Месечни и целеви помощи за деца (детски надбавки) - инфо, документи, ВЪПРОСИ - 14

• 72 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Пробвайте и с друг браузър.
Иначе, ако всичко е наред, някъде изписва ли, че съм подала съответните документи?

# 181
  • София-Младост
В получени съобщения мисля...и ще получите съобщение, че са ви приети.

# 182
За мейл можеше преди по време на пандемията, сега трябва да попитате съответното АСП.
Току що влязох и няма никакъв проблем. Сигурна ли сте, че кодът е от НОИ, а не от НАП.

Преди две седмици подадох документите онлайн. Мисля, че и сега няма проблем да е по имейл.

# 183
За мейл можеше преди по време на пандемията, сега трябва да попитате съответното АСП.
Току що влязох и няма никакъв проблем. Сигурна ли сте, че кодът е от НОИ, а не от НАП.

Преди две седмици подадох документите онлайн. Мисля, че и сега няма проблем да е по имейл.
Бихте ли ми казали на кой мейл ги изпратихте?

# 184

Бихте ли ми казали на кой мейл ги изпратихте?

ao@asp.government.bg

Този скрийншот е от темата.

# 185
  • Sliven, Bulgaria
ВАЖНО!

Считано от 01.07.2021 г. електронен адрес ao@asp.government.bg няма да функционира. Заявления-декларации за отпускане на помощи по различните нормативни основания може да подавате на електронните адреси на дирекциите „Социално подпомагане“ по настоящ адрес, които са защитени канали за обмен на информация. Това е от сайта на АСП София.

# 186
Благодаря за информацията! Мога да дам адреса на ДСП Възраждане, от който ми пратиха входящ номер. Става въпрос за настоящ адрес в ж.к. Илинден.

dsp-vuzragdane@asp.government.bg

Добавям и това:
 https://asp.government.bg/bg/kontakti/teritorialni-strukturi

# 187
Благодаря Ви за съдействието!
Пратих по мейл и веднага получих отговор.
Хубав ден на всички!

# 188
Модератор актуализира информацията в първия пост на темата. Благодаря.

# 189
Здравейте! Питам тук, защото на телефона на АСП никой не ми отговаря.
Може ли да си изпратя документите за детски надбавки по куриер(не за първи път подавам)?

# 190
Здравейте!
Получих заповед, че съм одобрена, но ще изплащат 32лв, но мисля че не са ми изчислили правилно дохода. Смятах го 100 пъти и се пада под 400лв на човек, та няма как да е правилно тяхното изчисление.
Какъв е редът за обжалване?
Благодаря.

# 191
  • София-Младост
7 дни мисля, че беше от получаване на заповедта. Жалбата е свободен текст.
Защо не отидете на място, може да ви покажат техните аметки.

# 192
Здравейте!
Получих заповед, че съм одобрена, но ще изплащат 32лв, но мисля че не са ми изчислили правилно дохода. Смятах го 100 пъти и се пада под 400лв на човек, та няма как да е правилно тяхното изчисление.
Какъв е редът за обжалване?
Благодаря.
преди да обжалвате имайте предвид  - освен заплатата -доход са всички обезщетения които сте получили, както и евентуално ако сте взели помощи. Най добре е да проверите при социалния работник.

# 193
Здравейте ! На 10 юни кандидатствах за еднократна помощ за раждане на дете към Община Бургас. Доколкото съм запозната , сумата за изплащане зависи от поредността на детето и образованието на родителите ( от 200 до 700 лв.) Кога мога да очаквам превод ? Каква  сума ще получим ако детето е второ и образованието ни е средно и на двамата родители ?

# 194
Здравейте ! На 10 юни кандидатствах за еднократна помощ за раждане на дете към Община Бургас. Доколкото съм запозната , сумата за изплащане зависи от поредността на детето и образованието на родителите ( от 200 до 700 лв.) Кога мога да очаквам превод ? Каква  сума ще получим ако детето е второ и образованието ни е средно и на двамата родители ?

Здравейте, еднократната помощ за второ дете е 600 лв. Доколкото си спомням би трябвало да получите парите след 25.07. Мисля, че образованието е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт