Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 580
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да ви поставя и аз една задачка-закачка за добро утро.

Казус младеж.. By KIlian Voulez vous му идва в повече (спокойно, не съм го убила с камъни по този повод Laughing)
Та, чуденката ми е между Лалето, Магнолията на Ф.Мал и евентуално En Passant.. и трите принципно ги нося пролет-лято (макар че Лалето само на студ ми е трайно).. Та, кой от трите е най-малко рисков? (не знам дали драмата е с интензитета или някоя нотка - иланга примерно Rolling Eyes)

# 616
Скрит текст:
Искам да попитам нещо съвсем сериозно, макар да звучи като шега. Загледах се в Cacharel Noa и реших да прочета някои мнения в любимата фрагрантика. И един от първите коментари беше, че миришело като на обор и по-конкретно за козе изпражнение Grinning честно, хем ми стана смешно, хем ме озадачи.. Та, на какво мирише това чудо наистина?
На мен ми мирише на китка мерудия. (разбирай накуп по стръкче зелени подправки, начело с целина, магданоз и прясна чубрица)
Нямаше да повяравм в това, ако не се бях убедила с носа си.
На една колежка, като си търсеше някакъв "лек" парфюм и предложих Ноа. Отидохме да и го покажа и пръснах на моята ръка. Върху моята кожа е топка пух - мек, лек, прозрачен и нежен. Помириса го от ръката ми и го понесе към касата, добре, че я накарах преди това да го тества на нейната кожа. Ами точно на китка магданоз, но не пресен и севеж, а леко поувяхнал и намачкан - ужас просто! Та нищо чудно някой да е направил асоциация и с обар - трева, спарено сено....и още нещо. Wink

Аз не мога да го нося, не е моят, но редовно го купувам на мама свеки, тя не остава бед него.

# 617
От мен глас за En Passant Simple Smile Какво по-хубаво от това да мирише човек на автентичен люляк .....

# 618
Мерси, макадамия!
Аэ го търся эа времето от началото на март до средата на май, понеже тогава още е по-хладно. Много добре ми эвучи описанието ти "главоэамайващо сладко". Heart Eyes

Аз чакам утре да получа нектара. Насляпо го поръчах и възлагам надежди да не ме разочарова, защото харесвам оригиналната Flowerbomb, също и Midnight. Scandal Jpg - не. А толкова исках тия крачка. И сигурно щях да се прежаля за тях, въпреки сока, но не за 50мл бутилка. А 30мл нямат крака 😆
Ако харесваш Girl Of Now, погледни Trussardi Sound of Donna, имат много общо като звучене и настроение, без да са еднакви.
Други любими сладости са ми  Olympea и Olympea Intense. Също Opium Nuit Blanche и Trésor a la Folie.

# 619
  • Бургас
Елица, за ГАрденията ЕДП са ми впечатленията, аз съм също за En Passant Purple Heart.Бомбата Нектар за мен няма изобщо никакви допирни точки със Скандал, ама грам.Аз я имах, с удоволствие бих ти пратила проба, но уви вече не става, за мен е фина сладост и е много хубав парфюм.И имат доста разлики с Бомбата ЕДП.

# 620
Днес имам рожден ден и по този повод си купих Lince Tiziana Terenzi. Ще празнувам с него, страхотно мек, топъл и пухкав е. Носи прекрасно настроение. Навън вали сняг, както исках, защото този парфюм е много красив на сняг.

# 621
  • Бургас
Честита да си муцо, желая ти от сърце да си здрава, да си останеш същата готина и вдъхновена.Весел празник и наздраве.KissTwo HeartsRevolving Hearts

# 622
Честит Рожден Ден, Денси! Бъди много здрава, обичана и парфюмно вдъхновена. И все да ни радваш с прекрасните си парфюмни ревюта. Весел празник! 😘😘😘

# 623
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusЧестит Рожден ден, Дени! Много здраве и сбъдване на желанията. Весел празник!:hibiscus:

# 624
Честит празник, Денси! Бъди здрава и  продължавай да ни радваш с познания и парфюмни вдъхновения! 🌷

# 625
  • Велико Търново
Честита да си, Дени Heartbeat Бъди здрава, щастлива и удовлетворена! Продължавай да ни радваш с прекрасните си ревюта!

# 626
Денси, ЧРД! Здраве , късмет и щастие! Flowers Rose Simple Smile
Скрит текст:
- друг вид парфюм.

# 627
Да ви поставя и аз една задачка-закачка за добро утро.....Та, чуденката ми е между Лалето, Магнолията на Ф.Мал и евентуално En Passant.. ...
Не познавам Магнолията,но обожавам Лалето и много харесвам Ен Пасант.Аз съм за Лалето Yellow Heart Младежът девойка ли е Laughing Че нямам си не си представям момче да мирише на люляци или на Лалето Satisfied

ЧРД, Densi Balloon

# 628
  • The Evergreen State
Честит рожден ден, много здраве и щастие!

По въпроса за магданоза .. шегувам се, никакъв магданоз не усещам аз в Ноа Кашарел. Моя колежка го ползваше навремето, беше й сигничър, жената беше на средна възраст и винаги с безупречен вид и ми беше много приятна и оттам имам само приятни асоциации с парфюма. Белоцветен, нежен но и разпознаваем.

# 629
#densi, честит празник ! Здрава, щастлива и все така парфюмно удовлетворена да си ! Flowers Rose

SOTD : Baccarat Rouge 540 edp - не мога да престана да ги вдишвам тези прекрасности.Пръскам повечко и с кеф, нали си очаквам новичка, пълна бутилка от Парфимо Heart
Някой би ли сравнил детайлно edp и extrait или нужно ли е човек да притежава и двата-достатъчно разлики ли има между тях ?

Общи условия

Активация на акаунт