Отговори
# 195
  • Кърджали
Може и принца да е... Не можах точно да го оприлича. Но като гледам Еда е почти приспана от нещо, та възможно е да е и принца

# 196
Гласът е на Серкан със сигурност.  Харесва ми, че и Айдан си връща правилните настройки сякаш и не се дава на бабата.

# 197
Принца отвлича Еда и Серкан и бабата обединяват усилия да я спасят. Защо не?

# 198
Епизод 27, фрагман 2 с бг субтитри Hug
http://ok.ru/video/2051097561612

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 21:16 от ally.yor

# 199
  • Плевен / София

Като че ли  ми заприлича на гласа на принца- пепел ми на устата...
Спокойна съм...Алекс го преведе Серкан....
Еда нали заспиваше при стрес....вечерта на къната не би трябвало да я стресира...

# 200
На мен на Керем на гласа  ми заприлича .Дай Боже , че не ми се ще да гледам отвличания и агресии Smiling Imp

# 201
А тъкмо похвалих новите сценаристи .... ако извъртят някой номер и няма сватба ще ги нареждам до девето коляно .... Imp

Gift Heart

# 202
Серкан трябва да е, на онзи гласа е като запис от грамофонна плоча или като онази жена във влаковете "Следваща спирка... Подуяне"... 😆

# 203
  • Кърджали
Али, браво
Не че е много важно но според субтитрите на турски (тоя път бързо сложили субтитри) казва : Ще продължиш ли да си моя светлина..., иначе вярно се чува като влюбена 😀

Абе, разколебах се, ама повече мк прилича на гласа на Серкан.

Принца мисля че скоро ще си ходи. Грам не отразява сериала в Туитър (актьора де), повече се вълнува от Сървайвър, а и се говори че май е подписал за участие в някой друг проект

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 23:58 от Aлекcандрa

# 204
Серкан трябва да е, на онзи гласа е като запис от грамофонна плоча или като онази жена във влаковете "Следваща спирка... Подуяне"... 😆
Налбантова Hug както винаги в десятката .Много хубав тембър , но наистина монотонен и сякаш идва от отвъдното Joy

# 205
E, mi_si, то е ясно, че няма да има сватба още. И на мен би ми харесало да се оженят сега, но такова развитие не е в дизи стила Wink

# 206
Тя му предложи, той й предложи... Сега е мой ред. ОТИВАМ ДА ИМ ПРЕДЛАГАМ!!!! Да се омъжат/оженят един за друг, не за мен 😆😆😆

Ясно, няма да е жертва Серкан, а Еда..
Аз мислех, че на Серко ще предлагаш и ти 😂

# 207
Еда да не са я заплашили с нещо в нощта на къната, че затова да е припаднала. Не ми се иска да отиваме към отравяния и сложни работи за разрешаване на проблеми

# 208
Али, браво
Не че е много важно но според субтитрите на турски (тоя път бързо сложили субтитри) казва : Ще продължиш ли да си моя светлина..., иначе вярно се чува като влюбена 😀
Даа, поправих го аз после, ама бях качила грешния вариант и сега замених линка с нов. Иначе, да, чудех се какво е точно Grinning
И е с кавър на любимата ми песен фрага Heart Eyes

# 209
Само края на фрага не ми хареса на мен. Какви ли гадости е замислила бабката? Онази къдравата няма ли да се свести вече и да скача на  принца? Няма да питам къде й остана звездобройката.
Но пък сега ми стана ясно защо Керем репетираше на пианото през паузите на сета.
Ох, дават ни два хубави епизода, и какво, пак в драмата ли ще ни хвърлят?
Алекс, в началото и аз го разбрах като "ще останеш ли влюбена в мен". След като го написа ти се върнах да слушам пак, та се усетих. Ама като звучат сходно...Sunglasses

Алекс и Али, отново благодаря за превода и субтитрите. Златни сте, момичета! Gift Heart

Ох, бе, НалбантоваKissing Heart Много те обичам! Hug Все се смея с теб. JoyJoyJoy Благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт