Парфюмни размисли и страсти - 255

• 53 584
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви много за хубавите пожелания.Purple Heart

Аз съм за Лалето на Ели за младежа. Прекрасен е в студено време.

Ноя е чист парфюм, абсурд за кози и други животни, но тестерът му в БЗ беше развален години наред и съм го запомнила да мирише на чубрица точно, знаете как замирисват развалени парфюми под много силна топлина от лампите.

# 631
Честит рожден ден, densi! Хубав празник да имаш, бъди здрава, обичана и много нови парфюмни мигове да те сполетят! Heart Flowers Tulip Birthday

Сладък парфюм, с гурме уклон е Noir Pour Femme Tom Ford, Angel Muse Mugler, La Belle Jean Paul Gaultier , Olympea Legend Paco Rabanne, Rawaa Al Haramain Perfumes (който е толкова силен и сладък, че чак ми докарва главоболие и го пуснах за размяна), Black XS for Her Paco Rabanne (стария вариант, аз обожавам Black XS L'Exces).
Flowerbomb Nectar не ми е гурме на мен, а по-скоро ориенталски флорал. Нещо подобно сладко в посока сладки флорало, но в никакъв случай подобни – Mon Guerlain Florale Guerlain, Black Perfecto by La Petite Robe Noire Guerlain, Gucci Guilty Absolute pour Femme Gucci, Dolce&Gabbana Pour Femme Intense, L'Interdit Eau de Parfum Givenchy (любимец последната година), Ange ou Demon Givenchy, класическата Олимпеа (свежо сладка е, винаги ми дава настроение), Dior Addict (не е всекидневен за мен, обаче, специална ванилия за специални случаи или поне за вечер).

# 632
  • Пловдив
Честит празник Денс, баща ми също беше на тази дата роден🍀 Бъди преди всичко жива и здрава, все така мила и добронамерена❣Благодарна съм ти за всички съвети, винаги точни относно моя вкус😘

# 633
  • София
Да ви поставя и аз една задачка-закачка за добро утро.....Та, чуденката ми е между Лалето, Магнолията на Ф.Мал и евентуално En Passant.. ...
Не познавам Магнолията,но обожавам Лалето и много харесвам Ен Пасант.Аз съм за Лалето Yellow Heart Младежът девойка ли е Laughing Че нямам си не си представям момче да мирише на люляци или на Лалето Satisfied

Хахахаха, развесели ме Smile Аз ще го нося всъщност, но пък младежът ще трябва да го търпи Wink
И аз като че ли клоня към Лалето ...

Денси, честита да си, здрава, безобразно щастлива и все така вдъхновена за нови ароматни приключения Gift Heart

# 634
densi, ЧРД! Здраве и успехи и от мен!

Днес ще се разучавам Chanel No5, благодарение на пробички от една мила съфорумка Flowers Bouquet

# 635
  • в Кошера
Честита да си, densi!

# 636
Честит Рожден Ден!

# 637
Честит рожден ден densi! Flowers Tulip Обожавам букет лалета, но не и в парфюми Simple Smile

Macadamia, екстрактът е по-сладък и топъл, няма я хладната дистанция на edp. При неограничен ресурс бих купила и него, но изборът ми между двата е edp. Той ме зашемети и докара до възторг, докато екстрактът е опитомен и мен не ме докосна така дълбоко.
Можеш да си поръчаш мострички от официалния сайт.

# 638
Честит рожден ден , densi ! Желая ти да си жива и здрава ти и близките ти, да имаш много късмет и приятни вълнения и моменти с любимите хора !

Благодаря за темите и ревютата !

Току що куриера ми донесе 1 Мансера / Jardin Exclusive / , която обаче няма да пробвам днес ,защото имаше 2 мостри още Soleil d Iatalie и Instant Crush , в офиса на Еконт ме чака една дълго чакана пробичка / Two Hearts  Heart ExlRevolving Hearts Благодаря на феята Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
Пръснах обаче нетърпеливо двете проби ,ами ще има дам още шанс и време ,но добре ,че не ги взех на сляпо ..Слънцето има някаква мъжко-бръснарска нотка в началото, после става по-свеж..Не му е време сега. Instant Crush в началото красота,сладост и след 15 секунди ,печени пиперки престояли повече навън и вече май не стават за ядене Sweat Smile след това дойдоха и бинтовете с йод , сега почват да избиват сладости ,ама ще трябва повече време да се тества..

