АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
И аз си нямам наблизо мама с бебешор и добре, че сте вие , че да обменяме малко опит ...иначе тотално бих откачила.
Вече нямам търпение Да спре да вали дъжд, че да излезем.

# 136
За тези които не сменяте памперси посред нощите, на сутринта не преливат ли? Сменям два пъти в 11 и в 3 и сутринта като се събуди е толкова пълен, че не може да пръдне от него Joy. Обикновено ме изчаква да го сменя и тогава вече ака.

# 137
А моята се буди,  за да се изака. Преди това се върти, сумти, хленчи. Чак като я разбудя и се изака, сменим се, суче и тогава пак заспива. Понякога я сменям преди да се изака, защото памперса е препълнен с урина. И това минимум 2 пъти през нощта.

# 138

Някой питаше за нови играчки, ами всички безопасни джунджории вкъщи, сега сме на кесия- колкото се може по шарена, Савова и Марая или някой друг също споменаха мокри кърпи, масажорчето е от джъмбо 1.50лв, ами повече си играе от ламата на фишър прайс. Но мисля, че са в период да си търсят вниманието ни, не играчки.
Аз мисля да си ползвам и двете години, та и отпуската след това,  все пак ми е второ искам максимално да и се радвам.

# 139
Моята мома също си играе с мокрите кърпи, но ме притесняват ръбчетата на пакета и желанието й да го намуши в устата си.
Новата ни занимавка е тази играчка, като за сега само му сменя физиономиите. То издава и звуци с реакциите, но не им се впечатлява.

# 140
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ще си ползвам този път и двете години майчинство. С първото нямах търпение да се измъкна от сивото ежедневие с бебе, но после осъзнах грешката си. Тръгнах на работа , когато той беше на 1 год и 2 месеца, първо го гледаха баби и прабаби, а на 2 год тръгна на ясла. Побиват ме тръпки от този период - оставяш най-милото си същество, толкова невинно, при някакви непознати. И му казваш "Чао" от едно прозорче, и те няма в следващите поне 9 часа.... И постоянно боледуваше, все ми се обаждаха, че има температура... После и градинката, пак боледуване по много... Аз също бях за социализацията, за майката, която да не е само домакиня и бла бла.... Всеки си преценя, но след моят личен опит няма да повторя.
И ние имаме кредити, дори и ипотечен (за още 20 години) , но ще се свием някакси и ще успеем, въпреки, че ще е трудно.
Според мен това дали ще стане социално или не , детето, не се определя от тръгването отрано на ясла/градина, а това си му е вродено в характера. Дори мисля, че това ранно тръгване и откъсване от майка по-скоро би му нанесло вреда върху психиката.

А майките по площадките са толкова много....е , когато е хубаво времето де. Но аз съм по-затворена и малко ги отбягвам.... Аз не ги търся, а те се заговарят с мен. Може би ако е обратното, аз да ги търся, те ще ме отбягват хахаха

През нощта не му сменям памперса, само ако много е пишкал, тогава. Но той спря да ака дори през деня, вече 3 дни не го е правил, а през нощта изобщо.

# 141
Ами прелива, но не е пропускал до сега с урина, много съм доволна от памперсите. Сменям го и тогава ака, а ако се е изакал в пълния памперс ми се е случвало няколко пъти да пропусне, но в повечето случаи не пропуска.
Rrr3 страшна сладурана ❤❤❤.
Това са топ най-любимите играчки на Преси и кака ти Софка, разбира се 😁

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 20:00 от Paola.georgieva

# 142
  • Пловдив
За тези които не сменяте памперси посред нощите, на сутринта не преливат ли? Сменям два пъти в 11 и в 3 и сутринта като се събуди е толкова пълен, че не може да пръдне от него Joy. Обикновено ме изчаква да го сменя и тогава вече ака.

Аз не сменям през нощта, само ако чуя , че ака тогава Simple Smile на сутринта е на ръба, но никога не е преливал Simple Smile
Ние сме с памперс Премиум Кеър 2, защото малката е 6.5 кг. Но за през нощта слагам 3 , че е С по- голям капацитет Simple Smile

# 143
И аз сутрин мога да убия човек, ако хвърля памперса през терасата, но рядко сменям нощем. Никога не ми е пропускаш обаче.
Той е акал два три пъти през нощта.
Само, ако го видя, че така или иначе се е разбудил, му сменям памперса.
Иначе се е мокрил даже и с току що сменен памперс.

# 144
Ох голяма мъка ми е,че си нямам някоя мама с бебенце за разходка 😕
И аз съм от София,така че ако има някой в централната част да звънка ахахха.
Аз съм в центъра 😊
Ловли, аз също май не съм от най-социалните с непознати хора, но и още не сме започнали да ходим по площадки.
Памперс не сменям през нощта, много отдавна не се е случвало да ака тогава.

# 145
Ами прелива, но не е пропускал до сега с урина, много съм доволна от памперсите. Сменям го и тогава ака, а ако се е изакал в пълния памперс ми се е случвало няколко пъти да пропусне, но в повечето случаи не пропуска.
Rrr3 страшна сладурана ❤❤❤.
Това са топ най-любимите играчки на Преси и кака ти Софка, разбира се 😁

Тази пчела и при нас е топ фаворита, блъскане, дъвкане, друсане, без нея не тръгваме никъде Simple Smile

# 146
Ние имаме 1000 играчки, но най забавна му е една книжка сигурно струва 3лв. Пчелата я нямаме обаче, май ще запълня липсата и (: Нощем не сменям памперси, още сме на 2ка. Гледам че доста ползвате по-голям размер за нощем, за сега нямаме нужда.
Пускам ви линк на един килим, на мене много ми хареса, а някой каза че си търси да не е най-детския. Както и да е, ако на някой му хареса, аз често поръчвам от този сайт.
https://www.vivre.bg/p-1379717?utm_source=facebook&utm_mediu … kHJxW1slrYCBk6egk

# 147
До сега не ми е преливал памперс. Въпроса беше, че до сутринта ще бъдат много пълни и по всяка вероятност на детето ще му бъде неудобно да седи в толкова пълен памперс. Имам чувството че му се отразява на съня когато му е неудобно от памперса. В момента ползвам Памперс 4+ и тък като имам огромно количество,
сменям на доста често, пък и детето обича да седи гол:grinning:.
Днес съм страшно доволна. Няколко дена логвах съня, яденето и пишкането в Хъкълбери приложението и реших да се видя по предложенията на приложението и днес сутринта спа 1.5 часа, на обед 50 Мин и вечерта 2.5 часа. Преди 15 Мин го сложих да спи и дори не замрънка. Поогледа се малко и заспа съвсем спокоен. Обикновено тези дни като го слагах да спи редовно ми ревеше, дори още докато влеза в спалнята, докато днес буквално чакаше да го сложа да спи.

# 148
Ми пълен е памперса, но не много. Преди когато ядеше сутрин рано и после наистина беше препълнен, понякога и се мокреше. Сега вече като спи до 8 и нещо и няма нощни/ранно сутрешно хранения и няма никакъв проблем.

# 149
Антонио днес успя да изпокъса една книга на Манчев и Шишков, защото баща му не дава да си играе с две негови книжки подарък от техните.
Все едно висше ще кандидатства с тях....
Аз гледам сериал на телефона със слушалките в ушите и подавам бибата в правилния момент, защото това явно е непосилна задача за баща му Weary

Общи условия

Активация на акаунт