Случи ми се нещо странно XXIV

• 111 935
  • 912
  •   1
Отговори
# 495
  • в кукувиче гнездо
 Видях си предишен живот. Във Франция. Картината започна с едно огромно поле с гробове. Летях над тях, докато не стигнах до моя гроб. Малка каменна плоча и кръст. След това картината ме върна в този ми живот. Не мога да уточня с точност времето - може би 18-19 век. Някой ми каза - ти си паризиен. Появи се един огромен прашен площад, движеха се хора, жените облечени в дълги рокли до земята, стегнати в кръста. Видух една огромна къща, на два етажа може би. Типичен френски стил, беше жълта. Влязох вътре и знаех, че съм обущар. Видях един стол, на който с протегнат крак на пред стоеше едно дете, около 10-12 годишно, на което обущарят мереше кожена обувка. Или поне се опитваше да мери, защото детето не стоеше мирно, нервничеше и врещеше нещо. Тогава разбрах - това е моето дете от сегашния ми живот. Познах го веднага, същото нервно и все нещо мръкнащо хлапе... Исках да видя себе си и погледнах към мъжа - беше облечен с някаква бяла риза, панталони, а отгоре имаше работна престилка. Стигнах до гърдите му, големи силни гърди имаше. Но в лице не го видях. Много интересна разходка беше. