Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 42 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • на малък остров в океана
Ох много е хубав Нощният мениджър, ние наскоро го гледахме пак.

# 226
Хубав сериал е, да. И милите очи на Том Хидълстън помагат Smiley

# 227
Страхотен сериал. Помня, че когато излезе, всички около мен го гледаха заради Том Хидълстън, а аз заради Хю Лори Joy

# 228
При мен The night manager постави началото на интереса към сериали. Аз пък съм фен на Елизабет Дебицки. Не че не ми хареса и дупето на Том Хидълстън в една от сцените (пардон, нали...), но тя е шеметна актриса и има изключително излъчване и присъствие.

# 229
Аз го гледах и заради двамата, но не ми хареса Хю Лори в тази гадна роля Simple Smile Повече го харесвам в Авеню 5, на който чакам втори сезон.

Исках да гледам Люпен, но така и не намерих субтитри.

# 230
  • Sofia
Исках да гледам Люпен, но така и не намерих субтитри.
[/quote]
pppqqq, Има качени няколко епизода, във //filmisub.com/filmi/ekshani/55526-lupin-season-1-lyupen-sezon-1-2021.html. Аз изчаквам да качат всички епизоди и тогава  ще подхвана и Люпен .  Изглежда ми обещаващ, но ще го видим.

# 231
Преведени са само първите 2 епизода. А защо са само 5? Толкова си е сезона или е разделен на 2 ?

# 232
Много време мина откакто гледах Нощния мениджър и Табу. И за двата говореха, че ще имат нови сезони, но още няма нищо.

# 233
Преведени са само първите 2 епизода. А защо са само 5? Толкова си е сезона или е разделен на 2 ?

5 са целия сезон

# 234
Нощният мениджър има финал и не се нуждае от продължение. Не знаех, че са се канели да му правят.

# 235
  • Вестерос
Teзи дни ще пусна анкетата за сериал за 2020

Аз гледам Медичите. Като излезе го бях почнала, но ми доскуча и го зарязах след 3-ти епизод. Наскоро едвам изгледах до края на първи сезон. Сега съм вече към края на втори и ми е много по-интересен. А песента от интрото е страхотна!

# 236
  • Germany
Има качени няколко епизода, във //filmisub.com/filmi/ekshani/55526-lupin-season-1-lyupen-sezon-1-2021.html. Аз изчаквам да качат всички епизоди и тогава  ще подхвана и Люпен .  Изглежда ми обещаващ, но ще го видим.
Вчера излезе информация в Нетфликс, че следващите пет серии са предвидени да се снимат в началото на лятото. За мен лично остана като отрязан края на първи сезон.

# 237
Хубаво трейлърче. И Елинор Томлинсън участва. Дано скоро има новини за продължението на Полдарк. Revolving Hearts

# 238
И Касата уж са 4, но реално са 2. Защото сезоните са разделени на 2 части. Първите 2 сезона, когато още не са на Нетфликс са излъчени като 1 от 15 серии. Затова питах за Люпен дали няма да е същата работа. 
Покрай пандемията много ще пострада киното, ще снимат по-рядко и по-малко. Говори се, че вече новите сезони няма да са на всяка година, а на 2 години.

# 239
  • София
Още два сериала се завръщат в каналите на Фокс.
От 8 февруари сезон 2 на ''ФБР: Най-издирваните'' и от 11 фервруари четвърти сезон на ''Станция 19''

Общи условия

Активация на акаунт