Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 506
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Не знам какъв модел е количката, но на нашата се сваляха колелата.
Миех ги в банята с душ-слушалката.

# 376
И на моята се свалят,работата е там,че от този клей не мога да ги сваля.В упътването пише,да не се свалят от клиента .И точно за това не съм,появи се проблем и ми пратиха нови,в магазина две жени не можаха да ги свалят .Утре ще ги накисна и мъжът ми да се мъчи.Казаха ми да ги свалям от магазина и хич да не гледам какво пише.

# 377
Защо не опиташ да напръскаш с WD 40? В Кауфланд го имаше и някъде около касите. Безотказно действа в случаи като твоя. Ако не се получи от първия път, пръскаш пак, докато стане.
Скрит текст:

# 378
Имаме ,точно от него се набиха прахоляци,мазното ги задържа.Но верно,че за цел сваляне ще стане.Новите само с ВД40 ми казаха силиконов да пръскам като се наложи.
Утре ще пробваме всичко и все от някъде ще стане.

# 379
  • София
Някой да знае лесен начин за миене на прозорци, с който да няма следи (които обикновено много леко се виждат под определен ъгъл), без да се налага много търкане? Конкретна МФ кърпа? В нета ми излизат реклами на уред с магнит, с помощта на който се бърше и от двете страни, някой ползвал ли го е, вижда ми се твърде малък, като площ.

# 380
Някой да знае лесен начин за миене на прозорци, с който да няма следи (които обикновено много леко се виждат под определен ъгъл), без да се налага много търкане? Конкретна МФ кърпа? В нета ми излизат реклами на уред с магнит, с помощта на който се бърше и от двете страни, някой ползвал ли го е, вижда ми се твърде малък, като площ.
Този уред с магнита май не ставаше за стъклопакети, а само за единични стъкла.

# 381
  • София
Жалко, аз съм със стъклопакет.

# 382
Става, има с различна мощност. Най-мощният уж става за троен стъклопакет, но малко не му стига мощност. Държи, ама пада. Но за двоен няма проблем.
А против облаци по митите стъкла няма по-добро от гюдерията,.

# 383
  • софия
Кърпа за стъкло на Тъпъуеър. Само с вода без да бърша след това с хартия, вестник.

# 384
  • София
Аз ги бърша с каква да е микрофибърна и подсушавам с кухненска хартия. С гюдерия не съм пробвала, но като знам каква работа върши, май ще пробвам. Чудесна идея!

# 385
  • София
Аз си купувам препарат за автостъкла от кауфланд, концентрат е. С него стават, като нови. Чистя с микрофибър или памучна кърпа от тези кухненските

# 386
Аз ги бърша с каква да е микрофибърна и подсушавам с кухненска хартия. С гюдерия не съм пробвала, но като знам каква работа върши, май ще пробвам. Чудесна идея!

И аз така, но от хартията остават следи, не става идеално и като блесне слънце се вижда. Не ми пука де, идеално измитите прозорци остават такива 2 часа, но ако искам перфектно трябва гюдерия.

# 387
  • оттам, откъдето започва България
Радвам ви се, че се стремите към перфектно изчистване на прозорците.
С годините този ентусиазъм се стопи и сега съм доволна, че не си губя времето с битовизми (извън необходимото).

# 388
Вода с веро,нанесени с гъба и след това почистени с "прахосмукачката" за прозорци на Керхер. Върши идеална работа.

# 389
  • София
Не ми пука де, идеално измитите прозорци остават такива 2 часа, но ако искам перфектно трябва гюдерия.
С куче, френски прозорци и котки в двора, даже и 2 часа са много. Но бих пробвала с гюдерия, ей така, да видя разликата. То ще си е полезно да има една вкъщи човек, пък аз нямам.

Общи условия

Активация на акаунт