Отговори
# 210
  • Монтана
Kъде ги намират тези страхотни песни като фон, бре!...
Да се влюбиш само от музиката!
Али, страхотно се е получило! Алекс, благодаря за бързия превод!
Дами, нахално ли ще е ако ви помоля за превод на текста на песента!
Предварително благодаря!Знам, че сте страхотни!

# 211

Не знам дали е просто ефект при монтажа, или тези очи в момента виждат само един човек Heart Eyes

# 212
Да споделя теорията на феновете, която никак не ми харесва ....
Принцът упоява Еда и инсценира все едно са прекарали нощта заедно. След известно време Еда разбира, че е бременна и мисли, че е от принца и се разделя  със Серкан, който всъщност е баща на бебето.... и сме влизали в"клише" , което турските зрители много харесвали ...

# 213
,,Всичко с теб е красиво"

Всичко с теб е красиво, дори и само да вървя по пътя
Дори и преследването на невъзможни мечти
Всичко с теб е красиво, тази пръст, този камък дори
Страхът, дори и сълзата в окото ми

В неочакван от нас миг, ако раздялата ни окове
Дори един - единствен ден, споделен със теб, ми е достатъчен

Всичко с теб е красиво, дори и звукът, който чух
Не само водата, която изпих, дори и дъхът, който поех
Всичко с теб е красиво, дори този дъжд и този сняг
Следите от сълзи по лицето ми, дори и те

# 214
Габи, на мен ми се вижда, че Еда си е спокойно отпусната на това диванче или каквото е там. Не е като първия път - главата в чинията 😆
Все едно е казала " Аз малко ще полегна, да почина" и заспива 😆

Магийке, аз за този клон не се нареждам. И без друго вие сте му достатъчни 😆😆
mi_si, е, това вече е гадно..

# 215
  • Плевен / София
Принцът упоява Еда и инсценира все едно са прекарали нощта заедно. След известно време Еда разбира, че е бременна и мисли, че е от принца и се разделя  със Серкан, който всъщност е баща на бебето.... и сме влизали "клише" ...

# 216
  • София
Е, не... това вече не е сериозно! Кой ги мисли тези теории?? Ще ви кажа - феновете на Феникса, които се броят на двете ми ръце. Та те са седнали, пили са нещо развалено и са измислили този сценарий, защото явно не им стигна финалът на техния сериал, искат и другите да повлекат. Wink
Принцът упоява Еда и инсценира все едно са прекарали нощта заедно. След известно време Еда разбира, че е бременна и мисли, че е от принца и се разделя  със Серкан, който всъщност е баща на бебето.... и сме влизали в"клише" , което турските зрители много харесвали ...

# 217
Нашите в момента са в хотел NG Sapanca Enjoy

Керем и Ханде също били там ....
П.С. Нещо края на фрага и теорията на феновете ми развалиха настроението ...

# 218

Това накрая на фрага не ми харесва. Какво става с Еда, някой да не я упоява. Сигурно са замесени бабата и Балджа. Но в какво ли........
Не смея и да си помисля.

А всичко вървеше добре , тия сценаристи неможе ли да измислят поде две серии без интриги и да са заедно Еда и Серкан

А иначе тук Ханде е ослепителна , много ми харесва

# 219
  • Кърджали
Песента наистина е много хубава, ама аз отдавна съм ги признала в избора на музика. Чк понякога вече и аз като чуя някоя песен мк минава през ума " тази би подхождаш на сериала". 😂
Тц, тоя който мисли тия варианти да не забравя жанра на филма
А принцът да си взима Балджа за беля, пардон за принцеса, и да се връщат в Дубай..
И е време да излекуват Еда от тази нарколепсия.
Магийке, цял следобед забравям да ти пожелая успех на изпитите. Ще се справиш, сигурна съм.

# 220
  • София
+1
Песента наистина е много хубава, ама аз отдавна съм ги признала в избора на музика. Чк понякога вече и аз като чуя някоя песен мк минава през ума " тази би подхождаш на сериала". 😂
Тц, тоя който мисли тия варианти да не забравя жанра на филма
А принцът да си взима Балджа за беля, пардон за принцеса, и да се връщат в Дубай..
И е време да излекуват Еда от тази нарколепсия.

# 221
Актьорът, който играе принца ще е в сериала поне още 3-4 епизода, така че феновете за съжаление може и да познаят .... иначе за какво да го задържат .... Rage

Налбантова, отиде ни сватбата .....

# 222
Да ви кажа честно нормално е в следващия епизод да не видим сватба, първо има две предложения, после годеж, после вечер на къната и май там свършва серията, а и някъде са натикали прословутата игра на пейнтбол. А Неслихан казваше някъде, че след 29-ти епизод всичко почва по различен начин.
 Вдигайте горе главите, изпънете шии, сложете розовите очила - нищо не може да попречи на тази нереално красива любов.

# 223
  • София
Вижте какво, успокойте се! Жанрът ни не предполага такова развитие. В най-лошия случай да я отвлече, за да й прави магия за възкръсване на неговата Есма. Wink Дори да имаме отвличане, Серкан ще я спаси, с което ще натрупа точки пред бабането. Simple Smile

Бих посъветвала нашите авери в Туитър, вместо да мислят такива дивашки теории, да вземат да организират една акция за гледане на епизода в събота, че с тоя рейт под 4 не са добре нещата. Трябва да сме 5+ тази седмица! 🤘🏼

# 224
Много романтика ще имаме в следващия епизод. Определено финалната сцена на фрагмана беше 💣, която предизвика сътворяването на всевъзможни теории.
Не вярвам играта да загрубее чак толкова много, нали се връщаме към романтична комедия.
Мисля си, дали не ни заблуждават с този финал. Може Еда много да се е превъзбудила от всички тези емоции и да заспи. Или се е напила. 😂  Ще ми се да вярвам в това. 🙏
Дано съм права!

Общи условия

Активация на акаунт