos .

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 23:07 от nkv_sz

# 469
Момичета, колко време след поставяне на филър устни спадат отоците и се вижда крайния резултат?
Имам притеснение - поставиха ми малко и в крайчетата за повдигане на ъглите на устните, но сега стои като леки ръбчета.
Процедурата беше преди 3 дни.
Искам да знам колко да изчакам преди да се засиля за разграждане.

И колко време се масажират устните? Не съм сигурна, че разбрах правилно 10на дни

# 470
  • в 1001-та нощ
Зависи от филъра. При някои месец, при други няколко дни. Рано е, ти не усещаш ли дали има напрежение?

# 471
Видях, че в Дерма Акт също са започнали да поставят мезо конци. Не знам там кой специалист работи с тях?

# 472
Хубаво е, че се е понаучила д-р Валянова, защото майка ми си прави конци при нея още в началото като излязоха преди 8-9 години и вместо по-добре - стана много по-зле : “накъдри” и контура около брадичката.

# 473
Алена, какво имаш предвид под напрежение?
Ако е леко втвърдяване и болка - да, и го размачквам в посоките както докторката ми е показала.
На марионетните ми сложиха Restylane Defyne и малко в ъгълчетата за повдигането на устата, което всъщност ме дразни.
Устните Restylane Kisse, масажирам и там, но все още имам болка и го правя по-лекичко.
Истината е, че имам много малък опит с филърите - реално това ми е второто слагане в устни и марионетни, при друг доктор съм сега и първия път не ми казаха нищо за масажи.

# 474
Хубаво е, че се е понаучила д-р Валянова, защото майка ми си прави конци при нея още в началото като излязоха преди 8-9 години и вместо по-добре - стана много по-зле : “накъдри” и контура около брадичката.
Marietta🌺, майка Ви след това ходи ли за корекция?
Няколко пъти питах в темата, но така и никой не отговори - при неправилно поставени конци или някакъв последвал проблем с тях, могат ли да се извадят или разградят? Благодаря😊

# 475
Някой скоро да  еправил вампирски лифтинг?
Инетересува ме колко е възстановителния период  и дали кима проблем да имам филър?

# 476
  • Бургас
Няколко пъти питах в темата, но така и никой не отговори - при неправилно поставени конци или някакъв последвал проблем с тях, могат ли да се извадят или разградят? Благодаря😊

Не могат да се извадят. Чака се да се разградят, но кога и с какъв резултат ще се разградят - Божа работа. Освен това конецът се обвива с тъкан, която също може да стане видима - както при филърите - филърът се разгражда, но около него има тъкан, която се капсулира и е видима. Даже и в темата имаше подобни случаи - като "банани" около устата. Зависи от дълбочината, в която влиза конецът, от вида конец, майсторството на лекаря и т.н.
Гледай някой път външната ни министърка - близо година в лявата й буза стои конец, който е видим дори по телевизията, когато говори или прави мимики.

# 477
Ето ме след Агнес при д-р Чокоева (Пловдив)!
Процедурата изглежда болезнена, но въобще не е. Слага се обезболяващ крем, после упокойка (и нея не усетих), а самият Агнес е нищо работа - усетих леки убождания на 2-3 по-чувствителни места и това е. Тръгнах с идеи за нещо кой какво, а то си беше почти приятно.
Но и самата Чокоева е сладурана и просто изглежда като мой тип човек, което е винаги положително. Вие може да не обръщате внимание на отношението, но за мен е важно. И не говоря за някакво галене с перце и супер внимателност, а просто да си усетиш доктора на твоята честота.
Очаквах и по-голям оток и грозотия 😀, но не е така зле положението. Моята кожа е леко капризна и си посинява. Единственият недостатък е, че не е желателно да се пие днес алкохол, пък така ми е винено...
От бустера Aquashine засега забелязвам, че преди крем кожата ми не е така изпръхнала от сухота.
Това засега от мен, скромния ми опит в разкрасяването и първи моменти след Агнес. Ако някой се интересува, на 41 съм и си беше време.

# 478
Някой има ли впечатления от Laser Genesis?

# 479
  • София
И аз да питам за конците. Колко време е нужно за да изчезне нагънатата кожа?

Общи условия

Активация на акаунт