Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 953
  • 912
  •   1
Отговори
# 450
Страхотно. А говорихте ли нещо?
Кой води медитацията?

# 451
Страхотно. А говорихте ли нещо?
Кой води медитацията?

Аз имах въпроси, но те много-много не отговаряха по същество. По-скоро ме успокоиха, че всичко е наред.
Бях при Юлияна Иванова.

# 452
Назад в темите имаше разкази за малки деца, които проявяват признаци на телепатия. Мисля, че хората са още активни в темата, та да попитам - с времето губят ли се тези способности?

# 453
Детето ми току-що бе проговорило, идва в къщи моята братовчедка. Имаше проблеми с мъжа си, бяха пред развод. Тя каза, че малките деца могат да пророкуват или гадаят бъдещето, не намирам точната дума. Започна да му задава въпроси от рода ,, Кака Таня ще се разведе ли с бати Тони? "", Сина ми отговори с,,, да".,, Кака Таня ще живее ли с бати Тони?" Отговор,, Не", Категоричен отговор. Последваха куп усукани въпроси, на които сина ми винаги даваше  категоричен отговор, че брака й ще пропадне. Така и се случи в последствие, нямам обяснение до ден днешен, макар и сина ми да е вече на 20 г.С този пост не искам да подвеждам потребителите на сайта, защото с годините разбрах, че е грях пред Бога да гадаем бъдещето си, но е факт.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 03:04 от s-d-s

# 454
Здравейте. За първи път ще пиша тук, защото това, което стана още ме държи...
Преди месец котката ни се разболя тежко и я оставихме в клиника за лечение. Уж се оправяше.. Но една нощ чух котешки стъпки и скърцане по паркета, които доближават леглото, качи се при нас, после отиде до бебето и стъпките утихнаха на отиване.. Всичко беше сякаш за секунди.. Събудих се обляна в студена пот, веднага набрах клиниката и само чух "Съжалявам, котето тъкмо почина"....
Чувала съм за сбогуване на хора, но животно..... Не си го обяснявам, толкова реално беше.. Котето беше у нас да се сбогува.... Не мога да повярвам, защото съм рационален човек, но това преживяване беше истинско..

# 455
Съжалявам.
Няколко седмици може би след като почина котето ни, което обичах и обичам като дете сънувах, че дойде вкъщи, правеше всичко което обичаше, но не ме чуваше и виждаше и не можех да го докосна, приех го за сбогуване.

# 456
  • Карлово
Като сме на тема котки, да се включа и аз.
Дъщеря ми имаше коте на около 3-4 месеца, обикновено, сиво раирано, беше го взела от някъде и беше много привързана към него. Казваше като дете ми е мамо. После взехме още едно да му е компания. Новото беше "Сноу шу". Ето такова:
Скрит текст:
На два месеца. Много дружелюбно беше към старото Бамби. Б. съответно се помъчи да го изгони, съскаше му, ама новият В. не се впечатляваше от това. Станаха неразделни и много се обичаха. Аз ги пусках на двора, катереха се по дърветата и оградата, а бе живот.
Бамби обаче се разболя, започна лечение, не ни обещаха щастлив край, раделихме животните, за да не прихване В. мислехме, че е вирусна инфекция.
Около седмица лекувахме котето и то маааалко се окопити. Аз реших да пусна В. при болния, понеже много страдаше от раздялата и му отворих вратата на стаята, в която стоеше Бамби и му казах, "Ето В. излекувай Бамби, помогни му да оживее." То влезе вътре и запозна да го къпе, да му се радва. Щастие отвсякъде. Вечерта Бамби започна да се осеферва, но В. започна да не иска да яде и да пие вода. Не мъркаше като го вдигна, започна да маука жално. Започна да повръща. Заведохме го и него на ветеринар.  Започнаха лечение, но отиваше на зле. Наливах му насила разтвори в устата, биеха му инжеции и физиологичен разтвор. Заведохме го в друга клиника, но нямаше подобрение. Първият ветиранар каза, че вероятно е глътнал остър предмет, затова не иска да яде и да пие. В крайна сметка умря.  На Бамби намерих рана на корема и се оказа, че  проблемите му са били от инфекция.  Та сякаш В. пое болката и смърта от Бамби. Вече мина половин година, но пак ми е мъчно за него.

# 457
  • Orihuela Costa,Spain
Cafe, можеш ли са опишеш по-подробно, моля,ако може да кажеш нещо повече
За  духовните водачи, и тази стая. Много ми е интересно Благодаря.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 10:41 от danylony

# 458
  • Viena
Доста интересно.

# 459
Cafe, можеш ли са опишеш по-подробно, моля,ако може да опишеш духовните водачи, и тази стая. Много ми е интересно.

Здравей,
Духовните водачи ги виждах само като силуети, виждах и дрехите, но не и лицата. Те всъщност всички бяха с бели роби с въженце през кръста, може би съм била повлияна от филмите за Исус Simple Smile Само че не дълги, а над коленете. Първоначално видях много фигури, които ме посрещнаха, но после контактувах само с двама - старейшената и една жена, която се появи в залата на планирането на живота. В самата зала видях само един екран, но той беше черен - реално не видях нищо съществено за живота ми. На въпросите ми също не отговаряха. Според водещата на медитацията важното е да запомня държанието и отношението на тази жена, защото тя беше много бойно настроена - от тези хора, които изглеждат несломяеми. Само отговори в какви ситуации ми помага. Оказа се, че когато изпитвам материални затруднения и когато изведнъж всичко се подреди, тогава тя се е намесила. На въпроса пък към старейшената как мога да го извикам в ежедневието си, той каза, че когато изпитвам любов, той е там.
Не знам дали това с водачите е нещо реално или просто опит на нашето висше аз да ни успокои. Може да се съмнявам в това, което видях, но не и в чувството на спокойствие и любов, което изпитах, докато бях в това състояние.
Има двама души, които учат хората как да влизат в Акашовите записи, и те описват същото чувство, което изпитах и аз. Според моята водеща контактът с духовните водачи става в Акашовото поле. Аз най-общо си го обяснявам като информационно поле, в което успяваме да извлечем информация, която душата ни знае, но до която по някакви причини мозъкът няма достъп в ежедневието.

# 460
Кафенце, имам сън с такива "хора" със същщите дрехи, те са ми серия сънища, виждаше ли им лицата на тези духовни водачи, в моя сън са с качулка , от която не виждам лицата, със малко по-тъмни роби са , пак с въженца

# 461
  • Бургас
И аз съм имала такива сънища...
Но лица не виждам.
Едни очи обаче няма да забравя...
Лилави...странни...

# 462
Кафенце, имам сън с такива "хора" със същщите дрехи, те са ми серия сънища, виждаше ли им лицата на тези духовни водачи, в моя сън са с качулка , от която не виждам лицата, със малко по-тъмни роби са , пак с въженца

Не, размити ми бяха лицата.

П.С. Разкажете де, не се стискайте Grinning

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 22:05 от Cafe

# 463
Както си стоях на улицата на тротоара,изведнъж се появи една черна котка непозната с едни много страшни светещи очи. Погледна ме право в очите и и дойде зад гърба ми отърка се силно зад мен и избяга. Приятели аз съм суеверна и знам че това е знак но за лошо или хубаво. До момента не ми върви в живота, имам проблеми

# 464
За хубаво е! Трудностите ще отминат, всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт