Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 935
  • 912
  •   1
Отговори
# 480
Да, ама се има друго предвид. Заради раждането и че може да се случат разни непредвидени неща. Особено едно време, когато всичко е било най вече в божиите ръце.

# 481
Ми да се проявява значи, явно само привиквам силите и ми хвърлят прах в очите, колкото да мисля, че имам нещо Grinning Шегата настрана, но се получава при бременност и с малко дете. Беше отминало и пак започнаха странните неща с тази бременност. С първото дете пък всяка вечер сънувах духове - познати и непознати.

Странно е това. Освен и хормоните да имат някаква роля за степента на улавяне на информацията, нали по време на бременност хормоните се разджуркват. Или пък това, че нова душа ще слиза в този свят, да отваря вратата към невидимото.
В твоя род преди теб има ли някой с подобни умения?

Има, да, прабаба ми е "гледала", но аз не я познавам. От нея съм наследила рижата си коса, единствено аз в целия род съм с такава, поради което мама често ме майтапи, че съм вещица Grinning
Иначе такива неща могат да се случат и при операция от един прост апендицит, та не намирам много смисъл.

# 482
Нали казват,че малките деца поддържат връза с ангелите до определена възраст, та за това и бременната майка също моще да участва в тази връзка, кой знае как е Simple Smile

# 483
Сина ми беше бебе, зима, сняг до кръста. Разболя се от бронхопневмония, хрипове, едва диша, всички знаем колко е опасна тази болест ако не се лекува на време, заведох го при селския лекар. Той каза:-Веднага, веднага, детето в болница!
Линейка не може да дойде, пътищата затворени, аз сама, нямам помощ от никъде. Комшийката дойде, каза че детето ще умре, съвсем се отчаях. Тогава не съм била кой знае колко вярваща, но единствената ми идея беше че Исус може да ми помогне, пък и нямах други алтернативи. Молих се с цяла душа и сърце да изцели детенцето ми.Иии, о, чудо, в мен дойде една твърда увереност, че детето ми е изцелено. На другата сутрин детето ми бе жизнено и без каквито и да е симптоми на болестта, без скъпи лекарства и антибиотици, детето бе изцелено. Отдавам цялата слава на Исус! Комшийката дойде, не бях й споменавала нищо, че съм се молила на Исус, като видя детето как гука само каза:-И това ако не е чудо от Бога???

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 12:44 от s-d-s

# 484
  • Sofia
И на мен молитвата много пъти ми е помагала за болести или инциденти при децата ми 😢🙏🏻

# 485
  • BG-DE
Преди години във фирмата, в която работех идваше една клиентка, много мила жена с нищо не ни е натоварвала но след като си тръгнеше и аз и двамата ми колеги се чувствахме като "изцедени лимони"😊 като колежката ми дори видимо пребледняваше и трепереше, някой тогава ни каза, че може да е "енергиен вампир", каквото и да означава това 😊

# 486
Имахме колега с онкологично заболяване, много харизматичен, хубав човек. След химо, 2 пъти в седмицата, минаваше през офиса. Когато си тръгваше се чувствах като изцедена, една умора ме налягаше. Не съм споделяла с колегите и не знам при тях как е било, никой не се е оплаквал. Все едно идваше да се зареди с енергия, милия....Почина.

# 487
Здравейте, следя темата с интерес и реших да споделя тук.
              Снощи ми се случи нещо  странно. Около полунощ излязох на тересата да изпуша една цигара преди лягане. Беше облачно и духаше вятър и изведнъж видях в небето около десетина светли кълба, с големината на футболна топка, които летяха най-напред в кръг,  а после се рееха  хаотично. Живея на висок етаж, а те бяха съвсем ниско, малко над блока, поне така ми се стори. Все едно бяха бели топчета, обвити в облаци. Възможно е, да е някакво природно явление, но беше нещо, което не се вижда често.

# 488
  • Sofia
Трябваше да снимаш.

Аз преди 9год на 24юни/Еньовден/към 16ч видях три сребристи топки движещи се в права редица,след тях други три образуваха триъгълник,стигнаха до Витоша и изчезнаха.
И дъщеря ми беше до мен и също ги видя.Нямам обяснение какво е било.

# 489
Doli, съжалявам, че не снимах. Може би изненадата ми беше огромна и не реагирах, само ги гледах. Не знам дали мога да го обясня добре, не светеха силно, все едно светло топче от облак, което се движи.

# 490
  • Там където
Може би китайски фенери? Те летят доста на високо и са популярни за детски партита, сватби, РД и т.н.

# 491
Да не са били сателити

# 492
  • В.Търново
Сателитите летят по определена траектория, а не се местят хаотично.

# 493
Здравейте.
Чета ви от няколко дни.
Доста интересни неща пишете.
Ето и една случка от мен.
Бяхме малки с брат ми и всяко лято ходехме на село.
Имаше една тъмна стая на втория етаж, където баба и дядо не ни даваха да влизаме.
Обаче ние най-редовно си тарашихме там.
Имаше една закачалка от тия вертикалните, дървените.
Веднъж и двамата я видяхме как се превръща в плътна сянка на изправен ръмжащ вълк. Беше много страшно.
На младини съм имала някои пророчески сънища, имах и доста развита интуиция.
Последните години нищо странно, но ви изчетох всичките истории с голям интерес. Чакам с нетърпение децата да проговорят, че да кажат нещо интересно 😍
Поздрави

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 13:44 от detencetooo3

# 494
  • BG-DE
Да-а, на страхът очите са големи 😂

Общи условия

Активация на акаунт