Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 981
  • 746
  •   2
Отговори
# 360
Аз днес съм с Мис Диор, Blooming bouquet.
Все едно ме е обляла вълна пролет, чувствам се лека, свежа и женствена с този парфюм. Много е прозрачен и вдъхновяващ, за мен подходящ дори сега като очакване на пролетта и първите по-топли дни през март. Мечтателски ми действа, асоциирам го с кремави тоалети, най-много цвят пепел от рози, вталени рокли, сатенени ризи.: )
Е, поне докато съм в хоум офиса, днес навън има над 20 см сняг. Но въпреки това парфюмът ме праща в друго измерение, обожавам го.

# 361
Здравейте. Чета Ви всеки ден и попивам от извора и познанията Ви, които ме удивляват. Наслаждавам се на прекрасните Ви описания и правите деня ми интересен. Аз съм абсолютен лаик и сигурно 1000 години няма да ми стигнат, за да Ви догоня, нито пък някога ще мога да обрисувам с думи даден аромат като Вас прекрасно, затова и само си чета. Но сега имам нужда от подсказка. На път съм да си поръчам https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-Privee-43059.html
Чудя се обаче става ли за на сляпо?! Принципно състава ми звучи едновременно супер не мой и отблъскващ и в същото време толкова привличащ и каращ ме да експериментирам. Та ще се радвам ако може някой да ми го опише. Има ли сладост, как е като трайност, харесва ли се лесно? Аз харесвам умерено сладки и предимно цветни парфюми като ориентир. Благодаря предварително!

# 362
Аз пък искам да споделя мнението си за Paloma Picasso EDT.
Това е най-странния аромат, който съм имала. Възприемам го като машина на времето. Дълго търсих картината, с която го асоциирам, но най-накрая я намерих. Това е ароматът, който ме връща в миналото - в старата бабина къща. Да ретро е, но от онова ретро, което ти носи емоции и спомени.  Леко землист аромат на вехто, но скърцащо чисто.

Скрит текст:

# 363
Благодарение на съфорумка ,пробвам Hayatti . Heart Exl  Обаче много ми е прибран и scinscent , усещам плодове ,сладолед,лекичко ванилия и това е ,но трябва да си навра носа в напръсканото ,за да го усетя.Очаквах друго ,мощ ..
Може би грешката е ,че съм напръскана с Blossom Love и въпреки ,че той е само зад ушите и в косата завзема пространството.Или пък му е студено още ?

# 364
Не, не му е студено. Аз си нося много моя сега. Силен ми е, в никакъв случай прибран. Пръскам по 5-6 пъти от шишето.

# 365
Благодаря ! Ще опитам утре на " чисто " , дано е по-различно..

# 366
  • sofia
Здравейте. Чета Ви всеки ден и попивам от извора и познанията Ви, които ме удивляват. Наслаждавам се на прекрасните Ви описания и правите деня ми интересен. Аз съм абсолютен лаик и сигурно 1000 години няма да ми стигнат, за да Ви догоня, нито пък някога ще мога да обрисувам с думи даден аромат като Вас прекрасно, затова и само си чета. Но сега имам нужда от подсказка. На път съм да си поръчам https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-Privee-43059.html
Чудя се обаче става ли за на сляпо?! Принципно състава ми звучи едновременно супер не мой и отблъскващ и в същото време толкова привличащ и каращ ме да експериментирам. Та ще се радвам ако може някой да ми го опише. Има ли сладост, как е като трайност, харесва ли се лесно? Аз харесвам умерено сладки и предимно цветни парфюми като ориентир. Благодаря предварително!
Точно миналата седмица го взех...за мен не е цветен. Мисля, че в момента е студено за този парфюм и не се развива добре..не е много траен, и не мисля, че се харесва лесно. Кожата се усеща доста наситено, но парфюмът е прибран, не оставя шлейф. и аз не съм експерт Simple Smile)

# 367
Точно миналата седмица го взех...за мен не е цветен. Мисля, че в момента е студено за този парфюм и не се развива добре..не е много траен, и не мисля, че се харесва лесно. Кожата се усеща доста наситено, но парфюмът е прибран, не оставя шлейф. и аз не съм експерт Simple Smile)
Благодаря много. Така като Ви чета има вероятност да не ми хареса. Имах нужда някой да ме разубеди за неразумни покупки на сляпо. Ще го тествам обаче щом мога. Simple Smile

# 368
За тест в Бг не съм го виждала.
Погрешка бях получила него и на мен ми хареса. Усеща се кожата, но за моите възприятия не е натрапчиво. За съжаление, кожата ми го изпива.
Майка ми обаче се влюби в него, стои ѝ прекрасно, дълготрайно и влачи шлейф.

# 369
В последната седмица и в този студ, ръката и душата ме теглят към Laudano nero TT. Това е създаден за мен аромат. Голямото ми дете каза, че мирише на прополис, лекарства и гадни, сладки цветя, но след първоначалния взрив, усещам лек цитрус, меко, отлежало бренди, мед и ванилова пурета. Страхотно блиндиран парфюм. Върху кожата ми няма жестока и силна проекция, а някак си се слива и ми е перфектната аромотерапия за студеното време.

Може ли мнение за Casanova Tiziana Terenzi.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 14:55 от sesil99

# 370
Днес се полях доволно с La Yuqawam Homme Rasasi for men-  до тук не виждам разлика с този,който пробвах ..
След като цял ден разнасях само две фъс на китките си и все още мирише осезаемо, мога да кажа,че няма разлика с този,който пробвах.Силен и интензивен Simple Smile

# 371
Здравейте.Подариха ми този парфюм,но незнам дали е дамски и как трябва да мирише.
Скрит текст:
Питам,защото съм чела,че е сладък,а ми прилича повече на мъжкия,който мъжа ми имаше
Скрит текст:
Имат ли нещо общо като аромат?

# 372
  • София
Да, дамски е и наистина доста си приличат с мъжкия. Действително изобщо не се вписва в сегашните стандарти за сладък парфюм, никак не прилича на излезлите в последните години натегнати от захар крещящи парфюмни композиции. Мъжкарее ти от пачулито, което и в двата варианта е доста осезаемо. Явно си мирише точно, както трябва.

# 373
Много благодаря.Не си го представях така,не е за мен.Много е хубав върху мъжка кожа този аромат,свикнала съм от години да го усещам,но не е никак за мен.

# 374
  • Бургас
Здравейте дами и господа, днес случайно попаднах на интересни и непознати за мен черни кутии с ароматите на Bottega Profumiera.  Като за ниш-както са определени във Фрагрантика не са скъпи, но не ги пробвах на кожа, че вече бях пробвала няколко. Някой запознат ли е с тях? Интерсеса ми събудиха Mon Jardin и InFlora , като отворих Фрагрантика и Гурманд ми се стори интересен, но никак не си го спомням дали съм го помиеисала.

Общи условия

Активация на акаунт