АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Лайка, жив и здрав да ви е именника.

Днес кумата ми роди, а аз не спирам да рева. Толкова ми е мило Heart Само като се сетя за момента, в който видях моето бебе Heart а вече е толкова голям. Много бързо минава това пусто време.

# 376
Лайка да ти е жив и здрав.
Ако живеехме в един град щяхме да се организираме да го гледаме заедно. Снощи заспа в 6 и става да яде в 11 и в 3. Стана в 6 и в 7.30 вече е обратно в леглото за първа дрямка и естествено аз с него.
За помощта, като ви чета добре че майка ми е около мене. Може да не го приспива, но помощта и и присъствието и е неоценимо.

# 377
  • Пловдив
Лайка, да ти е честит именика, да има безгрижно детство и ....да почва вече да спи по цяла нощ, без да се буди Blue Heart Smile
Вчера оставихме малчо с преспиване при баба му ...та сега пия кафе наспана Laughing
Вчера си направих разходка с приятелка, сготвих си, сега ще си направя и тренировката и си го взимаме. Презаредих батериите за няколко дни напред Hug
При нас таткото работи хоум офис от март, но до 17ч не може да ми памага, след това го взима, за да свърша нещо.
Той се занимава основно с каката и с доходите на семейството. Събота и неделя голяма част от времето му е заето точно с това. Трябва да е наспан и починал, за да работи умът му ефективно. Затова ми помагат свекърите. Немога да се оплача, гледат децата прекрасно, даже малкия е много спокоен като го вземем. Искам да свиква и с други хора да го гледат, засега се получава.

# 378
Лайка, честит имен ден на твоето съкровище!
Тези, които оставят бебоците с преспиване някъде- браво на вас! Аз не смея. Нямам доверие на никого. Сама си се прецаквам така. Grinning

# 379
Честит да е Антонио! Да е здрав, безгрижен, любознателен и спящ по цяла нощ😄
При нас тази нощ беше по-добре от предната, събуди се само към 4 да яде.

# 380
Ellocin, моя ще го оставя но никой не го иска като знаят как надува гайдата вечер като огладнее Joy.

# 381
Честит ви именик, Лайка! Да си носи със здраве и гордост името! Почерпката е много оригинална!

# 382
  • София
Все ви чета, но не ми остава време да пиша. Да е жив и здрав Антонио и да е много щастливо дете.

ММ работи от вкъщи, но през деня не го притеснявам, защото приемам,че все едно го няма. Вечер ми помага определено, особено, ако малката трябва много да се разнася наоред-назад, а мен много бързо ме заболява кръстът и гърбът и той я поема за малко. Последните няколко дни е голямо кривонделче. Не иска много, много да остава сама и да си играе сама, все иска да има публика. На 30-ти декември се обърна сама за първи път и след това затишие. От няколко дни насам в момента, в който я оставя по гръб, тя вече се е завъртяла по корем и почва да мрънка като се умори и забие глава в одеалото. Обръщам я пак по гръб, тя пак се втърка по корем и след 1 мин почва да мрънка. Имам чувството, че почва да се превръща в някаква игра това. Smile

Сама си създадох проблем с бивните и сега по няколко пъти през нощта ме буди, като си изпусне бибата. Пощурявам вече. Ще мисля начин как тази седмица да я отивам, защото храм не мига да спя така. Confounded

# 383
ММ много ми помага вечерите и през уикенда. Всяка вечер той приспива бебето, веднъж не се е оплакал.
Вече проявява голям интерес към храната моят гладник. Дентокинд му давам с лъжичка, разтворен във вода и като види лъжичката чак почва да трепери. Аз като ям нещо и така ме гледа, че чак ми става неудобно. Определено мисля, че вече е готов. Във вторник прави 5м и мисля да го започна оттогава.

# 384
Лайка, честит именик, да си носи със здраве името! ♥️

Момичета, какво ви е мнението за бънджитата от тип бебешки кът за игра? Някой си беше взел такова. Просто непрекъснато ѝ търся разни занимавки. Но май не бяха особено здравословни 😬

# 385
Много съм ядосана, пак се караме с моят мъж за битовизми.
Когато някой скришно прави нещо от вас, вие вдигате ли му лют скандал. Става дума за дрехи, не за кражби, измами и изневери.
Не казахте червеното петно на бузката на Буба дали е атопичен дерматит. Леко е изсъхнала кожата в средата на петното.

# 386
Честит имен ден на Антонио! Нека е здрав и много щастлив, със спокойни и наспани родители Simple Smile
Днес и аз съм именичка. И за да не прекаляваме със сладките почерпки в групата 😀 , ще ви почерпя с една песен, която е любима на моята дунда. https://youtu.be/ePxbgesG-8g
Ние от няколко дни неуспешно се опитваме да се захраним с картоф. Стигаме до рев и задавяне.
Вече все по-рязко се набира на ръцете ми застава седнала.

# 387
  • Пазарджик
Честит имен ден на Антонио! Да има прекрасно детство и да бъде радостта на мама и тати!
Честито и за теб BonniBonn. Здраве и мир да блика около теб!
И аз да почерпа с едно весело упражнение https://youtu.be/lQ3WCE2zQQU
Слагам малкия на активната гимнастика и мама започва - Гришата се спуква от смях Simple Smile

И Григор имаше зачервяване на бузките и след 2-3 пъти мазане с крема на Мустела изчезна.

# 388
Честит имен ден, БониБон. Живи и здрави!

Лайка, честит именик, да си носи със здраве името! ♥️

Момичета, какво ви е мнението за бънджитата от тип бебешки кът за игра? Някой си беше взел такова. Просто непрекъснато ѝ търся разни занимавки. Но май не бяха особено здравословни 😬

На нас ни подариха, много му харесва. Гледам да не прекалява на бънджито, на ден макс 2 пъти по 5мин го слагам.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 19:10 от Verchy

# 389
Честит имен ден, БониБон. Да си здрава и много да те радват близките хора!
И на нас ни подариха бънджи, въпреки че казах, че не искам. Даже мисля да го продам, малко съм скептична. На 6м като ходим на ортопед ще го питам де, амаа не ми се иска много да го слагам.
Катеричка, не съм запозната с дерматита и не мога да помогна в случая Sad.

Общи условия

Активация на акаунт