Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 586
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Като температура.

# 601
  • София
Искам да попитам нещо съвсем сериозно, макар да звучи като шега. Загледах се в Cacharel Noa и реших да прочета някои мнения в любимата фрагрантика. И един от първите коментари беше, че миришело като на обор и по-конкретно за козе изпражнение Grinning честно, хем ми стана смешно, хем ме озадачи.. Та, на какво мирише това чудо наистина?

# 602
  • Добрич
В Baccarat Rouge 540 Extrait се нося в продължение на два дни, лелеян парфюм като след него не желаеш да те носи нищо друго.
Два дни отминават с усещане, че някога, някъде (като в песента) в колекцията ми вече съществува тази обсебваща мощна база на жасмин, мускус и кедър.
Alien EDP ТМ с амброво сърце и иновативен за своето време.
В продължение на 8-9 години не бях посягала към него.
Baccarat Rouge 540 Extrait с борово сърце и високомерен.
За забравените жасминови тайни 10 години са прекалено дълго време.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 23:43 от magi_pet8899

# 603
Искам да попитам нещо съвсем сериозно, макар да звучи като шега. Загледах се в Cacharel Noa и реших да прочета някои мнения в любимата фрагрантика. И един от първите коментари беше, че миришело като на обор и по-конкретно за козе изпражнение Grinning честно, хем ми стана смешно, хем ме озадачи.. Та, на какво мирише това чудо наистина?

Хаха, някой си е правил бъзик с читателите. Ясно е, че не може да се приема за чиста монета това, което пишат
там. Ако ти е за ориентир си е паралел на Том Форд White Suede.

# 604
Здравейте, къде мога да открия това чудо?
Това е ново, макар не съвсем и е със същите нотки като Miss Dior Cherie L'eau.

Портокал, гардения и памучен мускус.

Ако знаете и за хубави  белоцветни аромати с гардения, жасмин, нероли, памук и мускус...

Калина Гарелова сравнява жасмина в À la nuit с диамантенo бижу и съм си набелязала да го опитам:

https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/A-La-Nuit-513.html

# 605
  • София

Хаха, някой си е правил бъзик с читателите. Ясно е, че не може да се приема за чиста монета това, което пишат
там. Ако ти е за ориентир си е паралел на Том Форд White Suede.

О, убедена съм, че няма как да приема този коментар, затова и ми беше любопитно на какво всъщност мирише Grinning но пък не мога да отрека, че подобно описание не бях чела никога.. хаха

# 606
Повечето не виждали коза на живо, камо ли да са сигурни как им мирише обора. Освен в зоото, де.
Млечен, чист муск е Ноа. Линията на Нарцисо погреба спомена за него.

# 607
  • София
Nоа много го харесвах. Наскоро го пробвах и ми мирише на Nivea Pearl & Beauty. Може и да е вярно това за Нарцизо, защо вече съм с три броя. Явно си ми харесва муска на марката. Миналата година тренирах с друг на Нарцизо, който буквално изпръсках само там.

# 608
  • The Evergreen State
Повечето не виждали коза на живо, камо ли да са сигурни как им мирише обора. Освен в зоото, де.

Това ме разсмя Дез Laughing Flowers Hibiscus

# 609
На мен ми мирише на китка мерудия. (разбирай накуп по стръкче зелени подправки, начело с целина, магданоз и прясна чубрица)

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 07:29 от Анонимен

# 610

Не знам коя специалистка по козите изпражнения се е изходила във фрагрантика, но те уверявам, че поне при мен няма и следа от каквито и да са изпражнения. Много, много любим парфюм, без който не оставам. В момента имам заредени 2Х30мл. Нежен, ненатрапчив, свеж. Аромат, който не омръзва, поне на мен.

# 611
  • София
... Загледах се в Cacharel Noa ...
 Та, на какво мирише това чудо наистина?
Цветен, съвсем леко пудрен, ухаещ на чистота, на невинност. Тъй като е много стар, навярно много момичета са минали под венчило с този аромат преди 20-ина години. Нежен и красив аромат, който наскоро подарих на братовчедка си, която отдавна е минала момичешката възраст, но ѝ е любим.

# 612
Добро утро, момичета. От вчера търся да намеря мнения эа Виктор &Ролф Flowerbomb Nectar, но не намерих никъде вашите подробни впечатления. Само, че макадамия го обожава, а денси не го предпочита пред едп. Ама не раэбрах точно эащо? Четох и в нета, че приличал на Скандал, което, ако е вярно, няма да ми хареса. Скандал эа мен е ужасно натрапчив парфюм във всичките му форми, може и да е эащото го носеше една колежка, която се поливаше с него по 3 пъти на ден и ми беше лошо от него, не энам...
Въпреки това харесвам класическия Флауърбомб и съм го носила 2015та, но не повторих. Нектара даже и не съм пробвала. Сега иэдирвам нещо много сладко, но и с харакъер, нещо от гамата на Саабското момиче, което да ти эавърта главата и да ти влиэа под кожата. Принципно пролетта винаги нося свежи, цветни парфюми и редувам с някоя сладка нотка. Вече две години обаче сладката бомба ми е Сааб и го свърэвам с определени преживявания, искам нещо подобно като сила и сладост, но в нова форма. Нектарът добра идея ли е? В блиэост работи само един магаэин, в който нямат марката. Друга идея ми е класическата черна рокля на Герлен, но мея пък я свърэвам само с есента, синята черна рокля я имам и ми е само эа по-специални случаи. В търсене съм на перфектното гурме эа 2021. : )

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 08:58 от snowwhite12

# 613
Аз съм с две ръце на Flowerbomb Nectar - да сладък е, но по един много приятен начин, не е зъбоват като Скандал - за сравнение от Скандал за половин година изпръсках 30 мл, а от Нектара два по 90 мл. за същото време....Аз рядко повтарям парфюм, но този го повторих и то в max размер.За в топлото време обаче предполагам , че ще е too much..../главозамайващо сладко/
Само да спомена, че на мен Елитата са ми мега скучни парфюми и не проявявам интерес към нито едно.Пробвах няколко, но бързо ме отегчават и ги разкарах.....

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 08:59 от macadamia

# 614
Мерси, макадамия!
Аэ го търся эа времето от началото на март до средата на май, понеже тогава още е по-хладно. Много добре ми эвучи описанието ти "главоэамайващо сладко". Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт