Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 577
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честит празник, Денси! Да си жива и здрава, обичана и щастлива Hug Flowers Hibiscus

Бърбърито просто може да не ти хареса, иначе не мисля, че може да те прецака в този смисъл, в който Бакара Simple Smile

Аз онзи ден помирисах случайно от шишенцето Olympea Intense и много ми хареса. Съжалявам, че не си пръснах, просто не очаквах да е нещо мое. Сега му се чудя. Кремав е, нали?

# 646
Хм, ще помисля тогава, мерси!
А Олимпеата не е ли солена?

# 647
Първата е най-солена. Интенз има по-малко сол, но същото Днк е. Ледженд е най-шербетна. Не бих ги определила като кремави...
Честит празник, Денси, здраве и усмивки желая! И още много сбъднати парфюмни мечти. И ти си от правилната зодия 😀

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:42 от tuali

# 648
Добро утро, момичета. От вчера търся да намеря мнения эа Виктор &Ролф Flowerbomb Nectar, но не намерих никъде вашите подробни впечатления. Само, че макадамия го обожава, а денси не го предпочита пред едп. Ама не раэбрах точно эащо? Четох и в нета, че приличал на Скандал, което, ако е вярно, няма да ми хареса. Скандал эа мен е ужасно натрапчив парфюм във всичките му форми, може и да е эащото го носеше една колежка, която се поливаше с него по 3 пъти на ден и ми беше лошо от него, не энам...
Въпреки това харесвам класическия Флауърбомб и съм го носила 2015та, но не повторих. Нектара даже и не съм пробвала. Сега иэдирвам нещо много сладко, но и с харакъер, нещо от гамата на Саабското момиче, което да ти эавърта главата и да ти влиэа под кожата. Принципно пролетта винаги нося свежи, цветни парфюми и редувам с някоя сладка нотка. Вече две години обаче сладката бомба ми е Сааб и го свърэвам с определени преживявания, искам нещо подобно като сила и сладост, но в нова форма. Нектарът добра идея ли е? В блиэост работи само един магаэин, в който нямат марката. Друга идея ми е класическата черна рокля на Герлен, но мея пък я свърэвам само с есента, синята черна рокля я имам и ми е само эа по-специални случаи. В търсене съм на перфектното гурме эа 2021. : )

Аз се сещам за този, като го пробвах доста ми хареса и обмислях покупка, при положение, че аз сладки парфюми рядко нося. Така и не го купих, де...

https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Bonbon-23317.html

# 649
Азалия какво и има на розовата Нина ? Понеже се доближаваме в нехаресването най-вече я кажи,че да не се лъжа и аз..
Не знам кое докарва бинтове с йод ,явно комбинация от няколко от съставките ..Burberry Her , тествай.Евтин е , различен  от Бакара , понеже в нехаресването сме близки..На мен Бърбъри  хич не ми хареса, докато Бакарата е много по-носима и има шанс да се вземем..

# 650
Олимпеята е солена ванилия и амбра. Да, солена е, не знам какво имаш предвид кремав, the catcher. : )

На мен олимпеята изобщо не ми харесваше дълго време, дори ми призляваше от нея докато един ден не опитах интенз в правилното настроение и пред очите ми се появи картинка от морски вълни на залязващо слънце, гореща от печене, кафява кожа с вкус на сол и ванилия, която я вее солен морски хладен бриз, разходка по плажа, а в далечината се носи мирис на огън, на изпечено дърво, ама не точно. Това за мен е точно парфюм за очакване на лятото, но за страстната му част, летните нощи. Ако трябва да опиша часа на картинката, то той е 20.30. Simple Smile

# 651
Първата е най-солена. Интенз имам по-малко сол, но същото Днк е. Ледженд е най-шербетна. Не бих ги определила като кремави...
Абсолютно споделям мнението. Шербетни е думата, особено Legend, а Intense е просто сладка, даже приятно сладка, креместа не. За мен нямат много общо с първообраза, да не кажа хич.

# 652
Азалия какво и има на розовата Нина ? Понеже се доближаваме в нехаресването най-вече я кажи,че да не се лъжа и аз..
Не знам кое докарва бинтове с йод ,явно комбинация от няколко от съставките ..Burberry Her , тествай.Евтин е , различен  от Бакара , понеже в нехаресването сме близки..На мен Бърбъри  хич не ми хареса, докато Бакарата е много по-носима и има шанс да се вземем..
Още не знам какво и има наистина, защото не съм я получила. Пише, че има рози и плодове, а аз не харесвам нито розови, нито плодови парфюми. Очаквам да не ми хареса, но съзнателно я купих, защото ми харесва много бутилката. Не питай...
Е щом на теб Бакара ти е носима, че даже може и да я купиш, а не ти харесва Бърбъри... смятай! Аз сигурно ще припадна от него, защото за мен Бакара е неносима, меко казано! 😆

Една Олимпеа да бях си взела вместо Нина... И нейната бутилка си заслужава!

