Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 43 151
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Записвам се в излючително полезната за мен тема с току-що прочетена новост, че през 2022 г. ще има сериал и по "Mr. & Mrs. Smith"...Отново с тъмнокож участник в главната роля...
https://www.theverge.com/2021/2/13/22281597/phoebe-waller-bridge … -mrs-smith-series

# 376
Да, проект на Фийби Уолър-Бридж. Чудят се какво да измислят.

# 377
  • Варна
Чакам си всички нови епизоди от вселената на живите мъртви, те там поне са продуктивни и ще гледаме още. Изтеглила съм си Добрата вещица, имам смътен спомен, че съм гледала поне част от него, а и главната актриса много ми допада. Чакам да видя кога ще ми дойде музата за Originals (не се смейте, не съм го започвала даже).

# 378
  • Вестерос
 Originals - Аз още не съм му гледала последния сезон. Стои си свален от като излезе. Нямам много желание и на Arrow последните два не съм гледала, както и последния на Gotham.

# 379
  • Варна
Не мога да си намеря никъде френския Профилиране. Чат пат го нацелвам по тв.

# 380

3. Затова пък испанския The Mess You Leave Behind е страхотен. Интересна история, до последно не си сигурен какво точно се случва и кой е виновен, а като бонус имаме и Андер от Elite Kissing Face

О, Андер! Аз обаче първо го гледах в El desorden..., после изгълтах и Elite. Абе, испанските сериали са испански сериали, аз започнах да ги харесвам повече от щатските.

Ми те са по-хубави. И филмите също.

# 381
В момента гледам Good Girls по Нетфликс и доста ми харесва, 3 сезона, очаква се 4ти. Малко напомня Dead to me, включително френските песни в саунтрака Grinning
Преди това изгледах Love Life, Euphoria, Raised by Wolves, The Good Fight, Young Sheldon, Bridgerton, The Last Dance, The Queen's Gambit и The Crown първите два сезона, не можах да понеса смяната на героите и го спрях.
Искам да препоръчам едно мини сериалче с мини серийки, антология, много напомня Black Mirror:
https://www.imdb.com/title/tt9561862/

# 382
  • София
The Stand
https://www.imdb.com/title/tt1831804/

По-скоро съм разочарован. Очаквах много това шоу, защото книгата на Стивън Кинг е сред най, най-силните му, а старият филм от 1994 г. също ми е любим. Сериалът има три солидни плюса, визията на Лас Вегас, столицата на човешкия грях и плацдарм на Дявола и изборът за актьори за ролите на Рандал Флаг, Стю, Харолд, Глен и Том. И това е всичко. Минусите са много повече. Много промени спрямо предшвествениците (книга и филм) и то не за добро, а за лошо. Слаб старт, слаб финал, ужасен избор за ролята на Франи, недоразвити персонажи, история с пукнатини в нея, разбъркана времева рамка в първите епизоди, която тотално е объркала огромния процент от хора, които не са чели книгата или не са гледали стария филм. Финалния епизод за тези, които са гледали сигурно е поставил редица въпроси на които ще се опитам да отговоря, защото в самото шоу тези въпроси не са получили категоричен отговор.
Скрит текст:
Какво стана с Лари и Рей. Ами умряха, водата няма как да си спаси от атомната бомба, а и те всъщност се удавиха, просто не го показаха. Защо Флаг оцеля след светкавиците и бомбата? Ами Бог и Дявола могат ли да се убият? Винаги ще има зло и добро. Какви бяха тези светкавици и мълнии и защо, каква бе мисията на Стю, Рей, Лари и Глен, като единия не достигна до Лас Вегас, а другите бяха изпратени едва ли не на заколение. Всъщност ако сте гледали вниматално ще видите облаците спускащи се над града под формата на длан. Това е ръката Господна. Божият гняв се стовари върху Дявола и неговите последователи, а за се стигне до това, трябваше нашите герои да минат върховното изпитание и да не се отрекът от Господа Бог дори и пред прага на смъртта. Те останаха докрай верни и умряха вярвайки в доброто. Ако се бяха пречупили нямаше да се появи и Господ, съответно Дявола да спечели играта... И последно, защо на финала Дявола се яви с ново име, Ръсел Фарадей? Фарадей е заигравка, игра на думи, в случая заигравка с Бог. Фарадей е известен физик и химик, един от най-значимите учени в историята. Така Флаг му казва, ''вече съм готов за новата ни среща, защото електромагнетизма ми е ясен вече...''

