Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 401
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Как се избелват/почистват пожълтели и замърсени, бели гумени подметки на маратонки?
Замърсяването ще се почисти перфектно с магическа гъба, пожълтялото аз не успях с нищо да премахна.

# 421
Благодаря ти, Цвете. Те са от бяла изкуствена кожа. Дали мога да ги мина целите с магическата гъба?

# 422
Благодаря ти, Цвете. Те са от бяла изкуствена кожа. Дали мога да ги мина целите с магическата гъба?
Можеш. Опитай, дано да успееш.

# 423
Мицеларна вода или кислородна, аз така чистя маратонки

# 424
Аз чистя бели подметки на обувки с избелваща паста за зъби и стара четка за зъби, става перфектно!
Винаги пазя четките за зъби след смяна за още едно последно "мръсно" ползване Grinning

# 425
Паста за зъби чисти идеално белите подметки.

# 426
Да, и аз гледах паста за зъби, сода бикарбонат и веро мисля че беше, се смесваха и се чистят подметките. Не съм пробвала още, но и с обезсмаслител също става. Blush

# 427
  • Pazardjik
Как се избелват/почистват пожълтели и замърсени, бели гумени подметки на маратонки?
Пробвайте с Циф

# 428
Кристалин,миналата седмица взех от лидъл един камък за почистване.За доста неща е ,но и за бели кожени маратонки също.Може да пробваш ако го намериш,към 5 лв беше.

# 429
Доместос. Намазваш подметките и оставяш да престои 10 мин. После измиваш. Ако маратонките имат текстилна част - внимаваш да не попадне върху нея. Аз имам много бели кецове и маратонки. И всички са като чисто нови с Доместос 😉

# 430
Пробвайте с Циф
И аз съм за Циф.

# 431
Доместоса не съдържа ли белина? Мислехбси, че от белина гумата пожълтява.
Какъв Циф? Абразивния ли?

# 432
Съдържа. И в "Cif" има белина. За това препарата не се държи дълго. С "Доместос" съм избелвала дори пожълтели от слънце бели подметки. Но отново подчертавам - ако има текстилна част е важно препаратът да не попада върху нея.

# 433
  • Пловдив
А робот за миене на прозорци някой ползвал ли е и дали си струва инвестицията?
От лятото съм с Xiaomi HUTT W66 и съм страшно доволна!
В началото, докато разбера как и кога пръска му се ядосвах много, но след второто пускане го разучих и това е една от най-разумните ми покупки.
Единствената забележка към него ми е, че трябва стъклата на безпрофилното остъкление да ги мия отделно едно от друго, защото и аче се качва на уплътненията, когато си реши и не чисти добре до тях.
В банята също го пускам - имах страшни резерви, защото плочките ни са релефни, но изобщо не му попречи това. На пода не върши работа - може би, защото плочките ми са диагонално редени и тръгва успоредно на фугите Rolling Eyes Съответно не може да ги почисти до стените, но единият под го чистя ръчно

# 434
Аз си избелвах подметките с ЦИФ и на следващата година бяха пожълтели от него непоправимо, някак нанася трайни щети сякаш

Общи условия

Активация на акаунт