Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 240
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Благодаря Алена, полезно ми беше четивото. Преди време бях решила да пробвам с неопаративна блефатопластика, но в последствие се отказах. Наистина клепачът ми е поста паднал, има си излишна кожа, ще трябва рязане. Сега съм с процес на търсене на добър специалист, което мисля, че ще е най-трудната част.

# 661
Има ли тук дами с опит при естетически корекции  в Турция- лифтинг на чело и вежди, фейслифт, инжекции със собствена мазнина, лип лифт (оперативен)?

Точно с описаните по-нагоре нямам опит, имам две операции/ринопластика и гърди/ в Турция и съм доволна. От ринопластиката - особенно много, носът ми беше много труден за работа. На 14.03 съм на консултация пак със същата клиника за блефаропластика. На дясното око имам крещяща нужда. Лявото ми е ок, но дясното е много много зле. Не знам защо в годините се получи тази разлика в двете очи. Към момента освен спирала не слагам нищо друго на очите. Сенки не умея да си слагам, а за спирала и дума не може да става, много са ми различни двата клепача Sad
  При кой лекар ви беше ринопластиката и пак той ли ще ви консултира за блефарипластиката?

# 662
Здравейте момичета, как сте? Имам бенка точно до носа, която страшно ме дразни и искам да премахна! Моля препоръчайте ми добър дерматолог в София при когото да отида за консултация! Благодаря

# 663
  • София
Здравейте момичета, как сте? Имам бенка точно до носа, която страшно ме дразни и искам да премахна! Моля препоръчайте ми добър дерматолог в София при когото да отида за консултация! Благодаря

Д-р Иван Ботев. Работи в Александровска болница, но има частен кабинет в Лозенец, където съм ходила. Махала съм няколко бенки при него. Задължително прави хистология на бенката след премахването, което е важно.

# 664
  • Пловдив
dora7511, Ринопластиката ми беше при д-р Йоздемир. Не, консултацията ми за клепача няма да е с него, с д-р Синан ще е. Интересно ми е мнението му. Когато бях в Турция за моите операции, гледах, че много дами си правеха блефаропластика. Но на всички беше и на двете очи, а при мен на едното няма какво да се реже.

# 665
dora7511, Ринопластиката ми беше при д-р Йоздемир. Не, консултацията ми за клепача няма да е с него, с д-р Синан ще е. Интересно ми е мнението му. Когато бях в Турция за моите операции, гледах, че много дами си правеха блефаропластика. Но на всички беше и на двете очи, а при мен на едното няма какво да се реже.

Това клиника ли е или лекари, които работят отделно?

# 666
Много ти благодаря за отговора! Би ли могла да ми дадеш телефонен номер или емайл? Работи ли с лазер СО2? Благодаря

Д-р Иван Ботев. Работи в Александровска болница, но има частен кабинет в Лозенец, където съм ходила. Махала съм няколко бенки при него. Задължително прави хистология на бенката след премахването, което е важно.

# 667
  • Пловдив

Това клиника ли е или лекари, които работят отделно?

Клиника е, Естетика в Истанбул.

# 668
  • при Arctic Monkeys
Пример как от красиво лице, според мен, се получава по-малко красиво лице

# 669
Как е направена брадичката според вас?

# 670
Обработката на снимки трябва да е портфолио на друг тип професия, не лекарската. Освен че умее да работи с тякаквъв фейс ъпликейшън, тая Дубасова друго не показва. От всяко лице мога да направя такава промяна за около 30 сек.😄

# 671
  • при Arctic Monkeys
По-добре да е фотошопирана, отколкото наистина да е изпила лицето на жената😀

# 672
Бях в чужбина една седмица и на басейна имаше две рускини, не се познаваха, на различна възраст.
И двете бяха с ужасни брадички тип”Баба Яга” .Изтеглени напред, груби.Също и с кофти устни.
Успокоих се, че явно навсякъде има некадърници и хора с лош вкус.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:34 от ДХ3

# 673
  • Пловдив
Как е направена брадичката според вас?
С голямо количество филър, който е точно за контуриране на челюст и брадичка.
За мен лично жената е много красива и не е трябвало никаква корекция да и се прави. Но вкусове разни Simple Smile

# 674
А вратлето как е изтънено или "контурирано", че е станало по-тънко?
Както Doro каза по-горе, тук става въпрос за обработка единствено на снимки.
Няма как да се постигне абсолютно еднакво осветление, еднакви мимики, поглед, позиция и така нататък, вгледайте се малко по-добре.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 22:39 от Rosita

Общи условия

Активация на акаунт