Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 414
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз ползвам кърпички за очила от Лидл и ми вършат добра работа.

# 406
Е, това е, че нямаме Лидл и ДМ. Докато ида следващият път, пък и за резерва, дали ще стане читаво и е с другите. Честно, лидлските са ми сухи, и те мажат.

# 407
  • София
На мен не ми мажат, но са ми стари стъклата, така че може би някое покритие е заминало и затова се получава при мен Simple Smile

# 408
Зависи дали говорим за миене на прозорците отвън или отвътре.
 Затова отвън ги мия с веро и вода и с перо за прозорци.
 Уреда е с дълга дръжка и съм станала майстор 😁 дори и да ми остане следа то тя е в края откъм мен където лесно си го забърсвам. И аз съм ги загледала отдавна тези магнитни уреди обаче все не се навивам да рискувам. Една съседка си е взела та ще го взема сигурно да го пробвам. Не знам обаче нейното за какви прозорци е.
Desislava, бихте ли показали уреда - перото с дълга дръжка.

# 409
А робот за миене на прозорци някой ползвал ли е и дали си струва инвестицията?
Има тема за роботите за прозорци, там има отзиви.

Ще съм благодарна за линк, че в търсачката не ми излиза такава тема.

# 410
Честно, лидлските са ми сухи, и те мажат.
И аз забелязвам това . Преди няколко дни купих един пакет – ами те бяха толкова сухи , като носни кърпи ....

# 411
Зависи дали говорим за миене на прозорците отвън или отвътре.
 Затова отвън ги мия с веро и вода и с перо за прозорци.
 Уреда е с дълга дръжка и съм станала майстор 😁 дори и да ми остане следа то тя е в края откъм мен където лесно си го забърсвам. И аз съм ги загледала отдавна тези магнитни уреди обаче все не се навивам да рискувам. Една съседка си е взела та ще го взема сигурно да го пробвам. Не знам обаче нейното за какви прозорци е.
Desislava, бихте ли показали уреда - перото с дълга дръжка.
Конкретно моята в момента няма как да покажа, но е ето такъв тип

Купувала съм го преди сигурно 3год. от Кауфланд. Не беше на Виледа а някаква друга марка но нея помня.

# 412
  • София
И аз забелязвам това . Преди няколко дни купих един пакет – ами те бяха толкова сухи , като носни кърпи ....
Хм, да не са пуснали някоя кофти партида? Случвало ми се е да има няколко сухи в кутията, но чак толкова възмутително "попадение" - не. Добре, че имам и ще се надявам като зареждам отново, да случа на читава партида Sad От няколко години ги ползвам, последно преди около два месеца купувах, и наистина нямам оплаквания извън границите на допустимото отклонение; ама ако са ги развили - лошо Sad Два пъти взимах на Фино от Фантастико, втория път си потвърдих, че не стават. Сега ако трябва да търся пак читави...

# 413
А робот за миене на прозорци някой ползвал ли е и дали си струва инвестицията?
Има тема за роботите за прозорци, там има отзиви.

Ще съм благодарна за линк, че в търсачката не ми излиза такава тема.

Заповядай!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1138444
Аз много съм се наточила и за това следя. Ама ще почакам да подобрят технологията още малко.

# 414
  • София
+1 глас за кърпата за стъкла на Тапъруеър. Ползвам успешно само с вода за огледалата, стъклата на вратите и вътрешните прозорци. Външните ги предоставям на ММ и той си ги оправя както може. На висок етаж сме и ги мия рядко.

# 415
  • Пловдив
В последно време ципът на дънките ми се разкопчава от само себе си, не ми се беше случвало, но не е приятно постоянно да го вдигам. Знам, че мога с ластик да го хващам за копчето, но има ли и други хитринки?

# 416
В последно време ципът на дънките ми се разкопчава от само себе си, не ми се беше случвало, но не е приятно постоянно да го вдигам. Знам, че мога с ластик да го хващам за копчето, но има ли и други хитринки?

С телено копче. Зашиваш мъжкото на колана и закачаш ципа, през дупчицата на кукичката. Т. е ципът да играе ролята на женското копче Simple Smile

# 417
Слагах кламер.  Пеомушваш кламера в езичето на ципа и закачашвърху копчето отгоре. Подобно на ластичето е.

# 418
  • София
Взимаш клещите и нежно и умерено стискаш машинката на ципа. Воала.

# 419
Как се избелват/почистват пожълтели и замърсени, бели гумени подметки на маратонки?

Общи условия

Активация на акаунт