Парфюмни размисли и страсти - 255

• 55 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Ох , мъка, не знам какво да кажа, буквално останах без думи....Напръсках по протокол с Baccarat /китки, зад ушите по едно фъс, на слепоочита..../.....ПРЕЛЕСТ....въпреки , че съм с анцуг, чувствам се все едно съм в бална зала и всички погледи са вперени в мен.....мнооооого ми харесва ❤
Продължавам с мъките....седнах да пия кафе и постоянно поглеждам към бутилчетата....абе казвам си я да си пръсна отгоре на едната китка Oud Satin Mood, а върху другата Oud Silk Mood.....сега лудницата е пълна.....прекрасни аромати, признавам си, голям пропуск за мен да се запозная с тях чак сега.....Много се вълнувам, като при първа среща с желан мъж....да, чак толкова се вълнувам ❤❤❤

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 10:34 от macadamia

# 466
Myako благодаря много ! Очаквах с нетърпение.Аз имам и много харесвам Delina  преди дни благодарение на съфорумка пробвах Ексклузива, ами не съм впечатлена .Разлика в началото и то не в полза на ексклузива, драйдауна е абсолютно същия ,трайността и излъчването една идея по-зле.Нямам нужда от него ,но виж La Rosee  ми е любопитен.

Macadamia , честит ! Мостри ли поръча ? Бакарата няма ли бинтове и болници ?Аз в Германия го пробвах , не е така болничев за мен като Burberry Her , не ме дразни.Сега обаче си чакам комплекта с мостри да пробвам отново на спокойствие, че тогава нацелих една нишова парфюмерия и като диабетик в сладкарница се въртях като замаяна кое по-напред да тествам ,нямах вече място за пръскане ..

SOTD : Jo Malone Honeysuckle & Davana
Насляпо от размяна ,очаквано ми хареса..Не му е сега времето ,но нямах търпение.Носи една цветна пеперудена лекота..

# 467
#mimozata , благодаря ! Никакви бинтове, само прелест на квадрат /суха, бяла кожа, която отделя капчица пот само при 40+ градуса, ако има значение изобщо това/
И другите два си за заслужават на 100 процента да се пробват !!! Не подозирах , че нещо, което започва с Oud може да мирише толкова прекрасно .

# 468
Интересно , аз също съм със суха бяла кожа ,това за капчицата , също..Със светлокестенява коса/ която изсветлявам още../ Та да имам и аз добри очаквания Smiley

# 469

След малко отивам да си взема прословутата Бакара 540 - болници ли ше е, ягоди ли..... нямам търпение да разбера ...,
Чак ме радваш с хазартността си Wink  Аз си правя таен залог каква ще е реакцията ти Simple Smile

# 470
Macadamia, сега ще ме караш и аз да поръчвам проби. Бакара Руж го тествах веднъж в парфюмерия и помня, че много синтетичен и “болничен” ми се стори, но ще взема да му дам още един шанс.

Тогава пробвах и един, за който продавачката ми обясняваше “ Ето, така прави роза мосю Кюркджиян." Много ми беше харесал, но съм сигурна, че не беше A la rose. Имате ли идеи?

Аз мога само на проби да карам до пролетта. При последната поръчка на 7 мостри ми бяха пратили 5 допълнителни. Викат сигурно, да ѝ пратим, че да спре да ни губи времето с такива дребни поръчки 😄

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 12:12 от Фенси

# 471
Не искам да съм нахална, но може ли да побутна въпросчето си за Аква ди Парма Peonia Nobile? Simple Smile Много ще се радвам на вашите впечатления, ако имате такива.

Макадамия, честито за Бакарат! Чувала съм, че прилича много на Ариана Гранде, един син парфюм под формата на облак. Или по-скоро последният е подобие.  : )

# 472
Ще са ми полезни няколко мнения за Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette. Намерих го на много добра цена, отдавна не съм си купувала парфюм и ми се иска, а в момента няма къде да го тествам.
Гледах пирамидата, не ми звучи зле.

# 473
snowwhite12 аз имам Магнолията , не мога да помогна за този.Парфюма на АГ е подобен на Бакара ,не обратното .
Pipi_  Le Parfum  е разкошен цветен,меден ,траен,доста добре излъчващ..
Преди 3 години го купих набързо на летището в Доха и то го избира ЛМ , аз не бях така убедена..Като се прибрахме и като го извадих ,цяла седмица не го смених .Аз обичам всеки ден да съм с различен,пробвах два дни друг любимец и после пак обратно на този.
Така,че аз ти го препоръчвам с две ръце.

Сега виждам ,че питаш за EDT ..Аз имам само ЕDP.

# 474
Момичета , а нещо, което да мирише на ягоди да се сещате? 🤗

# 475
Прекрасни рози на мосю Кюркджиян са и тези:
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/L-Extase-29668.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Rose-Extase-43676.html

Но не се говори за тях, защото Нина Ричи е низвергнат и бюджетен бранд. Кукленската бутилка на Rose Extase е очарователна.
Как не са се сетили да сложат няколко пъти по-висока цена, и уговорят някое неграмотно девойче да им прави реклама. (Никога няма да забравя "Мейсън Франсис" на Деми Роулинг! )

# 476
  • София
Сетих се на какво по дяволите избива на моята кожа L'instant. Addict! Старата версия, към 2011 го имах. Не мога да повярвам Joy
Напръсках се преди да си легна, за да мога като се усетя, да е в просъница и сетивното ми подсъзнание да извика парфюма. Така и стана.

Elie Saab le Parfum е добър в ЕДП изпълнение. Струва си, плътен е, но не е тежък. Не познавам ЕДТ.

Peonia Nobile- също много ме вълнува. Ще чакам и аз някоя мила дама да се разпише. Представям си го като Ever Bloom Shiseido.

Ягодкии- Burberry Her. За мен е страхотна леко синтетична ягодка, която не ми простее. Не бих го сложила в графа- сладникави, има edge. За щастие върху мен се развива много подобно на Бакара и скоро ще го придобия, надявам се.

# 477
Момичета , а нещо, което да мирише на ягоди да се сещате? 🤗
Хаяти, обаче има и много сладолед.

# 478
  • España
Тези дни получих мостра на Bana Banana . Не си падам по тропически аромати , но бях любопитна за този . В началото направо избухва и запълва сетивата мирис на свеж , току що обелен банан...разкошотия!За жалост това впечетление е мимолетно! Добрата новина е , че макар , в последствие банановата диря да се губи в облак от ирис , амбрър, нежна пудреност и  цветя,  впечатлението , което оставя е доста приятно и уютно. Леко ме притесняваше черният  пипер и орехът , но пък те му придават нужната устойчивост . Ах....даааа...и теменужки....горски диви теменужки ...косата ми още ухае...Парфюмът е траен и шлейфов ...мадамски 😉.

Що се отнася до Muse на Xerjoff , за който някой пита по-назад , не съм срещала други парфюми, които да го наподобяват.
Делина , не е моят парфюм, при мен във всички сезони излиза една киселост и индрише ...За първообраза иде реч, та нямам и желание да експериментирам с другите.
А за Le parfum на Ellie Saab , неведнъж съм писала...един от най-любимите ми евър !

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 13:13 от dyvaromi

# 479
Аз съм от харесващите Nina Ricci.
Имам няколко ябълки и ROSE EXTASE, който много харесвам, но за съжаление не е траен върху мен и се налага постоянно да го подновявам за да се наслаждавам, по тази причина няма да го подновявам, освен ако не изпадне на добра оферта. Много харесвам и Bella. Тези двата ми са любими на Nina Ricci мен момента. L'EXTASE ми е малко по-рязък и на моменти ме дразни, но в момента ползвам душ гел L'EXTASE, много силен като аромат и остава дълго време върху кожата, дори не ми се налага да използвам мини-то си след него. Доволна съм много.

Общи условия

Активация на акаунт