Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 566
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Днес моето момиченце става на 7 години. Не знам как минаха. Та по този повод и разреших сутринта да се напръска с Olympea. Тя сама си попита една какичка в магазин преди време с какъв парфюм е и се наложи да взимам отливка от моя позната. Аз пък съм с Yellow diamond Intense. Лятото е моят сезон. 🤗
Честит рожден ден и на Денси. Да бъдеш все така прекрасна!  🌸🌸🤎

# 661
По повод Olympea Intense ще се включа и аз. Когато излезе си я купих в най-голямата бутилка и припадах по нея (с кой акъл?!?🤷♀), но още преди да я приключа ми дотегна.

За мен е мноого силен парфюм. Нямам идея как някой би могъл да го сложи лятото. Аз го носех на не повече от 15 градуса и понякога пак ми беше too much.

Нищо солено не усещам аз в него. Или може би сладкото е толкоз много, че соленото просто не успява да си проправи път при мен. Кремест или кремав пък, въобще. Силен, плътен, линеен са определенията, които аз бих избрала за него Simple Smile

Не мисля, че е лош парфюм. В никакъв случай. Просто при мен беше радост от ден до пладне. След това не съм се сещала нито веднъж за него.

И в този ред на мисли, на един клик съм от покупка на Olympea Legend. На сляпо, разбира се 😎😃

# 662
Честит рожден ден на младата дама!❤♥🌹🎁

Розата на Бушерон наистина е топъл подправков ориенталец с рози, но не и парфюм само с роза.

Jollie, недей в никакъв случай. Вади пломби от сладост. Монотонен и въобще не е от твоите.

# 663
  • виртуално
Като върла почитателка и притежателка на всичките Олимпеи мога да твърдя, че Легенд е много различен и въобще не препоръчвам сляпа покупка.
Имам го само заради колекцията, поне при мен в него солта се усеща най-силно в недобрия смисъл.
Дори и дъщеря ми, която е свикнала с всякакви мои парфюмни извращения, любезно ме помоли да не го ползвам

# 664
Jollie, внимавай с Легендата. Не е за сляпо. Аз бях луднала по него миналата година и го носех с кожено яке. Сега се улавям, че все по-често го заобикалям. Накърти ми, по-сладък и душен е и от La Belle на Готие. И много по-сладък от интенз версията. На мен Олимпеа Интенз грам не ми хареса, просто тежка сладост. Този има нещо леко закачливо – от плодовете и цветните нотки, но пак е тежък.

# 665
Точно душни са и двата с Интенз, натегнати.

# 666
snowwhite12, като каза сладък, сетих се за Shalimar и фланкърите, особено Shalimar Souffle de Parfum Guerlain, не знам защо му дават осезаемост на цитрусови нотки, аз в него нищо цитрусово не надушвам нито в началото, нито по-натам. За мен е линейна наситена ванилия с малко мускус.
О, в моята бутилка са ми сложили от всичко. Има прекрасни фини цитруси, има и разкошен сатенен велур, та даже и шоколад в комбина с ароматен коняк. А всичко това напудрено със сладка ванилия. Уцелила съм джакпота. Wink

# 667
Благодаря, девойки!

Точно многото по-скоро негативни мнения подхранват още повече интереса ми, шантава работа ..?!?😃

Нямам проблем да е много сладък, La Belle не ми е прекалено сладък, въпреки че се пръска от сладост. Нямам против и да е силен. Само сол да няма. Simple Smile

Ще изчакам да го пробвам някъде, ако не друго.

Днес нося Laudano Nero Tiziana Terenzi в това свръх уютно (погледнато от вътре навън) и свръх грозно (погледнато от вън) време и ми действа като топличка прегръдка Simple Smile

# 668
Честит рожден ден, Денси!
Олимпеите аз не ги харесвам, толкова солени са, че чак нагарчат. Легендата само се ядва, по-плодова е.
Аз си получих Сатена на Лалик. Страхотен е! Това е една по-добра версия на Мон Герлен според мен, усещам силно ванилията и сантала, но липсва лавандулата, която мен много ме мъчеше. В началото беше доста напиперчен, предполагам от червения пипер и тонката, но сега е доста по-тих и кремест. Ехх, защо не съм го знаела още преди, вместо да се мъча с Мон.

# 669
И аз вече мога да се похваля с моя Insolence.След толкова питане за парфюма.Поръчах си Едп и ми хареса! Не ми е прекалено ретро,силен е и ще ми бъде икономичен.Не си представях така точно виолетката,но ми хареса.Поръчах го за пролетта,но по-скоро бих го носила зимата.

# 670
  • Бургас
Легендата не е за без проби, за мен е непоносим.Не намирам нищо общо между Сатена на Лалик, който не харесвам и Мон, нооо различни нослета.Винаги ще предпочета Мон, ВИНАГИ.Revolving Hearts

# 671
Не си представях така точно виолетката,но ми хареса.
И след 10+ години парфюмна пристрастеност никой аромат при проба не е това, което съм си представяла или очаквала  Wink

# 672
  • Germany
BBeLLa, да знаеш само колко ти се радвам Hug Честит да ти е Роза Испарта! Знаех си, че си ориентал момиче, и ще оцениш тази прелест! Много, много да те радва, поне толкова, колкото мен ме радва! Днес съм с него и просто съм се размазала, пръснат преди 7 часа не е мръднал, такава красива аура прави около мен! Обичам я тази буйна, дива, ориенталска роза Heart

densi, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много парфюмно любопитна! Весел празник! Разкажи повече за Линче, като имаш възможност.

На всички с нови ароматни придобивки - честити, много да ви радват.

Аз очаквам новата La Belle Parfum, поръчан на сляпо и нямам търпение да дойде, толкова се вълнувам, сякаш ще ми е първия парфюм в живота Joy

# 673
  • София
Благодаря, девойки!

Точно многото по-скоро негативни мнения подхранват още повече интереса ми, шантава работа ..?!?😃

Не си само ти Joy Като прочета нещо колко е тежко и душливо, започвам да си премятам идеите за покупка.

Вчера бях с Baiser Vole. Лилиумът замръзва, става леко резлив, една идея по- чист и лъха на изтънченост. Този парфюм винаги го нося със светла рокля или бяла риза. Сега в белотата на зимата и студа навън е много красив, да ви кажа. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 15:19 от The Catcher in the Rye

# 674
Честит празник на densi и момичето на Unforgiven!
Здраве и късмет от мен!

Днес се напръсках с Onde Sensuelle на L'Artisan - леко сладък, искрящ сок от помело и грейпфрут. Чист и красив, капчица свежест в мрачния ден.
Благодаря на дамата, която ме запозна с него! Flowers Blossom

Общи условия

Активация на акаунт