Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 41 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • При елфите ...
В момента гледам When Calls the Heart (2018 г. 7 сезона са)... лек и сладникаво-приятен... за разсейване ми е идеален...

# 181
Не че съдя,но правилно ли разбрах,че някои тук гледат анимацията за Уинкс?!

# 182
# 183
Игрален сериал. Аз мразех тази анимация, затова няма да го гледам Simple Smile
По онова време харесвах Уич, но той пък заора дъното накрая - голямо разочарование.

# 184
Бегло помня анимацията покрай децата, но игралния няма много общо.

# 185
  • Mediterraneo
Не че съдя,но правилно ли разбрах,че някои тук гледат анимацията за Уинкс?!

Не си разбрала правилно.

Не знам ще имам ли сили да го видя след годините гледане денонощно на анимацията Simple Smile Все още пазим разни кукли, а голямата( вече на 16) все още си ползва олекотената завивка на Уинкс!

# 186
  • София
Една съвсем топла, а и фантастична новина.

Сериал по Хари Потър и то от HBO Max? Simple Smile

‘Harry Potter’ TV Series in Early Development at HBO Max

# 187
  • Вестерос
И аз съм много разочарована, но в темата за сериала се пусна статия, в която пишеше, че ще са само 4 епизода.

Днес почна 3-ти сезон на новите Чародейки.

Тъй като излезе и новият епизод от 3-ти сезон на The Rookie, аз пак ви го препоръчвам. Няма тъпи епизоди.

Вижте го Уинкс, като фентъзи е тип Хари Потър за тийнове.

When calls the heart го гледам от 1-ви сезон. Лек е наистина, на мен ми носи приятно настроение, въпреки драмата в някои епизоди.

Сериал за Хари Потър... О май Джак Grinning Но се очакваше, щом ще има сериал за Властелина..

# 188
  • София
Дано стане и дано не се изложат, че аз съм бесен фен на Хари Потър. И книгите и филмите съм чел/гледал няколко пъти. Даже навремето си записвах всички магии и ги помнех. Това бе отдавна ама все още помня повечето как се казват и за какво се отнасят. Grinning

# 189
Нов сериал от април с Кейти Сeйгъл (с тая прическа ми е като Фелисити Хъфман), Анди Гарсия и Джон Корбет. Heart Eyes

# 190
  • на малък остров в океана
И аз съм много разочарована, но в темата за сериала се пусна статия, в която пишеше, че ще са само 4 епизода.

Не знам колко достоверна е тази статия, но в imdb са 10 епизода, очаквани през 2021. Последно четох, че още снимат и затова няма конкретна дата.
https://m.imdb.com/title/tt5834204/episodes/?season=4

# 191
Аз искам римейк на Хари Потър, а не спиноф. И главните от каста да изглеждат както са описани в книгите, а не да бъдат аборигени, китайци и т.н. И не като в пиесата.

# 192
  • Mediterraneo
Дано стане и дано не се изложат, че аз съм бесен фен на Хари Потър. И книгите и филмите съм чел/гледал няколко пъти. Даже навремето си записвах всички магии и ги помнех. Това бе отдавна ама все още помня повечето как се казват и за какво се отнасят. Grinning

Миналата събота и неделя ММ си направи маратон с филмите Simple Smile Фенове сме и ние, книги, филми, дано сериалът се окаже добър!

# 193
  • Вестерос
Почна  втори сезон на Snowpiercer и е подновен за трети сезон.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 16:17 от Tiffany А

# 194
  • Пловдив

Днес почна 3-ти сезон на новите Чародейки.

Може ли линк към сериала?

Общи условия

Активация на акаунт