Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм ползвала Pluryal Volume за назо. Беше ок, не съм имала проблем с приемането или трайността му.

# 541
  • София
Отново да попитам за laser genesis, повлиява ли наистина розацея и цялостното състояние на кожата - финни линии, белези, пори, черни точки?

Ако никой няма впечатления за тази процедура след като направя целия курс, ще споделя впечатления, ако някой си задава същите въпроси.
Аз съм си правила три процедури, исках да залича белези от акне и зачервявания. Честно казано не видях ефект и преустанових. Може и да е трябвало да се направят още процедури, но т.к. цената не беше ниска, а резултати не забелязвах, прекратих.

# 542
Здравейте момичета! Някоя от вас да си е правила Geneo? Бях на консултация в Дерма Акт и докторката ми препоръча да започна с тази процедура в околоочната зона, ( имам доста линии), но като чета какво представлява и не ми вдъхва доверие.
Здравейте,правих процедура,не съм впечатлена.....
[/quote
Благодаря за отговора, Вие къде я правихте и съвсем ли нямаше някакъв ефект, то сигурно трябва повече процедури ама аз хич не им вярвам на тези апарати. На мен лекарката ми каза да направя една процедура за да видя как ще ми се отрази и ако ми допадне да направя още няколко.

# 543
Някой правил ли е Морфеус?
Да, но процедурата беше вчера и не мога да споделя резултат, а само как протича, ако ви интересува...

# 544
Някой правил ли е Морфеус?
Да, но процедурата беше вчера и не мога да споделя резултат, а само как протича, ако ви интересува...
На коя зона и колко процедури ще направите? Какво борите?

# 545
Има ли някой да е слагал във Варна Радиес или Елансе? Обмислям слагане на един от двата с цел запълване на обем и лек лифтинг но като чета за възможните странични реакции леко ме хваща страх... Разбирам че е много важно как ще бъде поставен такъв филър за да се избегнат максимално страничните ефекти, а не намирам мнения за лекар от Варна - нито добри нито лоши
Явно няма момичета от Варна,  които да пишат тук...

А да попитам има ли тук някой, който си е слагал Елансе и да е имал странични реакции някакви? Четох назад мнения, намерих постове от две момичета, с ужасни реакции след Радиес при една и съща лекарка.
Спряла съм се на Елансе заради колагеностимулиращата му функция. Имам приятелка, която слага Радиес при Стоилова - резултатът е супер, точно V шейп й става лицето и лифтира и запълва обема където трябва. Спрях се на Еланс М, защото работи уж по същия начин но е по-траен, обаче голям страх с тези калцирания и реакции след време ме хваща. Четох в някакъв чужд форум реакция получена година след слагането - не мога да си обясня как така чак след година, защо чак тогава...
Аз съм правила МД кодове с жуведерм волифт+ волайт  10 дена след волифта - ами не беше кой знае какво, плюс че не знам дали изкара и няколко месеца ефекта. Правих и PRP в комбинация с мезотерапия - да ефект има но е само като озаряване и избистряне на кожата, но никакъв ефект върху гравитацията не видях Disappointed

# 546
ДХЗ, правих цяло лице и врат. Боря отпускане в долната част, като целя и цялостно стягане. Трябва да направя три процедури. Ще изчакам вероятно с втората, за да преценя доколкото мога, резултата от първата. Притесняваме  стопяването на мазнини - в руските и американски сайтове, процедурата е рекламирана именно като такава,  с която се намаляват мазнини, ако се работи на висока мощност /на каквато работиха мен/, докато и двамата лекари, с които разговарях категорично отричат такъв ефект.  Може би е коректно да кажа, че ми беше препоръчана в комбинация с hifu в долната част на лицето /явно не се очаква достатъчен ефект само от морфеус/, но не рискувах с него, след всичко прочетено тук и видяно.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 10:44 от Marry757

# 547
Здравейте дами,
Предстои ми първо слагане на филър в устни. Лекарят работи с Juvederm, Restylane и няколко значително по-евтини продукта. Ще бъда благодарна ако споделите впечатления дали и Juvederm, и Restylane са подходящи за първо поставяне. Simple Smile
И правя уточнение - не търся рекордни обеми, имам си нелоши устни. Simple Smile С времето обаче имам лека загуба на обем, а и контура може да се подобри, предполагам. Simple Smile

# 548
Здравейте на 26 години съм, кърмя от почти 3 години, сега приключвам и искам веднага да си сложа филър в устни и малко ботокс на бръчката между веждите. Като искам да правим опити за бебе другият месец. Тоест в промеждутъка между кърмене и ново бебе да направя освежаване. Нещо пречи ли ми, хормони, трябва ли да изчакам след слагането на ботокса за бременност? Попитах в клиниката, не са сигурни, някой бил ли е в моето положение?

# 549
На мен пък в последно време не ми харесва тургора на кожата, не е сбръчкана, не е тънка напротив, но някак на определена светлина и без грим, я усещам без еластичност или плътност. Не мога да опиша точно. Може би ще помогне някой апарат за образуване на колаген, но пък повечето са с нагряване, а аз имам филъри почти на цялото лице. Какво мислите ?

# 550
  • в 1001-та нощ
На мен пък в последно време не ми харесва тургора на кожата, не е сбръчкана, не е тънка напротив, но някак на определена светлина и без грим, я усещам без еластичност или плътност. Не мога да опиша точно. Може би ще помогне някой апарат за образуване на колаген, но пък повечето са с нагряване, а аз имам филъри почти на цялото лице. Какво мислите ?

Радиес, PRF, мезотерапия. Има опция за смесване на филър с мезо.

# 551
Аз днес поставих ботокс в брадичката , дано държи по-дълго.

# 552
Какъв ефект получаваш от тази процедура Simple Smile

# 553
  • София
И аз с въпрос относно колагенообразуващите апарати: от прочетеното се двоумя между Exilis и Forma. Дали някой може да каже каква е разликата между двата и/или да сподели впечатления за някой от тях?

Също така ми направи впечатение, че с никой не работят челото - защо така? Изобщо има ли нещо друго освен ботокс и аблативни процедури за тази зона?

# 554
Здравейте,
Напоследък често ви следя и сондирам мнения, т.к. искам да освежа леките си бръчки.
До сега не съм ползвала никога инжекционни интервенции, насочила съм се към д-р Денкова.
Следя нейни публикации в социалните мрежи, някоя от Вас възползвала ли е се скоро от холистичния и подход?
И горе -долу в какъв ценови диапазон се случват нещата?
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт