Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 388
  • 773
  •   2
Отговори
# 435
Моля споделете хитринки за почистване на прозорци. Днес за пореден път ги чистих толкова старатело и уж бяха светнали, но после като ти огря слънцето просто бях в шок от гледката - целите в линии от подсушаването с вестник. Почти съм пред отказване и викане на фирма да ги чисти.

# 436
Моля споделете хитринки за почистване на прозорци. Днес за пореден път ги чистих толкова старатело и уж бяха светнали, но после като ти огря слънцето просто бях в шок от гледката - целите в линии от подсушаването с вестник. Почти съм пред отказване и викане на фирма да ги чисти.
Скоро беше коментирано ..........

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 23:05 от strawberry84

# 437
Моля споделете хитринки за почистване на прозорци.
Вземи си гумено перо, каквото и да е, няма значение. Първо миеш стъклото да се измие мърсотията и го изплакваш, с гъба, кърпа, каквото искаш, докато само чиста вода бършеш. Тогава минаваш с перото само да обереш водата и няма да остават следи. Както правят по автомивките.

# 438
На мен ми е трудно да измия дограмата, стъклата ги мия бързо и лесно. Слагам в някакъв съд (имам си малка кофичка за целта) вода с малко веро, минавам стъклата (после дограмата) с памучни парцали (старо спално бельо). Наливам чиста вода и повтарям процедурата, и веднага подсушавам със сух памучен парцал. Сухите парцали се мокрят бързо, затова трябват повечко. След това се чудите дали има стъкло, никакви следи не остават.

# 439
  • Pazardjik
С магическа кърпа! Първо с ,,перо,,обери основната мръсотия ако има и после с кърпата,аз така процедирам за стъкла и огледала.

# 440
Точно вчера мих прозорците- първо минавам с микрофибърна кърпа намокрена с вода и веро, след това с такова перо http://www.linia-ltd.com/hygiene/prod/655. Става много бързо и прозорците са перфектно измити, няма замазано, направо блестят.

# 441
Дами, имам няколко такива бурканчета от свещи. Много са ми сладурски и искам да сложа някое малко растение във всяко. Дайте идея как се почиства восък?

# 442
Дами, имам няколко такива бурканчета от свещи. Много са ми сладурски и искам да сложа някое малко растение във всяко. Дайте идея как се почиства восък?

Сипи вътре вряла вода ,после измий.

# 443
  • София
На водна баня до разтапяне, после го изливаш и миеш с веро

# 444
  • софия
Оставям във фризера, за да се втвърди хубаво восъкът, после изчегъртвам и мия. Лепилото, с което лепят металната основа на фитила, почиствам с абразивна паста.

# 445
  • русе
Стар трик за чисти прозорци
Всеки път, когато баба ми чистеше прозорците, правеше чай, но не за пиене. Благодарение на този трик с чай, прозорците й винаги бяха най-чистите на цялата улица. Подготовката е съвсем проста и от години използвам този метод.
2пакетчета в 500мл вряла вода .
Охлаждат се и в шише с пръскало се пресипва течността.
Миеш прозорците и блестят.

# 446
Значи тая магия с какъв чай се прави? Simple Smile

# 447
  • русе
Съвсем обикновен😊

# 448
  • София
Какво значи 8бикновен? Има черен, зелен, бял, билкови сигурно стотици видове.

# 449
Може би, някакъв светъл, че тъмният оцветява, все пак?

Общи условия

Активация на акаунт