Парфюмни размисли и страсти - 255

• 55 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
От определено време обмислям ........ Valentino Donna Rosa Verde,........ . Този на Valentino става ли за без тест? .......
Купих го на сляпо след като прочетох ревю на Денси. Рози не обичам особено, но този .... прекрасен е за мен и лесно носим. Зеленина и свежа и свежа, млада роза. Купих  тестер от Венера козметикс за... нещо като 70-80 лв май беше.

# 406

Ако ти падне отнякъде, непременно пробвай и Moulin Rouge Histoires de Parfums. Мисля, че ще го оцениш подобаващо, щом харесваш толкова много Rouge на Нарцисо. За мен, Мулен Руж е по-добрата и чувствена интерпретация по темата 😍

Току що прочетох описанието му във флакони. Звучи наистина невероятно! Благодаря за препоръката, ще се пробва.

# 407
Аз ако трябваше да избирам 2, то те биха били не много комплексни, изчистени и лесни за носене.
Може би, така на този етап, бих избрала Сантал 33 на Le Labo за ежедневието, а за вечерно време
Coco Noir на Шанел.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 12:22 от Dewi D

# 408
  • Пловдив
Лесно ми е.
Двата, които ще взема са Light blue Intense И Alien eau Extraordinaire.
Тази Dahlia Divin много добре "звучи". Дали да не я поръчам?

# 409
Също и Putain de Palaces Etat Libre d'Orange e по темата на Мулен Руж. Но тя е по-млада и модерна напудрена бурлеска танцьорка. С по-лек и флирт-настроен характер 😀

# 410
Също и Putain de Palaces Etat Libre d'Orange e по темата на Мулен Руж. Но тя е по-млада и модерна напудрена бурлеска танцьорка. С по-лек и флирт-настроен характер 😀

Като чета такива неща и ги искам всичките танцъорки (сори за правописа, не мога да намеря всички български букви на клавиатурата)! Страхотни описания, мерси. : )

За Далия Дивин съм пристрастна, но мисля, че парфюмът се харесва от повечето хора, става за без тест. Не знам обаче дали сайтовете, от които поръчвате, позволяват да се връща продукта, ако не ви хареса?

# 411
От определено време обмислям ........ Valentino Donna Rosa Verde,........ . Този на Valentino става ли за без тест? .......
Купих го на сляпо след като прочетох ревю на Денси. Рози не обичам особено, но този .... прекрасен е за мен и лесно носим. Зеленина и свежа и свежа, млада роза. Купих  тестер от Венера козметикс за... нещо като 70-80 лв май беше.
Добре
68 лв. беше тестерът, още ме е яд, че не го купих тогава. Колебаех се най-вече заради малката трайност, а аз 125 мл в тази тежка бутилка не бих разнасяла в чантата.

# 412
Macadamia , защо такава жестокост ?! Smile

И аз отказвам..Ако беше преди 10 години ,щях да кажа Jador , Coco mademoiselle или Addict .
Сега имам толкова нови любови , които току що съм открила ..

SOTD Blossom Love Amouage , приказен в студа звънлив и излъчващ..Flowers Cherry Blossom

Междувременно ми пристигнаха мострички и отливки за тестване..Нямам търпение . Kiss  Two Hearts Two Hearts

# 413
  • Бургас
cabochard, на мен ми е траен. За 78 лв съм го взела, сега си проверих поръчката - от любопитство, не да издребнявам.

# 414
Добре
68 лв. беше тестерът, още ме е яд, че не го купих тогава. Колебаех се най-вече заради малката трайност, а аз 125 мл в тази тежка бутилка не бих разнасяла в чантата.
При мен този парфюм е доста траен и много го обичам в жегите.

# 415
Благодаря, Яна, че сподели за трайността! Flowers Hibiscus Значи започвам отново да го дебна "на оферта", въпреки че никак не ми е спешен. Smiley

# 416
+ от мен за трайността. Страхотен е за лято . Траен и прилично излъчващ. MYAKO кажи за новата Деляна?

# 417
  • sofia
привет, може и да е тъп въпросът ми, но.... моля, кажете нещо подобно на RC Nero Assoluto. много го харесвам, имам го, но искам нещо подобно - някви сладки дървеса и смоли Simple Smile) гледам златната серия на Dupont, но не съм ги тествала и не смея на сляпо...

# 418
Вчера получих мострички от парфюмите на Marc Antoine Barrois,за мен напълно непознати.

B683 - хубава кожа, силно подправков, по скоро мъжки за мен ( бих го носила, ако случайно ми го подарят 😊) Много добра трайност, не особено излъчващ на моята кожа.

Парфюмът, заради когото поръчах пробичките обаче беше Ganymede.

Стана ми интересен заради името и препратката към гръцката митология, както и факта, че е спечелил награда във Великобритания за най екстраординарен парфюм на 2020.
Влюбена съм ❤
Излючително нестандартен, класен и неприличащ  на нищо друго за мен, парфюм. Започва много метално-озоново, после се появява мандарината, усещам и индйско  орехче и шафран. Усещам и нещо друго, но не змам какво 😊, може би е безсмъртничето, за което не съм сигурна какъв аромат има. Трайност над 9 часа, силно излъчващ и интензивен.
Абсолютно си струва да се пробва. Парфюмер е Куентин Биш. В плика с пробичките имаше и картичка с пожелания от Marc Antoine Barrois, ръкописно написана и подписана, което за мен е изкючително мил жест. Не знам, дали правят по принцип намаления, но смятам да изчакам малко и да си го подаря за Свети Валентин

# 419
Привет,имам нужда от малко помощ. Имате ли представа кой eau de toilette e този Miss dior? Четох във fragrantica,че има реформулирана версия,която изобщо не си приличала с другия. Подарък ми е от скъп човек, ароматът дори не ми е най-любимият,но го свързвам с много прекрасни спомени и искам да го подновя. Ако е старата версия има ли къде да я намеря все още в България?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт