Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 945
  • 912
  •   1
Отговори
# 465
Ако срещнете черна котка, тя просто отива някъде Flowers Hibiscus с намигване, не се впрягайте излишно, аз преди години от улицата си прибрах черно коте. На хубаво е

# 466
  • София
Преди години една жена от квартала беше дошла да вземе черно котенце от нашата котка. Беше разпитвала къде може да намери точно такова. Сподели ни, че е ходила при някаква известна гледачка, която ѝ е казала, че за да забременее, трябва да си вземе черно коте и то ще ѝ помогне да се сбъдне мечтата ѝ. Не знам впоследствие дали се е получило, но ме впечатли и съм го запомнила.

# 467
И в тоя ред на мисли се се сетих за две истории за убийства на невинни животни. Преди години един младеж катастрофира с мотоциклет на голямо кръстовище. Веднага се разнесоха мълви в малкото градче за баща му, който на младини затворил в клетка няколко котета и ги полял с бензин, след което безсърдечно ги запалил, изгорели като факли, милите... А моят баща ми е разказвал за хайка в наше село, насъбрали бездомни кучета и ги обстрелвали с пушки със сачми. Баща ми много обичаше кучетата и не участвал, дори искал да попречи на другите. За съжаление, безуспешно... Години по-късно отиват на лов с един от участниците, Дидо, млад ерген в първа младост, голямо дърво се срутва и затиска човека, той умира на място, без шанс за живот. Не напразно е писано в Библията, една от десетте божии заповеди-,, Не убивай''. Явно невинните животинки отправят клетви към убийците си, но дали е така, можем само да предполагаме...

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 01:30 от s-d-s

# 468
Сега се сетих и за Ванга какво е разказала,че в този свят всичко се връща. Една жена раждала нями деца,1,2,3 . Отишла при Ванга и я пита защо са такива,и тя и казва. Питай свекара си ,навремето колко агнета открадна и и им отряза езиците за да не блеят, за да не се чуе че ги е откраднал. Накак си има възмездие и се връща. Но пък защо на децата и на нея много странно,все съм се питала

# 469
  • Варна
Отговорът на Ванга, доколкото знам е "за да боли повече". За мен е адски нечестно. Все едно да не съдим и вкарваме в затвора престъпниците, а децата им.

# 470
И аз съм имала такива сънища...
Но лица не виждам.
Едни очи обаче няма да забравя...
Лилави...странни...
Кафенце, имам сън с такива "хора" със същщите дрехи, те са ми серия сънища,

Казват ли ви нещо, което да се случва? Защо се появяват?

# 471
Моите същества повече ме развеждат и показват, (това са сънища не знам дали не съм в нарушение, ако е да, няма да пиша), неща за случване на яве си има постоянно в сънищата ми, а тези същества сякаш ми показват друг свят, само веднъж ми казаха, нещо, иначе е по-скоро като задачи  изпълнявам,минавам техни проверки,  някои сякаш не са от този свят. Не знам защо се появяват, може би, за да ми дават сила, увереност.

# 472
Според мен ако сънищата имат връзка с реалността по някакъв начин - предсказват или дават решение на съществуващ проблем, си е по темата. Моите сънища никога не са ми предсказвали, затова бих считала нещо подобно за странно.

# 473
Абе аз ще пиша за сънища, защото е странно, пък ако ми махнат поста - здраве да е. Та снощи сънувам, че позната се обвързала с някакъв в една от социалните мрежи и пише гневен пост как приятелят ѝ я оставил. Ставам и се чудя какви глупости сънувам, при условие, че не съм я виждала от сигурно 10 години вече, знам, че има сериозен мъж до себе си, имат дете и живеят далече. Няколко часа по-късно виждам нейн пост как мъжът ѝ я оставил и описва подробности за това. Всичко беше абсолютно идентично (освен изказа, разбира се, но смисълът беше 1:1). Търках си очите два часа. Някой има ли обяснение за това? За мен продължава да бъде изключително странно.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 14:56 от Ambrosia

# 474
Абе аз ще пиша за сънища, защото е странно, пък ако ми махнат поста - здраве да е. Та снощи сънувам, че позната се обвързала с някакъв в една от социалните мрежи и пише гневен пост как приятелят ѝ я оставил. Ставам и се чудя какви глупости сънувам, при условие, че не съм я виждала от сигурно 10 години вече, знам, че има сериозен мъж до себе си, имат дете и живеят далече. Няколко часа по-късно нейн пост как мъжът ѝ я оставил и описва подробности за това. Всичко беше абсолютно идентично (освен изказа, разбира се, но смисълът беше 1:1). Търках си очите два часа. Някой има ли обяснение за това? За мен продължава да бъде изключително странно.

Ааа, теб те помня от предишните теми Grinning Смятам, че си имаш някаква дарба.

# 475
Ми да се проявява значи, явно само привиквам силите и ми хвърлят прах в очите, колкото да мисля, че имам нещо Grinning Шегата настрана, но се получава при бременност и с малко дете. Беше отминало и пак започнаха странните неща с тази бременност. С първото дете пък всяка вечер сънувах духове - познати и непознати.

# 476
За мен няма нищо свръхестествено в сънищата. Мозъкът работи цял ден - физически и психически, ежедневието ни е натоварено, обръщаме внимание на това, което ни трябва, но пък несъзнателно усвояваме информация, която не ни е приоритет.. Случвало ми се е да чета тема  и да не я разбирам, сънувам темата и намирам отговор. Сънят е начин на мозъка да почива и да се възстановява.  Имаше статия, как е възможно да сънуваме лице, което не сме виждали, извода беше, че всъщност сме го виждали, но не помним. Кой знае още колко много информация възприемаме, че дори забравяме, че ни е минало през ума.

# 477
През нощта се сетих за една стара случка, може би отпреди 15 години. Кое ме сети, не знам.  Дори не си спомням причината, поради която влязох в този магазин. Та влизам в един рокерски магазин, гледах за нещо, но съм единствен клиент, а зад щанда двама. Усетих, че ме загледаха странно, но реших, че не са свикнали да виждат обикновена клиентка в магазина си, та затова. Обаче, как да кажа, по едно време се събуждам като от сън и усещам, че не съм била на себе си, нещо като хипнотизирана или в транс. Поглеждам ги, ония ме гледат нагло. Стана ми страшно и се почувствах засрамена, защото как да попитам какво стана. Веднага разбрах, че нещо ми направиха по гадните погледи. Бързо се обърнах и излязох. Иначе мисълта ми бързо започна да работи, но ме беше страх исках да изчезна час по-скоро. Него ден бях за стока и имах около пет-шестотин лева по себе си. Нарочно ги държах разпределени по различни джобове и портмонета. Бъркам в десния заден джоб и знам, че имах там 80 лева. Нямаше ги. Другите пари си бяха по местата. Благодарих на бога, че само толкоз и се опитах да забравя. Даже толкова ме беше срам от това, че май не съм го споделяла с никого. Тия си упражниха някаква хипноза върху мен.

# 478
Ми да се проявява значи, явно само привиквам силите и ми хвърлят прах в очите, колкото да мисля, че имам нещо Grinning Шегата настрана, но се получава при бременност и с малко дете. Беше отминало и пак започнаха странните неща с тази бременност. С първото дете пък всяка вечер сънувах духове - познати и непознати.

Странно е това. Освен и хормоните да имат някаква роля за степента на улавяне на информацията, нали по време на бременност хормоните се разджуркват. Или пък това, че нова душа ще слиза в този свят, да отваря вратата към невидимото.
В твоя род преди теб има ли някой с подобни умения?

# 479
От баба знам,че бременната е между два свята

Общи условия

Активация на акаунт