# 653
  • София
Ами, стори ми се леко маслен, лосионест.
Класическата не харесвам.

# 654
Точно такъв е и при мен леко маслен, лосионест.

Смолите Amberwood и шафранът плюс остър индолов жасмин правят тези хирургии с Бакара.

# 655
Честит Рожден ден Денси! Много здраве, любов,късмет, щастие и безброй сбъднати мечти и парфюмни желания!:hibiscus:

Азалия разсмя ме с твоето недоумение, аз в началото на декември взех от съфорумец:stuck_out_tongue_winking_eye: бакара едп, едновременно с това поръчах и облака на Ариана.
При първото помирисване и от двата се изсипаха само бинтове и йод.
И в рамките на ден, два, три, пет не разбрах как всичко болнично изведнъж изчезна като с магическа пръчка и остана само красотата, ягодите, сладостта и съвършенството.
И от тогава искам всеки ден да го усещам този аромат, просто е вълшебен.
И сега очаквам и екстракта тези дни да пристигне.
Та идеята ми е да не се отказваш, да продължиш да му даваш шансове и сигурна съм ,че  и на теб ще ти се разкрие и ще се влюбиш безпаметно.

# 656
#densi, честит празник ! Здрава, щастлива и все така парфюмно удовлетворена да си ! Flowers Rose

SOTD : Baccarat Rouge 540 edp - не мога да престана да ги вдишвам тези прекрасности.Пръскам повечко и с кеф, нали си очаквам новичка, пълна бутилка от Парфимо Heart
Някой би ли сравнил детайлно edp и extrait или нужно ли е човек да притежава и двата-достатъчно разлики ли има между тях ?
Аз съм писала много подробно ревю, може да го видиш. Има разлики определено.

# 657
Значи този парфюм наистина е като онази рокля от интернет... Едни я виждат синя с черно, други бяла със златно, а аз първо я виждах синя, после и бяла. Та ще взема да пробвам пак Бакара! Благодаря ☺

# 658
  • sofia
Честит рожден ден, densi! Хубав празник да имаш, бъди здрава, обичана и много нови парфюмни мигове да те сполетят! Heart Flowers Tulip Birthday

Сладък парфюм, с гурме уклон е Noir Pour Femme Tom Ford, Angel Muse Mugler, La Belle Jean Paul Gaultier , Olympea Legend Paco Rabanne, Rawaa Al Haramain Perfumes (който е толкова силен и сладък, че чак ми докарва главоболие и го пуснах за размяна), Black XS for Her Paco Rabanne (стария вариант, аз обожавам Black XS L'Exces).

Босилка, така ме запали сега за Black XS L'Exces.. Simple Smile имала съм оригинала преди години, преди две седмици си взех Potion, но ми звучи малко по пролетен..та ще изчака малко, за да го понося, но е много красив също. Може ли две-три думи за Black XS L'Exces... Simple Smile

# 659
  • София
Скрит текст:
Влизам специално, за да се похваля! 😘
Няма начин да не го направя - ето, това е Парфюмът с главна буква, който ми отвя не само главата, но ми омекнаха колената. За сметка на това ми поникнаха крила и ето тази толкова изящна Спартанска Роза ме изпрати в друго измерение... Нищо повече не мога да добавя, радвам се, че все още има кой да създава такива шедьоври. Уникално съвършен и перфектно изключителен! За мен! Десятка! ❤️❤️❤️

Благодаря на всички, за съдействието, за прекрасното ревю, за перфектната доставка! Благодаря, Момичета, вие си знаете! 🌹

Много се радвам BBeLLa! Страхотен е този Бушерон! С радост да го ползваш. Поне за мен, хората, които очакват роза или няколко вида рози като водещи нюанси, ще останат разочаровани. Много добре смесен е, като най-точното определение за него е луксозен и богат Ориент, но не и парфюм с остър фокус върху розата.

densi - Честит Рожедн ден! BirthdayChampagneParty Time Щастлива и здрава да си, с много нови парфюмни открития и запазиш искрата на парфюмното хоби жива. Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт