АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
G.Savova, много мило, че питаш 🤗 Не ми помага никой освен таткото понякога, нощем спя с нея и ме буди по 100 пъти, но по-добре,отколко да я разнасям по 2 часа... Майка ми е вкъщи, но тя ходи на работа и не мога да я задължа да се занимава и с моето дете 😩

# 361
Не е задължена, но пък винаги можеш да я помолиш да го гледа за час някоя събота или неделя и да поспиш.
Сутрин майка ми идва при нас в спалнята и няколко пъти съм я молила да го погледа за 15 Мин и аз се обръщам на другата страна. Не че ще спя, но поне знам че има кой да го гледа. Joy
Понякога имаме нужда от помощ и ако не я поискаме никой няма да ни я даде.

# 362
Скрит текст:
Това АД ли е ?

# 363
Савова, аз сега понякога сутрин моля баща ѝ да я погледа за час и половина, когато е късна смяна, и отивам в другата стая да си отспя. Но това се случва рядко. Но да, права си, че никой няма да ни даде помощ, ако не я поискаме. И майка ми и мм се правят на ощипани, всеки ѝ се радва, но всеки гледа да избяга от нея, ама само аз не мога 😤

# 364
Алетея, и моят е същият.
Приспива я привечер, но нощните смени си ги карам сама (хихи) Joy
Той се крие в хола, за да се наспи.
Мислех да го карам поне веднъж той да спи с Буба до 4 сутринта, а аз да се наспя сама.
Не ще егоистът.

# 365
И при мен е долу горе така, че никой не иска да спи с него или пък да го приспива. Денем обикалям поне час и половина из махалата и вече дори кучетата ме познават! Сериозно всички кучета идват да ги погаля Grinning.
Добре че вкарах малкия в някъв режим и сега мога да поспивам с него през деня и не съм чак толкова уморена. Вечер не се буди и го храня докато спи, обаче много пъшка и се мята и след 4.30 е невъзможно да се спи с него. Преди си навираше главата в мен, сега обаче се обърна обратно и само ме рита!
Понякога докато правя бурилката с млякото се разревава и съм им казала, че искам някой да стане у да го успокоява докато дойда. После пък ги карам да държат бутилката и да го хранят, а аз да сменя памперса докато яде. Абе почнах и аз да се осефервам и ги карам да ми помагат Joy.

# 366
Не знам колко мл суче. Утре ще направя пробно кърмене и на мен ми стана интересно.
Днес отново е на 5 хранения, по негова инициатива. Имам много кърмя, силна струя , суче 5 Мин.
Вечер се събужда около 3 часа, но сменям памперс , люшна го и спи до 6. След това чак към 11:30 си поиска да суче.
Вече ми изглежда отслабнал 😅
Алтея и на мен ми е странна консултацията с ендо, без да види бебето, без нищо.. съмнявам се. Започнах захранването, не ми бяха такива плановете. Но виждам, че е много едър и трябва малко да намалим калориите.
В понеделник ще се свържа с ендокринолога.

# 367
  • София
Точно както казвате и при мен МП се прави на ощипан. Не можел да го приспива, той бил искал мен. Ами как няма да ме иска детето като вече е свикнало само с мен. Нашия сега е отпуска ама пък кръста го боли многооо и пак само аз го гледам. Сутрин бебето като се събуди в 7-8ч. МП ни обръща гръб и си доспива, а ние лежим с Ясен и си гукаме и т.н., стоим в спалнята, защото е топло. По принцип той е по-ранобудния от двама ни, ама интересно сега все му се спи. Вчера и днес вече започнах много да се дразня, защото и сега вечерта Ясен беше кисел, искаше да го разнасям, а баща му вижда колко ми е тежко, ама си лежи на дивана и си гледа тв, нали го боли кръст. Накрая се сети да стане, да го вземе за малко... докато се разреве качествено и трябваше пак аз да поема. Unamused А като му направя физиономия ми обяснява как бил сакат... Rage
Извинявайте за лирическото отклонение, нооо трябваше да се оплача Relaxed

