Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 830
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Като цяло не си падам по детинщини в парфюмите. Мечета, кученца, котета, плюшени играчки, пухени топки са ми кич и инфантилщина. Може би затова например Москино само като им видя флаконите и обръщам глава на другата страна. Иначе щом има пазар, явно се харесват. Лошо няма. Но някак Диор никак не ги възприемам с такива детинщини да се лансират. Simple Smile

# 166
Любимото куче на Кристиан Диор е.

# 167
Ясно. Затова е и с колекционерска стойност, а флаконът му е за "без пари". Simple Smile

# 168
Москино имат и един парфюм под формата на шише за почистващ препарат, от тези за прозорци например. Като Медикс Grinning Никога нищо не съм пробвала на марката и аз по тази причина. Иначе много харесвам новите варианти на мис диор, букетчетата са ми любими.

На мен ми пристигна Линстант на Гарлен и го връщам. Изобщо не е  както го помня, в смисъл...същият аромат е, но някак вече не ми стои добре. Появява се една жилка, която ми е леко горчива или кеселее на заден фон, абе не мога да го опиша точно кое ме дразни. Мъжът ми също каза, че бил от ,,гадните" ми парфюми. Grinning Но той и без това само лайт блу, аква ди гойа и давидоф харесва...

# 169
  • София
За ЕДП ли става въпрос? И има ли промяна в сравнение със старата опаковка?

# 170
Да, едп е.
https://www.flaconi.de/parfum/guerlain/l-instant-de-guerlain/gue … ASokaAi8NEALw_wcB

Също така забелязах, че не е парфюмен облак след мен. Преди като го носих в училище имах чувството, че омирисвам цялата стая и че е по-сладък от сега, т.е. по спомен казвам само...струва ми се с по-леко присъствие от преди. Вчера като се пръснах 3 пъти в банята и след това вместо да остане силен аромат както след повечето ми парфюми, беше много бегло положението. Но спомените са си спомени, субективно е. Сега го усещам като сладък с някаква остра кисела или горчива по-скоро не знам точно жилка. Има много ретро звучене на моята кожа.

# 171
Куче е,но прилича на нещо между мече и лъв Simple Smile))

На мен ми прилича на гладна мечка 😆
На Москино мечките са по-яки, дори стилизираните Toy 2.
А Toy ми е най-любимия кич-флакон изобщо, че и парфюма не е лош. 😁 Онзи ден му прах блузата, че беша прашасала от стоене. Moschino Fresh (почистващия препарат бутилка) също много ме радва 😀. По съвсем друг начин гледам на този тип опаковки, по-скоро като поп-арт и нещо за колекциониране.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 14:12 от tuali

# 172
  • София
Благодаря аз също го помня много топъл и мек аромат, който оставя сладост, но не проста. Жалко, че са го развалили. Изкушавам се пак да го купя, макар че реално харесвам повече L'instant Magic, който и в новото шише за мен е пудрена, класна и женствена приказка. Heart Eyes
Дайте ми повече Герлени е положението. И Шалимар ще захаресам скоро. Grinning

/На мен на мечка с челюстна малоформация Joy

# 173
Ай и аз пера блузата на тази мечка, че детето си играе с нея. Не давам обаче да се пръска и маха главата.

# 174
  • Бургас
Хубав ли е Chloé Rose Tangerine , някой познава ли го, че сега е на мн. добра цена.То пък човек нищо не може да пробва, писна ми вече.

# 175
Хубав ли е Chloé Rose Tangerine , някой познава ли го, че сега е на мн. добра цена.То пък човек нищо не може да пробва, писна ми вече.
Аз съм го пробвала само веднъж, заедно с други, затова не мога да го опиша добре. Розата е много свежа, усещането ми беше както е с Miss Dior Blooming Bouquet и Mon Paris Parfum Floral. Веднага го пожелах Heart Eyes

# 176
Сега и на котката на Лагерфлд е редно да посветят парфюм Simple Smile като обожаваща котки се чувствам дискриминирана! Bowtie

# 177
Сега и на котката на Лагерфлд е редно да посветят парфюм Simple Smile като обожаваща котки се чувствам дискриминирана! Bowtie
Ще, ще, най-вероятно се работи по въпроса. Вече са изпаднали в такъв колапс и безидейност, че очаквам да се появи и хипопотама на Пабло Ескобар.

# 178
Аз въпросния Гарлен го замених с Гарлен черната рокля интенз, в синия флакон. Купувам го за втори път, любим ми е, много дълбок, сладък и силен. Изобщо тая черна рокля ми е като втора кожа, обожавам всеки един парфюм от серията и се надявам да ми е за утеха след разочарованието Линстант. Какъвто сняг е завалял сега, ух...нямам търпение да дойде. : )

the catcher in the rye, не казвам, че са го развалили (да не ме ,,погнат" отново дамите за ,,обобщения" Rolling Eyes ), ама за мен е слаба работа в момента. Логично предвид настроението ми бих ти препоръчала интенза на черната рокля вместо линстант, като моята покупка. Grinning Радвам се, че си от феновете на Гарлен или по-скоро разбирам въодушевлението ти. : )

# 179
ГЕрлен е бранда. Недей с тоя ГАрлен, че ми звучи като сироп за кашлица. Smile

Интенз версията на черната рокля не ми хареса на мен. Лепкава и на мастило ми мирише. Ако е тази https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noir … ntense-39157.html

Общи условия

Активация на акаунт