Парфюмни размисли и страсти - 255

• 55 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Кое е сладоледеното Хаяти?
Коригирам се. Видях го.
За ягоди и аз предлагам Burberry Her.

# 481
Аааа много , много искам Хаяти , по описание в толкова мой .😍 за съжаление не хо намирам никъде онлайн , само в ибей, а нито имма голямо доверие, нито ми се разправя с митници .

# 482
Макадамия, Едп или екстракта взе ?
На мен екстрактът ми е откраднал умът! Имам 3 проби и нямам търпение да си купя бутилката.
Лятото при мен избиваха болници, но от 10 градуса надолу е самото съвършенство!

За Аттар и аз се е ядосвам, че нямам откъде да поръчам, без да се занимавам с митници...

# 483
  • София
От Нина Ричи и аз харесвам само L'extase и донякъде Premier Jour.
Никога не съм имала душ гел, който да предотвратява нуждата от парфюм. Joy

Но загледах едни тоалетни млека, по- конкретно Classique. Някой ползвал ли е и как са като аромат? Едни от трите ще взема, но дали все пак се задържат, защото не са кремове.

Скрит текст:

# 484
  • España

Но загледах едни тоалетни млека, по- конкретно Classique. Някой ползвал ли е и как са като аромат? Едни от трите ще взема, но дали все пак се задържат, защото не са кремове.

Скрит текст:

Имам този на Bottega Veneta , заедно със същия гел душ ... а като завършващ елемент, ако прибавиш и парфюмa ,е супер😉!

# 485
  • София
Много се вълнувам, като при първа среща с желан мъж....да, чак толкова се вълнувам ❤❤❤
Тези думи ме подтикват да попитам - Какъв парфюм бихте сложи при среща с желан мъж/жена?
Аз може би през деня Guerlain L'Instant Magic и през нощта Givenchy Ange ou Demon Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
Alien essence absolu или Noir на Tom Ford. Може би последният , много секси се чувствам с него.

# 487
Най-любимият ми парфюм на Нина Ричи е https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Deci-Dela-2392.html , но вече почти не го намирам или е на много висока цена, а го имаше навсякъде и не беше скъп. Обожавах бутилката, много красива ми се струваше.

# 488
Преди носех винаги Уоманити и дори на моя консервативен аква-любител-мъж му завъртях главата с него. Не знам, тоя парфюм си е с...кс в бутилка за мен, поне на моята кожа. Винаги съм получавала страхотни комплименти с него, затова според мен е идеален. Истината обаче е, че най-подходящият парфюм за среща е този, който прави жената самоуверена. Истинският сексапил и чар са производство на истинското самочувствие и любов към себе си, които са изключително заразителни и атрактивни. Не говорим за нарциси, просто за едно здравословно самочувствие.

Затова и няма как да предложа определен парфюм-този, който кара притежателката му да мечтае, да е себе си, да се усмихва, да обича, да е истинска жена-невинна и чиста или с акцент върху тъмната й страна. Зависи от настроението. Както един Армани Си интенз, който за мен е много резервиран, остър, сух и кисел, лишен от сладка емоция парфюм за целеустремени мъжемелачки може да е подходящ, така и едно влюбено Chloe в ретро стил може да накара мъжа да изпадне в нужда....от нея Wink.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 13:27 от snowwhite12

# 489
Имах Peonia Nobile и го размених, нещо не го понесох - беше ми остър и кисел, божурът се усеща добре, но базата е много остра - малко на ретро одеколон ми миришеше.

Но напоследък се учудвам на възприятията си, защото си получих Jardin Exclusif и останах супер изненадана - не го усещам нито плодов, нито сладък. Мирише луксозно, но ми е цветен и свеж. Може би има амброксан, които придава луксозно звучене.

# 490
Преди носех винаги Уоманити и дори на моя консервативен аква-любител-мъж му завъртях главата с него. Не знам, тоя парфюм си е с...кс в бутилка за мен, поне на моята кожа. Винаги съм получавала страхотни комплименти с него, затова според мен е идеален. Истината обаче е, че най-подходящият парфюм за среща е този, който прави жената самоуверена. Истинският сексапил и чар е производство на истинското самочувствие и любов към себе си, които са изключително заразителни и атрактивни. Не говорим за нарциси, просто за едно здравословно самочувствие.

Затова и няма как да предложа определен парфюм-този, който кара притежателката му да мечтае, да е себе си, да се усмихва, да обича, да е истинска жена-невинна и чиста или с акцент върху тъмната й страна. Зависи от настроението. Както един Армани Си интенз, който за мен е много резервиран, остър, сух и кисел, лишен от сладка емоция парфюм за целеустремени мъжемелачки може да е подходящ, така и едно влюбено Chloe в ретро стил може да накара мъжа да изпадне в нужда....от нея Wink.

Моите наблюдения са малко по-други. Може да се чувствам много уверена с Коромондел , но ЛМ намира за секси гурме-ванилиите и това "мундела" не го понася въобще.

# 491
Е, това е лично предпочитание на Вашия мъж, който вече ви е избрал, без значение дали на първа среща сте били с Нина Ричи, или Клои.

И с Босилковата Мандарина, и с Бизанс, и Захарния Ангел, Мис Диор 2017, или Цветната Бомба, все му е тая на ММ.
Бизанс носих на първата среща, консерватизъм проявих, изцяло нарочно.

# 492
Дааа, добра вметка, като се замилсля всъщност на първата среща бях с класическата Еуфория. И досега като я усети някъде, казва, че мирише на мен:)

# 493
Иска ми се да си причиня по-рано идването на пролетта, лятото (обожавам малини) и смятам да си поръчам Hot Couture Givenchy. За жалост много от малините, които откривам в други парфюми са силно синтетични и ми идват компотести или избива шампоанена нотка. Освен може би в Emporio Armani Because It’s You Giorgio Armani, тук е много фино представена.
Някой купувал ли го е скоро, има ли осезаемо реформулиране?

# 494
Босилка, и аз обожавам малини! Може да се каже, че ми е една от любимите нотки. Парфюмът на Армани е страхотен, имам малка опаковка от 30 мл, която е почти празна. От 2020та е (покупката), не мисля, че скоро му е сменяна формулата. Супер елегантен е, красота...

Харесвам свежите малини в Jimmy Choo Blossom. Много са пролетни за мен и не са ми много синтетични.

Общи условия

Активация на акаунт