-
6.0 / 5.5

# 383
Много ми хареса The mess u leave behind. Може ли препоръки относно подобен вид сериали ?

# 384
  • The QC to be!!!
Скрит текст:
Някой гледа ли новите сезони на ''Милион малки неща'' и ''Това сме ние''
'Милион малки неща' с всеки изминал сезон ми харесва повече, докато 'Това сме ние' точно обратното. Отдавна трябваше да приключат, но нямат никакви намерения за което и явно ще гледаме това семейство до девето коляно. Лошо няма, но тотално се изчерпаха вече и се чудят какво да измислят.
В ''A Million Little Things'' не се засягат изобщо двата ''основни момента'' на 2020 г. Там Еди
Скрит текст:
е в инвалидна количка след като не може да движи крайниците, но това е обратимо, трябва воля, да видим какво ще стане и дали ще проходи, уф.
А в ''This Is Us е''
Скрит текст:
задълбаха прекалено много в BLM и Ковид кризата. Две неща, които никой не иска да гледа, а тук ни ги тикат тия неща непрекъснато. За толкова силно социално шоу е логично донякъде, аз бях сигурен, че ще включат тези моменти, но чак толкова явно и силно политкоректно и пристрастно не съм. Ако бяха интелигентни, сценаристите щяха да подрънкат тънко по тази чувствителна струна, а не така буквално да тикат нещата само в едната страна, т.е. дават наклон на зрителя да приемаш всичко за чиста монета и само от правилната страна. Върхът беше когато семейството се събра и въпкреки че единия се е изследвал и е отрицателен, а другите бяха стояли в изолация 20 дена пак стоят на 3 метра отстояние един от друг, докосваха си лактите за поздрав, а когато трябваше да се прегърнат, слагаха ръцете на 'Хикс / Х' върху собствените си рамене. Отвратително! А пък Рандал чак още малко ще се обърне срещу собственото си семейство само защото са... бели. Сериозно? Отказа се и от психоложката при която ходеше, защото е... бяла?! Но голямата новина е, че
Скрит текст:
истинската му майка, наркоманката е жива, хаха, айде нова порция сълзливи драми.
Ясно е, че в края всичко ще завърши с плеснали с ръце и щастливи заедно, но за какво е изобщо всичко това.
До  предпоследния сезон ги изгледах поради липса на друго. Не го харесвам и ставаше все по зле. Като мъка е направо.

Не знам какво да гледам! Дайте препоръки за нещо подобно на Unorthodox например, или Warrior, The good fight, Billions...

# 385
Гледам в момента Bates motel.
Приятно съм изненадана, има много действие във всеки епизод.
Очаквам през 2021 Upload втория сезон, както и Love, death and robots

# 386
  • София
Привет, приключих 4те серии със симпатичния детектив Cormoran Strike - Lethal White: Part 1 / https://www.imdb.com/title/tt9075184/
Приятен, увлекателен.

Впечатлен съм от Strangled / https://www.imdb.com/title/tt10242558/
За мен, отлична оценка заслужава този сериал.

# 387
  • софия
Привет, приключих 4те серии със симпатичния детектив Cormoran Strike - Lethal White: Part 1 / https://www.imdb.com/title/tt9075184/
Приятен, увлекателен.
По тия истории може да се направят сносни криминалета, да. Иначе книгите са ЧУДОВИЩНА излагация за Джоан Роулинг. Само писател-милиардер може да си позволи да си плюе на суратя с такива отпадъци. На средата на втората или третата се предадох и реших, че няма начин това да стои в моя дом и ги изхвърлих.

# 388
Аз пък започнах трети сезон на Хароу - има два епизода в Замунда. Също процедурен - давали са го по една телевизия.

# 389
Аз пък започнах трети сезон на Хароу - има два епизода в Замунда. Също процедурен - давали са го по една телевизия.

Даже не знаех, че има нов сезон. То мина толкова време, даже не си спомням как свърши втори сезон!

Общи условия

Активация на акаунт