Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 869
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мнооого силен, в началото мирише само на мед, все едно си взел лъжицаи ядеш гъст, захаросан мед. После започва да мъжкарее (поне на моята кожа). В топло време може да изкара и пиклива нота, не знам, аз го пробвах в голям студ и пак ме задуши. Носи вайба на 1 Million, според мен задължително трябва да се пробва.

# 211
Много благодаря за отговора.Имам възможност да го купя на много добра цена,но нямам възможност да го пробвам.Заради меда много ми се щеше,но мъжки нотки и кожи не.Ще си помисля още малко и ще видя.

# 212
Момичета, каква е разликата между EdT и EdP при Hermes 24 faubourg?

# 213
  • София
Получих оригинални пробички от парфюми на Монтал и Мансера преди няколко дни и този беше сред тях.
Пръснат на блотер, много ми хареса. Усещах меда, канела, кардамон, всички подправки, ползвани за коледни курабийки, но в много деликатен и красив вариант. Не съм гледала пирамида. След два дни пръснах на кожа. Разочаровах се. Моята кожа му обра изяществото и подправките, направи го предимно мускусен, и хич не ми хареса.
Като доказателство, че парфюмите трябва да се пробват на кожа /задължително/ е и опита ми с пробичката на Instant Crush Mancera. Пръсната на блотер, ми извика спомен за Sensual Instinct Montale. Дори колежка, душкайки блотера каза, че някога съм била с този парфюм. Направих паралелен тест на кожа у дома. Е, няма нищо общо с Монтала, много по-красив е. Обаче ме запрати към друг парфюм Kirke Tizizana Terenzi. Разбира се, много по-объл, много по-кадифен от Кирке и хареса кожата ми. /Интересното е, че в пирамидата няма праскови, а аз ги усещам./

# 214
Момичета, дайте интересни предложения за кожа с цитруси, освен Memo. Последните 1-2 месеца много от парфюмите, които ми бяха фаворити изобщо не ми се носят.

Получих дискавъри сета на Fort & Manle.  Пробвах само два от тях, доста интересни, но ми идват прекалено мъжки и с лоша трайност на кожата ми. Ще ги разуча и ще пиша, ако на някой му е интересно

SOTD- Baccarat Rouge EDP

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 08:42 от blue75

# 215
blue75, и аз съм на същата вълна покрай любимия Kelly Caleche EDT - грейпфрут и кожа.
Търся си парфюми по нотите във Фрагрантика и съм поръчала два много бюджетни - Cerruti Image Woman и 83 Leather Reserve Banana Republic. Ще споделя впечатления, когато ги получа.

# 216
Много благодаря за отговора.Имам възможност да го купя на много добра цена,но нямам възможност да го пробвам.Заради меда много ми се щеше,но мъжки нотки и кожи не.Ще си помисля още малко и ще видя.
Не е никак добър този парфюм, не го мисли. Мъжки си е отвсякъде и страшно натрапчив.

# 217
  • София
Благодаря за новата тема, Денси Kissing Face
(аз докато се включа, почти я преполовихме Satisfied)

От новите преложения ми е силно интересна Rose d'Isparta.
Други на първо четене не са ми спешни и неотложни Wink
Живот и здраве, като се нормализират донякъде нещата, ще се пусна да пробвам какво ново има по магазините Simple Smile

# 218
  • на последния етаж
Колебая се дали да поръчам My Way Armani - не го познавам. Какви са вашите впечатления, препоръки? Simple Smile

# 219
Колебая се дали да поръчам My Way Armani - не го познавам. Какви са вашите впечатления, препоръки? Simple Smile
Белоцветен, женствен, но насляпо недей. Писала съм му ревю в блога, прочети ако желаеш.

# 220
  • Бургас
Ковачева, тенкс за включването:kiss: Silence, на теб също.Flowers Hibiscus Лита, недей без проби Арманито, на мен изобщо не ми пасна в базата ми се разкри ужасно.Жалко, защото флаконът му е топа.

# 221
La vie est belle l’eclat сладък ли е? Мисля да го поръчам на сляпо. Харесвам аромати тип la nuit tresor, la belle JPG. Как бихте го описали?

# 222
My Way го намирам за "лесен" ежедневен  парфюм, ако човек обича бели цветя с бонбонест уклон. Има нещо малиново/ягодово в началото. Базата не ми прави впечатление изобщо, изфирясва си съвсем плавно и ненатрапчиво.

# 223
La vie est belle l’eclat сладък ли е? Мисля да го поръчам на сляпо.
Недей, той понякога се разкрива като неприятен, за разлика от другите фланкъри. Има нещо в него, което, ако и ти усетиш така, никак няма да ти хареса.

# 224
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми казали най-общо каква е разликата между Givenchy Dahlia Divin и Givenchy Dahlia Divin Nude .Лесни ли са за харесване според вас?
Нямам възможност за тест и мисля да поръчам на сляпо.

Благодаря много предварително

Общи условия

Активация на акаунт