# 639
Днес съм с Mugler Angel Muse. Heart Eyes
Музата на ангела ли е или Ангела на музата не знам, за мен е лешниково - шоколаден мус. Иде ми да си гризна от себе си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Навън в тази снежна приказка Ангела просто пее! Не, не пее Ангела, пее целият ангелски хор в неземна хармония! А аз се нося на ангелски криле сред ореол от божествено ухание! Cupid

Денси, честита да си! Flowers Rose
И здрава, и доволна, и спокойна, и обичана! Парфюмът ти също да ти е честит и да носи само красиви мигове и много любов!
Весело изкарване на празника сред люми хора и любим парфюм!

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:15 от Sysly

# 640
Nature High BrightnessЧестито и от мен!! : ) Flowers Cherry Blossom

Босилка, мерси за гурме и флорал препоръките. Припомни ми така за един любимец-Олимпея Интенз, който много мразех преди, но с времето се влюбих в него. Може и на него да му дойде времето в късна пролет.
Мисля, че щом нектарът е при всички положения много сладък (и сладък флорал ме устройва, само да е със супер сила и характер), ще го взема през март. Нямам търпение.

ЕДИТ: туали, благодаря и на теб. Погледнах този трусарди, но без тест няма да се престраша, няма нито една рецензия в сайтовете, в които пазарувам. :Д Но благодаря много за препоръките. Трезор ла нуит а ла фолие е наистина прекрасна ванилия!

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:31 от snowwhite12

# 641
Денси, честит Рожден Ден! Много здраве и хубави емоции ти желая 💐

Macadamia, за мен екстракра е не токова сладък, както EDT, което ми харесва. И аз го намирам, като Фръц, по заоблен и мек. Ягодите се усещат по добре, в дрсйдауна за мен се доближават с EDT, без да са напълно еднакви.
За мен си струва да се притежават и двата, но заради цената, бих се задоволила с по малко милилитри от екстракта.

SOTD: Memo Russian Leather

# 642
И при мен е красива, зимна приказка. Разходих LVEB Intensément- прекрасен в сняг!
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-Int … sement-59326.html
Гушлив, нежен, деликатен ирис, с искрящи нишки захарен памук. Maлини не са ми сложили, но има много хелиотроп и ванилия. Как ухаят шаловете след него не е истина,  усеща се в целия коридор с часове. Кога успях да преполовя 50мл така и не разбрах! Уж не го ползвам често.
Типово е много подобен на Мис Диор ЕдП 2017- пухкав, кремест, и сметанов. Чудя се защо ли са ми едно-типови аромати. Но явно нещо ме тегли натам. И все пак е различен, не само заради розата и ириса, но Intensement е по-дискретно-елегантен, Мис Диор клони повече към гурме, и е гъсто-сметанова. Ланкомът е сух, искрящ, и по-пухкав.
Много са ми любими.

През февруари ще извадя Цветните Бомби, да разнообразя пейзажа. Нектарът е феноменален в сняг, и е много харесван и от двата пола. На блотер го отхвърлих, но на кожа е друга бира.

Денси, честит рожден ден! Бъди много щастлива!

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:38 от Dez

# 643
Instant Crush в началото красота,сладост и след 15 секунди ,печени пиперки престояли повече навън и вече май не стават за ядене Sweat Smile след това дойдоха и бинтовете с йод , сега почват да избиват сладости ,ама ще трябва повече време да се тества..
Как! Кое докарва "бинтове с йод" в толкова различни парфюми, място не си намирам от любопитство! И тук два дни припадате по парфюм и едп на тая пуста Бакара на поносима и по-малка цена от пералнята ми (все пак!), а аз направо не разбирам как и защо. Егати гадния парфюм, как може да ми пробутва на мен йод, на вас прелест!? 😆 Ето и това "дупе" както Google превежда във Фрагрантика дубликатите на даден аромат. Начи, почти се бях навила да си купя едно Burberry for her, заради приликата с Baccarat 540, за да се опитам да го накарам да ми покаже прелести в различно време, при различна температура, сезон, осветление, облекло и паста за зъби, но подозирам, че и той ще ме прецака. Още не знам дали ще нося Розовата Нина или ще я ползвам за вазичка, за да се товаря излишно с още един непонятен парфюм, но честно ви казвам, тая Бакара вече ме ядосва, освен че наистина е такава загадка!

densi, честита да си!

# 644
snowwhite12, като каза сладък, сетих се за Shalimar и фланкърите, особено Shalimar Souffle de Parfum Guerlain, не знам защо му дават осезаемост на цитрусови нотки, аз в него нищо цитрусово не надушвам нито в началото, нито по-натам. За мен е линейна наситена ванилия с малко мускус.
Сладко ми е и всичко от TRESOR COLLECTION на Ланком, като на мен лично най-много ми допадат La Nuit Tresor Caresse Lancome и Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant.

Общи условия

Активация на акаунт