# 368
Не знам колко мл суче. Утре ще направя пробно кърмене и на мен ми стана интересно.
Днес отново е на 5 хранения, по негова инициатива. Имам много кърмя, силна струя , суче 5 Мин.
Вечер се събужда около 3 часа, но сменям памперс , люшна го и спи до 6. След това чак към 11:30 си поиска да суче.
Вече ми изглежда отслабнал 😅
Алтея и на мен ми е странна консултацията с ендо, без да види бебето, без нищо.. съмнявам се. Започнах захранването, не ми бяха такива плановете. Но виждам, че е много едър и трябва малко да намалим калориите.
В понеделник ще се свържа с ендокринолога.
Този сценарий при нас е невъзможен. Гладен ли е никакво люшкане няма да го спре! Яде през 3 часа и тук таме през 4. Общо правим по 7 ядения, но понякога са и 8-9. Яде малки дози и изобщо не издържа на глад. Днес до тук има 7 хранения и общо 890мл но ще има още едно хранене.

# 369
Понеже бяхте обсъждали гънките на крачетата от известно време гледам, че има разлика при Преси.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 16:41 от Paola.georgieva

# 370
Не знам.. мисля, че е нормално, по принцип, луксацията се срещала повече при момиченцата. Дано не ви притесних излишно с тази тема, момичета. Като минем прегледа ще споделя какво е казал ортопеда.

# 371
Добро утро! Hug
ММ през седмицата няма как да се включва в помощта и гледането на шушулка особено, защото си работи в офиса. Прибира се в 7 и я къпем двамата ведната, а после тя си ляга. Уикенда я гледа активно. Аз я приспивам обаче, но “приспивам” е силно казано. Сядам до гнездото, в което все още спи, а тя след 2 минути заспива.
Вчера родителите на ММ бяха вкъщи. Малката започна да плаче още като ги видя. Не е свикнала да има хора у нас. Отпусна се чак след час.
Една идея, с която може да занимавате мънците, или поне да пробвате, но трябва да сте двама- да си подхвърляте топка пред бебето, а то да я следи. При нас се получи и я забавлявахме 15тина минути. Не следи цялата траектория, която изминава топката, но знае къде е отишла и си върти главичката в тази посока. Така и тримата се забавлявахме.

Скрит текст:

# 372
Момичета, почерпете се виртуално за имения ден на Антонио Hug

Аз си пия кафето още. Трябваше да го събудя в 8, но нямам сили.
Снощи заспа в 7 и 30, докато си пиеше млякото.
Яде в 12 и в 4 пак се събуди. Аз се правех на умряла лисица, но той не та не.
Беше се опикал, та сменях чаршафи и го преобличах.
После го нахраних, за да заспи, че много се разбуди. Той пък похапна и се насра и айде пак Joy
Спала съм 5 часа и нещо цялата нощ, защото нямаше кой да гледа филмчета до 1 през нощта...

# 373
  • Пловдив
Lore.lay Ааа,то ние сме по-дърти от вас с цял месец, спокойно 🤣

Да не губя надежда значи 😄

Във връзка с помощта , при нас няма кой да помага. Само ние си я гледаме, като ММ я взима всяка сутрин като стане към 6 или 7 и аз доспивам до 7:30-8.
Изключение е днес , оставих го той да спи повече 😊 това е голяма помощ, защото иначе съм като под вода цял ден 😱 иначе ММ оправя кухнята винаги, за да ме улесни; не мога да се оплача изобщо.

От няколко дни малката изпада в ужас и почва да реве и пищи, ако я вземе друг освен мен и баща и. Иначе се усмихва на гостите, забавлява се, ама вземе ли я някой в него и става ужас.... при някоя от вас случва ли се това ?

# 374
Лайка, жив и здрав да ти е именника! 💙 Много щастливо, игриво и безгрижно дете да расте! 🎉

Общи условия

Активация на акаунт