АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аз упорито се боря със съня. Сутрин ставаме около 7и30-8, 10и30 я мятам да спи, спи винаги 40 минути, после към 13 , 13 и30 излизаме на дълга разходка и спи 1 час и 30 - 40 мин, и после 17, 17и30 спи за 33 минути, 19и30 къпем , масажи, манджа и 20и30 да е заспала, нощния сън не го коментирам - като швейцарски часовник е през деня. Да се похваля, дано да не си го урочасам, но от 2 дни не спи през деня в мен, точко като Jamily, заспива гушната, полагам  а 1 страна и след малко си изхлузвам ръката. Бога ми аз не знам какво да правя в нас през този половин час, въртя се като муха без глава Simple Smile А днес за 1ви ден не е циврила, май от стола, разнасях я с него из къщата, а тя седи и гледа и е доволна , че е част от нещата. Все още приспиваме на Металика Simple Smile и да си похваля мъжо, когато и да му я дам прави опити за приспиване, мисля че скоро ще им се получат нещата Wink днес съм много щастлива.

# 76
Аз пея “ мила моя мамо “ 😄😄 Мъжът ми я мрази вече тази песен 🙄

# 77
  • София
Ванеса, при нас все още има 5 хранения, като на повечето изяжда по 180, а на това преди вечерния сън давам 210. Не винаги ги изяжда тези 180, но ако съм я поизморила добре, се справя.

# 78
Аз пък пея докато е във ваничката и се цанбурка Joy Като дойде време за спане и той си иска в леглото, вечер на ръце абсурд да заспи,  но сложа ли ьго в леглото и е готов.
Ние сме с 3 дремки, сутрешната 30 мин, обедна може да е час или два, и вечерната е 30 мин от 18:00ч. В началото ме беше страх, че вечерната дрямка е много близо до нощния сън, но той пак си заспива в 20:00ч.
А майките на момченца какво правите с мъжкото му достойнство. ЛЛ ми каза, че ако не се справя до следващия преглед ще действа тя и сега събирам мнения кое е по-добре. Някакви идеи ?? Thinking

# 79
Аз пък се депресирам, че моето чудовище хем не заспива сама, хем не се обръща. Оф, писна ми все аз да съм с най-много оплаквания. Толкова ли е важно това обръщане, тя стои стабилно на дупето си и има опора в краката като я вдигнем и стои все едно е права. Почвам да се филмирам с това обръщане вече, на 5++ е.

# 80
  • София
Защо до следващия преглед? Аз знам, че имаме време до годинка. Баща му се занимава след баня. Полека-лека напредваме. Бяхме се засилили доста, но на два пъти малко му се цепна кожичката и сега сме по-деликатни. Горе-долу половината главичка се показва. Моята приятелка, чието бебе е на половин година, онзи ден го води при педиатъра да свършат тази работа. Ами, според мен това е излишен срес за детето. Процедурата е продължила 1-2 минути, накрая е било трудно, имало е кръв, а детето е плакало много. При всяко пишкано после му беше зле. Вечерта и на следващия ден беше много подуто и въобще, ако не е наистина наложително, не бих му причинила такова нещо. Мисля, че и без лекарска намеса можем да се справим с това. Отделно говорих с един приятел, чието мнение много уважавам, той има момче и са действали точно така. Полека, деликатно, до годинка са свършили тази работа.
Алетея и ние сме така. Сам не заспива ако ще да е изтерзан до припадък. Само 1-2 пъти му се е случвало.

# 81
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И моят не се обръща ,значи ставаме три необръщащи се.
Спокойно, момичета, не се депресирайте за нищо, това не е състезание (по безсъние хахаха Joy).

И аз се стресирам ,че все е със сополи. Мрън. Да са ни здравички, пък другото ще мине.

Ние имаме 3-4 дрямки по 30-40 минути. Никога не спи по един час. Часовникът му тиктака Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 23:00 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 82
Аз пък да похваля ММ - активно участва във всичко, само отбягва да сменя наакан памперс. Но като се наложи и това прави.

Алетея, нашия хубостник се върти от 2-3 дена.

Ние забелваме от ден първи след изписването.

Моят лакомник яде 7-8 пъти, като 2-3 хранения са през нощта и са по 20-30мл, а останалите пъти по 200мл АМ. На обяд давам пюре и след това АМ.

# 83
ebk_kbe, ММ и свири на китара някои песни на Металика и тя слуша много внимателно. Даже понякога се успокоява така.
Снощи ММ ме изгони да спя в стаята за гости, за да се наспя (а аз не се наспивам, понеже като тя се събуди за биба, после заспива веднага, а на мен ми отнема 50 минути Grin ). Даже към 5 сутринта, като се шмугнах при него на спалнята, чак се разсърди. “Няма да се наспиш” ми каза. Grinning Ако шушулката се разбуди за биба, само той става да и я даде, въпреки че и аз се будя. 
Има 5 хранения. Понякога пие 150мл вода и 5 лъжици. Друг път 180мл вода.

# 84
Все още яде на 3 часа, но всеки път различно количество. През деня яде 120-150мл максимум и 2 вечерни хранения от 210мл, но не винаги ги довършва.
Дневните дрямки или са 3-4 и общо около 4 часа.
За забелването бяхме коментирали преди няколко теми, но аз бе смятам да го правя. Говорила съм с хирург уролог и той смята, че няма нужда.

# 85
Леле като ви слушам, то май е добре да е на АМ детето,спи си и хич му не е...
Тези, които са на кърма, имали ли някое което спи от вечерта до сутринта без да се буди? Thinking

Аз пея песничките от кучето на фишър прайс Laughing но съм минавала през химна, queen и други любими. Но и с на-на-на и разни други срички пак ѝ харесва Simple Smile

Нашият татко не я е приспивал Rolling Eyes аз търся начини, чета и вашите методи и експериментирам ,ако нищо не помогне - на гърда в леглото Simple Smile

Дремки има почти след всяко хранене между 30-60мин, в количката малко повече, но напоследък рядко излизам с нея, в слинга също спи повече.

Браво на Алекс! Сега съвсем не може да я оставяте сама Simple Smile а като почнат и да се наддигат в кошарите ще стане интересно. Педиатърът ме предупреди, че е хубаво вече да сваля нивото на кошарата.

# 86
Oоох, само моята ли бозае по 100 пъти на ден, голяма лакомия. 7 700, 70 см., 4+++
Опитвам се да не й давам, но като ревне като мечка.. Понякога и през час яде, няма изхранване тази ламя..
И много ми стиска зърната и ги извива, няма да пуснат повече й повтарям Joy

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 23:42 от Анонимен

# 87
  • София
Моят е на АМ + малко кърмене, но не спи по цяла нощ. Има ли и други бебета на АМ, които като пият от шишето с ръцете правят супер невротични движения? Едната ръка му я хващам и е спокоен с нея, но другата полудява през това време Smile

# 88
Моят яде 5 пъти по 180мл вода с 6 лъжички.
Понякога яде по 210мл, понякога и тези 180 не изяжда.
Моят се буди за хранене през тези 12ч. нощен сън, но го храня легнал и така не се разбужда. Е, има и моменти, в които се събужда като му сменя памперса, но аз не му обръщам никакво внимание.
Да си знае той, че нощем се спи.

# 89
От Бъдни вечер насам моят юнак спи цяла вечер  (само на кърма е). Заспива към 21-21:30 и хапва чак към 6. През нощта,ако се поразсъбуди му давам малко чай и пак заспива.

Общи условия

Активация на акаунт