Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 551
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Виена
Нека е щастливо момиченцето ти, Ънфоргивен. Моето стана на шест в понеделник, парфюмите го вълнуват до толкова, че харесва шишето с мечето на Москино и обича да се пръска в парфюмерията с всичко розово Simple Smile За да не е спам - днес помирисах този нов парфюм Jimmy Choo I want choo. Въпреки посредствената пирамида мирише модерно, с нотка на разтопено от слънцето червило, примамливо и отблъскващо едновременно. Близо да класиката, далеч не крещящ и американски, много интересен

# 676
Оригиналната Олимпия е най-хубава според мен. В Легендата не усещам солта и губи специфичността си. И е доста по-тежко сладка от оригинала. Интенс не беше много по-различна от оригинала.

Парфюмът на Пепе Джийнс със синята коктейлна чашка има същия солено-сладък елемент като Олимпия според мен. Има пуканки като нотка.

# 677
Моля,посъветвайте ме,че съм в дилема-Андромеда на Теренци ли или Габриел Есенс на Шанел?Интересувам се от към трайността им,само по веднъж съм ги тествала

# 678
  • София
Аз пък четох, че интенз и оригиналът са много различни.

# 679
Моля,посъветвайте ме,че съм в дилема-Андромеда на Теренци ли или Габриел Есенс на Шанел?Интересувам се от към трайността им,само по веднъж съм ги тествала

Различни планети са ..Трайността зависи от кожата ви ,принципно са трайни и двата.

# 680
 И двата парфюма са хубави, но аз съм твърдо за Габриел Есенс, муска на Тициана много ме товари и накъртва......и двата парфюма са трайни и присъствени

# 681
Е, как Андромеда е парфюмен екстракт, с продукти и масла от най-висок клас и перфектно излъчване и трайност. Много по-добрият парфюм. Те всъщност сравнение никакво нямат. Различни вселени са. А флаконите, капачките?

# 682
Здравейте,получих мостра на Cedrat Boise Mancera.Много ми харесва аромата,но ме притеснява това,че е като че ли повече мъжки мирис.Как мислите повече за мъж или за жена е този аромат?

# 683
  • Бургас
Габриел Есенс е приятен и до там не е нищо особено.За тези пари, които му искат пък съвсем, за мен много по- хубавият парфюм е Габриел ЕДП.Андромеда на мен не ми харесва и е далеч от мен.Съветвам да ги пробваш с хубаво носене и двата, не само с пръскане по веднъж, различни са ми и не са евтини.

# 684
Здравейте,получих мостра на Cedrat Boise Mancera.Много ми харесва аромата,но ме притеснява това,че е като че ли повече мъжки мирис.Как мислите повече за мъж или за жена е този аромат?
За мен е чисто мъжки.

# 685
Денди, Честит Рожден Ден!🌷🌷🌷🌺🌺🌺💐🎂

Какво ще кажете за Angel ETD 2019?  Много му се чудя. Вчера за малко и да го поръчам. Има ли нещо общо с Angel nova?
Не знам коя нотка в нова взе да ме дразни жестоко. Като се напръскам отначало е много приятен, енергичен, но след няколко часа избива нещо толкова остро, че чак ми се гади от него, щерката обаче си го харесва и носи.
Надявам се в Angel EDT да я няма тази остра нотка.

# 686
За мен Angel EDT 2019 е по-олекотена версия на оригиналния Angel, който става за носене през деня и лятото,  като връзката с оригинала си остава отчетлива. Ако оригиналният Ангел ти е "мухлив", не го взимай насляпо този. Аз харесвам и двата. Помня, че в темата хвалеха повече Eau Croisière и аз много се чудех между двата. Скоро поръчах и Eau croisière.  Angel Nova не го познавам, но снощи от нямане какво да правя, поръчах 10мл. Очаквам да не ми хареса Grinning  Че и за ваза няма да става...

densi, честит рожден ден и от мен! Flowers Bouquet  Здраве и много красиви парфюмни преживявания!

# 687
Денди, Честит Рожден Ден!🌷🌷🌷🌺🌺🌺💐🎂

Какво ще кажете за Angel ETD 2019?  Много му се чудя. Вчера за малко и да го поръчам. Има ли нещо общо с Angel nova?
Не знам коя нотка в нова взе да ме дразни жестоко. Като се напръскам отначало е много приятен, енергичен, но след няколко часа избива нещо толкова остро, че чак ми се гади от него, щерката обаче си го харесва и носи.
Надявам се в Angel EDT да я няма тази остра нотка.

Aко пачули е нотката която те дразни, то тя е още по-силна в Angel EdT 2019. Землистото, ментолово, и влажно пачули е типично за Angel, въпреки че в летните лимитки е в доста по-слабо проявление. Аз го обожавам. Two Hearts
За мен това е наркотична зависимост, всъщност, не "ползвам" парфюми на Мюглер, а се дрогирамс тях. Същото е и с ваниленото Извънземно- Alien Essence Absolu. Taм пачули няма, но ментоловата нота е там също.

# 688
Не знам пачули ли е, някакво дърво ли, или остра роза, а може би комбинация от всичко заедно. Разколебахте ме... А толкова ми харесват бутилките.

# 689
За мен е чисто мъжки.

И за мен е чисто мъжки.
Спретнат мъж, който току-що излиза от бръснарница.

Общи условия

Активация на акаунт