Бихте ли издържали мъж?

• 30 894
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Най-красивата страна
Ами и за секс да е.
Ако не го смятам за мъж много ясно,че няма да имам желание и за секс.

# 1 036
Че то, и любовта и секса си вървят с екстрите.

# 1 037
  • София
Само че, хората с нагласа на шугърмамита и шъгърдедита са съвсем наясно защо са - за пари и удоволствия, не за партньор и да слушат мелодрами.

# 1 038
  • София
Децата наследяват генетиката на двамата родители.

# 1 039
То за всеки различно означава красив. Дядо ми все ми казваше, Бог да го прости - Като си взимаш мъж, гледай да е първо добър и да те обича... Ама гледай и да е пооооне малко хубав, сутрин като се събудиш да не те уплаши. Виж аз какъв съм хубавец, баба ти веднага се влюби в мен. 😂😂😂
Аз пък като се влюбя едни високи и красиви все ми се виждат. После като започнат да ми се катерят по главата се смаляяяват, смаляяяват и погрозняват. 😁

# 1 040
  • София
Joy
То за всеки различно означава красив. Дядо ми все ми казваше, Бог да го прости - Като си взимаш мъж, гледай да е първо добър и да те обича... Ама гледай и да е пооооне малко хубав, сутрин като се събудиш да не те уплаши. Виж аз какъв съм хубавец, баба ти веднага се влюби в мен. 😂😂😂
Аз пък като се влюбя едни високи и красиви все ми се виждат. После като започнат да ми се катерят по главата се смаляяяват, смаляяяват и погрозняват. 😁

Е за го гледам на мен да ми е красив... другите какво виждат, не ме интересува Joy

# 1 041
Т
Скрит текст:
о за всеки различно означава красив. Дядо ми все ми казваше, Бог да го прости - Като си взимаш мъж, гледай да е първо добър и да те обича...
Ама гледай и да е пооооне малко хубав, сутрин като се събудиш да не те уплаши.
Скрит текст:
Виж аз какъв съм хубавец, баба ти веднага се влюби в мен. 😂😂😂

Абсолютната класика при вицовете Simple Smile Simple Smile
Събужда се мъж сутрин след безпаметна пиянска вечер и... подскача метър в хоризонтално положение:
- Крокодил !!!
- Ама мило, ти снощи каза, че ме обичаш...
- Говорящ крокодил !!!

# 1 042
  • Варна
Последните коментари много напомнят на детски лексикон. Желания и предпочитания.
Аз съм 1,75 см. За мен, 190см мъж е върлина. Не желая да засягам никой индивидуално. Но при високите мъже има прекален наивитет и глупост. Може би и затова са търсени за брак.
Сметкаджийство за гени е прекален егоизъм. Двуметров импотент(с мини възможност) или геймър маниак за какво ви е?😁

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 18:11 от Viviana91

# 1 043
  • Пловдив
Къде ги намирате тия върлини?
Аз 1.90 мъж не съм виждала, сигурно щото съм нисичка и не ми е в полезрението.😀
Къде, къде, намират се. Благоверния е 190 см. Наследника на 14 е 180 см, та предполагам може и по-висок да стане,  средния син на 11 е 176 см.

А аз харесвам високи мъже с големи ръце. Мъж под 180 см няма шанс при мен. Най-добре 190 см и нагоре.

Това ме подсеща за една позната... И тя така... Висок, та висок. Тя самата, май няма и 1,60. Намери го все пак. Наскоро ми се оплакваше, как се влачели по болници и какви пари пръскали за операции. Колената при високите били проблем след определени години.           Wink
Имат дъщеря. Дъщерята май минава 1,90 и е с някакво странно телосложение, поне според мен. Женственост под нулата. И за нея се притеснявала.        Wink
Стига сте търсили такива мъже - високи та високи. За някои високи са и 1,75. Вижте сега, заради вас такива жени като мен (1,76), не могат да си намерят висок мъж. 😉 Щото всички искат да е над 1,80, а по-желани от мъжете са джобните гаджета. 😉😄
SeaHorse  - Виж сега дребосък, успокой се, аз съм си намерила.

# 1 044
Изисквания към мъж за отглеждане/издържане.
Да е веселяк-филофоф за да ме разсмива.
Да обича добрата храна и пиене и да им разбира за да ми прави компания.
Да прави хубави масажи.
Да си играе с котката, защото често нямам време да и обръщам внимание.
Да не ми пипа поршето, другите коли - може.

# 1 045
Виви, понякога изплискваш легена с изказвания. Satisfied Бе как върлина 1,90. По-глуповати вика. Това изследване на Станфордския университет ли е или?
За да не съм голословна, моето дете е от по-нисък мъж, но пък е 1,75 (момиче) с 1 сант по-високо от баща си. Високият ми сегашен мъж не ще дечурлиня, инак егоистично щях да му родя едно 1,90 см момче. Ма той умен, не ми се хваща. Smile

# 1 046
  • Варна
Не само лични наблюдения. Особени птици са. Скучни и предвидими.
Няма никаква гаранция, че сина ще има същите мерки, като бащата.
За мен е по-важен менторския пример на бащата.

# 1 047
Имала съм две връзки с мъже над 190 см. В никакъв случай не са били глуповати, за импотентни пък да не говорим. Вярно, че повечето са имали проблеми с костната система при израстването, но има и много ниски мъже с подобни проблеми.

# 1 048
Да, това с глуповатите изби рибата. Напротив, ако трябва да следим поведения и зависимости, ниските мъже са много по-склонни към комплексирания, агресия, чувство за малоценност, фрустрация, компенсации поради ниският си ръст. А това кой колко мозък има и как го ползва, там вече подобни зависимости са в кръга на вицовете като за петък вечер.

# 1 049
  • София
Последните коментари много напомнят на детски лексикон. Желания и предпочитания.
Аз съм 1,75 см. За мен, 190см мъж е върлина. Не желая да засягам никой индивидуално. Но при високите мъже има прекален наивитет и глупост. Може би и затова са търсени за брак.
Сметкаджийство за гени е прекален егоизъм. Двуметров импотент(с мини възможност) или геймър маниак за какво ви е?😁

Такива ниски няма ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт