Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 876
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Може ли да ми препоръчате парфюм,който  максимално да прилича на Erba Pura?

# 241
Jardin exclusif на Mancera.

# 242
Този не приличаше ли на Бакарат 😊...или грешно съм запомнила.
Иначе аз предлагам Велвет Фентъзи на Монтал

# 243
Mancera Instant Crus прилича на Бакара.😘

# 244
Може ли да ми препоръчате парфюм,който  максимално да прилича на Erba Pura?
Много има, но Кирке е 90%. Разликата е, че е малко по- плодов, супер добре се усеща маракуя в началото и малко по- сладък. Сравнявам ги паралелно и след началото не може да се разбере кой, кой е.

# 245
Моля за едно рамо- Aoud Lagoon Montale как е? Мазен и задушаващ ли е като Мансера Холидей? Виждам,че има подобна пирамида,кокос.....

За мен това е "безличен" парфюм, доста белоцветен,усещам основно тиарето, никакъв кокос няма, проекцията е близо до кожата, със средна трайност, не е задушаващ, не бих казала, че е мазен изобщо. Задължително пробвай, аз се разочаровах, разнасях го лятото, просто все едно голямо нищо.

# 246
Благодаря на всички за отговорите!

# 247
  • España
Може ли да ми препоръчате парфюм,който  максимално да прилича на Erba Pura?
Много има, но Кирке е 90%. Разликата е, че е малко по- плодов, супер добре се усеща маракуя в началото и малко по- сладък. Сравнявам ги паралелно и след началото не може да се разбере кой, кой е.

Densi , бих добавила и Sirrah . Толкова го исках , но добре, че се сдобих с мостра , която така и не разносих до дъно...мноого ми прилича на Ерба Пура, която никак не харесвам ( само синята кадифена бутилчица )!
Вчера ходих в любимата ми нишова парфюмерия, за да питам за новия парфюм на Xerjoff Save me! Като голям почитател на Queen ще бъде грехота да не се вземем...някак си... Оказа се, че още не е пристигнал в Испания, но ще ми звъннат за премиерата 😉.Като го гледам по пирамидата, ще бъде от моите сякаш!
Днес цял ден тъна в блажената прегръдка на Марфа!!! Красота!!! А и комплименти насъбрах 🥴!

# 248
Не, на мен Sirrah не ми прилича на Ерба Пюра.

# 249
Днес имах една много емоционална и прекрасна среща със  съфорумка/парфюмна фея Hug Преди месец също с друга - тя не пише ,но чете Kissing Heart Не ми се беше случвало от над 10 г и ме заредиха за много дълго време Innocent
Усещането да си разбран и споделен е прекрасно.............. Запознах се с много интересни  аромати,също си имам и нова парфюмна любов и нов парфюм и нов приятелBowtie
Вече е мой- Cuir Bourbon Elie Saab Yellow Heart- Кожа с изгоряла,мека дървесина.В началото тръгва доста мазен с много пушеци ( за мен мирише на маслини) но после става мек и хубав. Като олегне се прибира и мърка като коте,не е силен и нахален.

Новата любов,която вече е поръчана и чакам с нетърпение - La Yuqawam Homme Rasasi for men- кожа с малини. Уникална комбинация за мен.Силен и наситен.Едно фъс ми държи цял ден.От всичко изпръскано върху мен усещах основно него.Прочетох,че е реформулиран,стискам палци да няма осезаема разлика .
Пробвах Seta Moresque- Хубава е, не е уау. Има обаче една сладко-кисела жилка,която я има и в Бакарат ,и която не харесвам хич.
Shunkoin Xerjoff влиза в топ 10 на листата ми за най-странни аромати.Мирише ми страшно силно на мая (за хляб) примесена с много горчиви бадеми. Изключително странен Rolling Eyes
Fatal Charme Xerjoff- прекрасен,елегантен,скромен ,фин. Не мога да кажа какви нотки усещам в него.Много ми хареса!
La Yuqawam Ambergris Showers Rasasi- отново в 10-ката за странни аромати. За мен е хубав,луксозен сапун смесен с миризма на силно загоряла до черно метална тенджера.Едновремено свеж ,чист и горчив до припадък. Супер странен. Имам си и отливка,за да му се полюбувам по-дълго време:laughing:
И най-силният от всички- The Lover's Tale Francesca Bianchi.Силна кожа, много кремава и много муск. Разкош.Води се animalic и ми беше доста страшен. Оставих си го  последен, за десерт Nerd Има и нещо леко ретро в него,вероятно от жасмина.Много красива кожа Yellow Heart Вече 10 часа е силно интензивен,а шлейфа му е 10 метров Laughing

Днес ще заспя усмихната Laughing

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 23:33 от Ре

# 250
  • София
Момичета, имам един по-различен въпрос. Преди много години помня, че майка ми използваше един парфюм, който беше страхотен. И много ми се ще да знам какви са му ароматните нотки, но никъде не намирам информация. По някаква случайност, дали някоя от вас го е виждала и има идея какво съдържа? Изобщо нямам представа на какво ухаеше, но беше нещо разкошно, поне по спомен.

# 251
Ре,може ли да споделиш къде прочете,че е реформулиран La Yuqawam Homme Rasasi?

# 252
Ре,може ли да споделиш къде прочете,че е реформулиран La Yuqawam Homme Rasasi?
Във Франграника има мнения :
Batch septembre 2020, perfume is really delicious leather scent, but yeah, the longevity is modérateurs i tinky because reformulated.. but it's always a good fragrance at this price, i really live it and do not regret at all

Силно се надявам да не е така..

# 253
Това съвсем ново ми е любопитно - Narciso Rodriguez Musc Noir For Her Eau de Parfum.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт