Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 367
  • 912
  •   1
Отговори
# 705
Аз пак да се включа. Също се срещнах с Ковид..не беше страшен сблъсък, но все пак ме стовари за няколко дни в леглото... На всички болни желая бързо оздравяване!!! Та..лежа си аз преди два дни..по никое време за дрямка..към единайсет часа, предиобед. Не спя. Гледам си и си чета нещо на телефона. Оставих го малко на страни и затворих очи. Точно в този момент обаче, за части от секундата се видях, или по-точно се почувствах 🙄😄😄в едно хале. Нещо като празен цех.Полегнала бях на нещо като пейка..или пале. Към мен се приближи млад циганин в добро настроение..пееше и се смееше..лигавеше се. Зарадвах му се. И аз бях циганка..около седемдесет годишна. В този момент се стреснах и всичко изчезна. Беше много, много странно...

# 706
В България да .Доста скептипно бях настроена .Абсолютно като по филмите е,чуваш "сега ще броя до 10 и ще се събудиш " и не знам как,но съзнанието се връща в тялото .Абе доста реалистично,странно и интересно преживяване е.

# 707
  • Бургас
Това е много интересно.
И аз искам такава ретроспекция.
Не се страхувам от такова нещо,напротив.
Дали може адресче/телефон на лични?
Вероятно е квалифициран все пак психолог?Е,и да не е...какво повече може да ми се обърка...

Bentita,извънтелесно преживяване?
Дали е наистина спомен от минал момент,дали е игра на подсъзнанието...
И все пак се случва.

# 708
Не знам какво беше.Видях се като жена с кестенява къдрава коса ,синьо -бяла рокля на квадрати ,дълга и свободна ,нагоре тясна .Видях детски играчки,обувки и вещи и това ми скъса сърцето,не знам защо.Страшно се натъжих,а бях на 18 ,нито съм искала ,нито съм имала деца.Получих усещане ,че съм живяла някъде към 17-18 век . Хипнотизаторът  беше студент по психология .Не знам как въздейства ,но аз бях легнала на едно легло ,и като почна да ми говори постепенно се отпуснах и заслизах по една стълба,отворих една врата и така видях това което описах.Но знаех къде се намирам и с какво съм облечена,просто.съзнанието пътува сякаш.
Много терапевти правят хипнози ,потърси около теб ако имаш интерес.

# 709
Моя приятелка се беше подложила на нещо подобно. Беше ми странно, че точно тя се подлага на такова нещо, защото е прекалено земен човек, никога не съм чула нищо мистично от нея. Но тя загуби спътника си в живота и го преживя много тежко, не можеше да се справи със загубата, само работата я спасяваше. В един момент ми каза, че нейна приятелка я е навила, дори ми описа как ще протече сеансът според приятелката й. След време, когато я видях я попитах как е минало. Тя кратко ми отговори, че това са глупости. За себе си не знам какво да мисля.

# 710
Да споделя и аз... Преди броени дни апартамента ни бе разбит, бях на работа, когато съседка от входа се свърза с мен пречудно за мен във Фб и ми съобщи новината, изпаднах в стрес, главоболие, високо кръвно... Все пак имахме в къщи около 1200 Е, телефон, златна халка и то не умело скрити. Полицаите сменили патрона, незнайно как са открили къде работя и са съобщили в офиса. Мъжа ми взема новите ключове и се прибира, вижда парите в отвореното чекмедже, халката, телефона... всичко там, но хаос навсякъде. Явно крадеца се е стреснал от нещо в последния момент и офейква, без да успее да вземе парите. И най-странното за мен е, че съседката влиза в жилището, вижда също парите и хаоса и тогава сигнализира в полицията, а ако е искала, е можела спокойно да ги вземе и да не реагира, а й се носи славата в хода че е безработна и редовно прекалява с алкохола. При това не сме се познавали въобще. Отдавам го на Божие чудо, Божествена закрила, защото често излизайки за работа, отправям молитва, Бог да пази всичко в дома, който ми е дал с много любов, докато се прибера. И Той го опази ! И кратката молитва може да направи голямо чудо в живота ни !!!

# 711
  • София
Писала съм и преди, че брат ми почина началото на август. Намерихме наематели за апартамента му (имаше ипотечен кредит, който ще се изплаща с наема) и от деня, в който брокера ми каза, не спирам да изпускам и да бутам неща. Запалка, цигара, чаши, химикали, всичко. Не знам дали е знак от него, че не е съгласен, но се надявам да не е така. Просто нямаме друга опция.
Между другото, преди брат ми да влезе в последната болница, в която го лекуваха, майка ми е сънувала, че къщата на нейната майка се срива и чупи. Тя твърди, че това е на смърт, но мен хич ме няма в сънищата и тяхното тълкуване.

# 712
Да споделя и аз... Преди броени дни апартамента ни бе разбит, бях на работа, когато съседка от входа се свърза с мен пречудно за мен във Фб и ми съобщи новината, изпаднах в стрес, главоболие, високо кръвно... Все пак имахме в къщи около 1200 Е, телефон, златна халка и то не умело скрити. Полицаите сменили патрона, незнайно как са открили къде работя и са съобщили в офиса. Мъжа ми взема новите ключове и се прибира, вижда парите в отвореното чекмедже, халката, телефона... всичко там, но хаос навсякъде. Явно крадеца се е стреснал от нещо в последния момент и офейква, без да успее да вземе парите. И най-странното за мен е, че съседката влиза в жилището, вижда също парите и хаоса и тогава сигнализира в полицията, а ако е искала, е можела спокойно да ги вземе и да не реагира, а й се носи славата в хода че е безработна и редовно прекалява с алкохола. При това не сме се познавали въобще. Отдавам го на Божие чудо, Божествена закрила, защото често излизайки за работа, отправям молитва, Бог да пази всичко в дома, който ми е дал с много любов, докато се прибера. И Той го опази ! И кратката молитва може да направи голямо чудо в живота ни !!!

Много е страшно да те оберат, отстрани като гледаш не ти се струва кой знае какво, но ако се случи на теб си е друго. Браво на съседката, това, че е безработна и има проблеми с алкохола не означава задължително, че ще ти вземе нещата, вероятно си има проблеми.

# 713
  • Карлово
Скрит текст:
Здравейте, моят пост няма да е съвсем по темата Simple Smile Мноого отдавна съм писала тук със случка, която си беше по темата, но сега не мога да намеря тема, която да е точно за това, което ми се случва и искам да попитам за съвет или идеи защо.
Ако сметне модератор за необходимо, няма проблем да изтрие поста ми.

От известно време чупя неща, но имам предвид, че чупя неща постоянно и инцидентно. Само за един ден вчера счупих чаша, буркан с мед, който изпуснах върху почти новия си блендер и естествено и той се натроши, термос, който се разби в коляното ми, падайки от рафта, денят преди това новата купичка на котката, а от поне две седмици ще остана без чаши и чинии. Тъкмо ми мина едното коляно, от преди две седмици, когато изпуснах чиния вървейки и тя се разби в него, с вчера термосът ми посини и поду и другото.

Не съм крайно суеверна, но вчера вече ми светна лампата, че явно Вселената се опитва да ми прати знак за нещо. Инцидентно всички чупим, и винаги съм го приемала за късмет, че счупеното носи щастие или че нещо лошо се е разминало със счупенето. Но моята серия сега е малко по-явна от обичайното, а да не говоря и че ми причинява болезнени синини Smiley

Знам, че би трябвало аз най-добре да знам за какво е цялата серия от инциценти, да си разчета знака. Но не мога...защото в момента не вярвам,че вървя по грешен път в живота си, т.е от много време най-сетне съм поела руля в правилната посока.
И ако някой е имал подобна серия, или е по-наясно от мен за знаците и инцидентните серийни случайности ще ми е интересно да прочета Simple Smile
Преди няколко дни започнах да изпускам неща, тежки в повечето случаи. Пообезкоих се. Замислих се дали не е сериозно заболяване. Дясната ми ръка ми е явно претоварена и започнах да я щадя, дори промених позицията на ръцете при работа с компа. Мисля, че сега съм по-добре.

Писала съм и преди, че брат ми почина началото на август. Намерихме наематели за апартамента му (имаше ипотечен кредит, който ще се изплаща с наема) и от деня, в който брокера ми каза, не спирам да изпускам и да бутам неща. Запалка, цигара, чаши, химикали, всичко. Не знам дали е знак от него, че не е съгласен, но се надявам да не е така. Просто нямаме друга опция.
Между другото, преди брат ми да влезе в последната болница, в която го лекуваха, майка ми е сънувала, че къщата на нейната майка се срива и чупи. Тя твърди, че това е на смърт, но мен хич ме няма в сънищата и тяхното тълкуване.
Мисля, че това се получава от нервност. Подсъзнателно мислиш за тези чужди хора, които ще живеят в жилището на брат ти, това те натоварва и води до несръчност и нова нервност и порочен кръг. Така мисля аз.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 11:16 от ДамаТрефа

# 714
Моето лично мнение по въпроса с хипнозата. Ако човек се чувства в безизходица дълго време и не може да разреши душевните си проблеми, може би травмата му не е от този живот, причината е отпреди. Самата аз бих се подложила на хипноза (ако реша някога) единствено по тази причина. Не разбирам защо ще разбутваш нещо, което съзнанието ти преднамерено е решило да изтрие.

# 715
За хипнозата - би ми било интересно да разбера какво ще видя, но ме спират две неща - най-напред, бих се притеснила някой да ми рови в подсъзнанието, не бих била сигурна доколко знае какво прави и доколко е добронамерен. Второ, явно тези неща не са ни нужни, иначе щяхме да ги помним.

# 716
Ние ги помним,до около 3-4 годишна възраст обаче .

# 717
С моя съседка наблюдавахме дъщеря й, дали ще каже нещо интересно, но не каза. Явно не при всеки са еднакво ясни спомените или пък ги намират за нещо естествено и не говорят, или околните не разбират за какво става въпрос. Чела съм, че до двегодишна възраст помнят.

# 718
Ние ги помним,до около 3-4 годишна възраст обаче .
И какво от това? Колко от нас имат спомени от тази възраст? Аз лично един и майка ми твърди,че е невъзможно и съм си го създала от разкази,защото съм била много малка.Ама той ми е от сегашното столетие.
Да изнахаля  ли да искам да разкажеш повече? Много ми е интересно,смелост да се подложа май нямам,или имам,но не знам къде.

# 719
Кротал,брат ми пък все повтаряше "като бях голям,като бях турчин".Разказваше колко битки водил,как се е бил и т.н.Може би е вярно .Питай каквото искаш.
И във Варна има хипнотични центрове,не мога да споделя опит .Може би бих се подложила пак заради ужасната ми клаустрофобия.Наистина е много силна и ми е създавала неприятни ситуации дори и на работа .Добре че не са ме вземали за луда.

Общи условия

Активация на акаунт