АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Алетея, май и по-добре да не се замисляш, че от толкова много информация човек може да се побърка. Колкото по-малко задълбочаваме май е по-добре, но пусти страх.
Ами като чета можело да има връзка с тазобедрената става, но МОЖЕ, не е задължително. И най-вероятно ще е нищо, но за да сме спокойни ще я заведем да я видят.

# 346
LenkaStT/b], вече се побърках. Тя наистина има една гънчица на прасеца си, а на другия няма. Вашата гънка къде е? Сега и аз ще питам ЛЛ 😤

# 347
Като я сложа по гръб на лявото краче най-горе, под ингвиналната гънка си има друга гънка, а на дясното има съвсееем лека. Като я обърна по корем, пак на левия има една по-силно изразена малко над сгъвката на коляното..
Но на много места чета, че това е много често срещано и не е никкъв проблем, просто неравномерно разпределение на мазнинките. А на твойто чудовище щом е оше по-надолу наистина не мисля, че е проблем, тя нали си е и по-шишкавичка. Завиждам на циганките, как си отглеждат децата спокойно, като мислят само да са нахранени, а ние много "просветените"...

# 348
Ето ни я гънката. Нашата е дълбочка 😤😃

# 349
Наистина, за там долу, не мисля че има връзка със ставата. Спокойно😊

# 350
Ох, да ѝ изям крачетата на тази Северинка Heart Eyes

# 351
Ай, пухкавелка сладка. Пу пу ☺️
LenkaST, дано всичко е наред! И при теб, Алетея! Наистина от много четене ще се побъркаме... Не добре тая работа🤪😁

# 352
Е добре де не знам какво стана с моето дете 😩 От Бъдни вечер започна да спи цялата нощ без гък да каже. Е да,ама от 3 дни е някаква денонощна мъка. Заспива,слагам го в креватчето и започват страааашни крясъци. А ако не спи постоянно мрънка,амааа постоянно 😭

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 22:57 от yanna777

# 353
Някой знае как да скрия снимка ? Пробвах онова със spoiler  и скоби, но не ми се получава.
Как се прави, от телефона.
Не ползвам бг мама на лаптопа, а от компютъра било по- лесно.
Моята днес си дивее, говори много.
Педито вика да я захранвам с картоф,
Аз мислех по ЗБВ, но засега ще чакам да наближи 6 месеца и ще почна с пюрета.

# 354
След второто spoiler слагаш / вътре в скобите [spoiler/]

# 355
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Не, на второто spoiler слагаш наклонената черта пред него /spoiler
Аз също пиша само през телефона, но минавам на пълната версия (най-отдолу) и тогава става още по-лесно, там я има тази функция. После пак си връщам мобилната.

Yana777, при нас много помага Дентокинда. На секундата действа, мисля, че става много ревлив точно от зъбоникненето.

# 356
Оф, хора, с облекчение вече мога да се похваля, че чудовището днес самó се преобърна от гръб по корем 🤪

# 357
  • Пловдив
Оф, хора, с облекчение вече мога да се похваля, че чудовището днес самó се преобърна от гръб по корем 🤪

Поздравления!!!!

Аз още я чакам нашата , на 4++ .... опитва се, ама е далече от обръщане.

# 358
Lore.lay Ааа,то ние сме по-дърти от вас с цял месец, спокойно 🤣

# 359
Алтея поздравления Simple Smile.
Как се развиват нещата при вас? Някой помага ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт