Парфюмни размисли и страсти - 255

• 55 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
И Бакара и Екстракта си ги усещам перфектно и са с много добра трайност при мен.

# 511
Екстракта не съм ползвала, но едп определено се носи на талази от мен и недоумявам как някой ще се напръска с него и няма да го усеща изобщо ....😳 , но фактите са си факти .....

# 512
Момичета, здравейте Simple Smile
Обмислям покупката на Boss The Scent Absolute. Дали някоя от вас го е ползвала и може да ми каже как се държи като трайност и шлейф?
Пробвала съм The Scent Private Accord, много ми хареса, но за жалост се задържа не повече от 3-4 часа, а и след час носене се усеща някак... че нещо му липсва. На подобни коментари попаднах и в интернет.
Не съм парфюмен специалист, но харесвам такива в които усещам ванилия, кафе, карамел, мед, кожа..

# 513
The Scent Absolute е с по-добра трайност и излъчване от Акорда, но пак, не очаквай чудеса... 😀 Иначе харесвам и него, както и Акорда. Прасковата е сочна и зряла, поръсена с ванилин, имам едно почти ликьорено усещане с него. Кафе не толкова. Кафе с ликьор, може би 😁

# 514
Аз все още съм в издирване на парфюм с осезаемо кафе еспресо и сухо какао (отделни парфюми имам предвид), но да не са потопени от захар и сладости, нито затрупани с бели цветя. Не търся ниш, които да издирвам и да струват колкото пералнята ми. Нещо, което е достъпно. Ако познавате такива, приемам предложения

# 515
Еее, ти пък търсиш Светия Граал. То, ако имаше, нямаше да ровим в ниша 😁

# 516
Аз все още съм в издирване на парфюм с осезаемо кафе еспресо и сухо какао (отделни парфюми имам предвид), но да не са потопени от захар и сладости, нито затрупани с бели цветя.
За червени цветя нищо не казваш Stuck Out Tongue Winking Eye Ristretto intense cafe

# 517
За червени цветя нищо не казваш Stuck Out Tongue Winking Eye Ristretto intense cafe
НЕ! 😆 Ако е нещо като Intense Cafe, ще ми леят куршум вече. За мен е ужасен!

# 518
Екстракта не съм ползвала, но едп определено се носи на талази от мен и недоумявам как някой ще се напръска с него и няма да го усеща изобщо ....😳 , но фактите са си факти .....
Факт, парфюма не го усещам, но излъчвам и постоянно ми правят комплименти, че около мен  се носят капките на д-р Бах /за стрес и тревожност/:joy:
Екстракта го усещам  осезаемо повече от 12 часа, но за съжаление е различен от парфюма.

# 519
При мен екстрактът в коса се задържа до измиване на косата, а по тялото цял ден. Шалове и дрехи също до изпиране. Замъглява всичко друго, с което съм се пръскала.

# 520
  • by the sea
на първа среща ...ами бих се съобразила с мястото и сезона честно казано. 
Ако е хладно ще си сложа някоя гурменце, LVEB, D&G Pour Femme или Mon Guerlain Florale
лятото Florabotanica или моя любим Blumarine Blugirl Jus no.1

за какаото..не ме линчувайте Cold Sweatно хаесвам какаото в Oriflame love potion  и в paco rabbane Black XS - и са на достъпни цени. Hands V

# 521
Скрит текст:
Много се вълнувам, като при първа среща с желан мъж....да, чак толкова се вълнувам ❤❤❤
Тези думи ме подтикват да попитам - Какъв парфюм бихте сложи при среща с желан мъж/жена?
Аз лично се чувствам най-секси с Boss The Scent For Her EDP и Coco EDP. А мъжът, който е желан към настоящия момент, изглежда беше впечатлен от Musky Garden.

# 522
Какви са ви усещанията за трайност на EDP и на Екстракта? Екстракта ми се струва по-прибран, докато ЕДП при мен трае цял ден.
И при мен екстракта е с по-лоша трайност от EDP, не изчезва веднага, но около 5 часа е почти незабележим.

# 523
Определено е с по- лоша трайност Екстракта на Бакара от Едп и стои по- близо до кожата, но е много топъл и красив.

# 524
А Екстракта на Oud Silk Mood е пълна лудница....присъствен, траен, красив.... много съм впечатлена...

Общи условия

Активация на акаунт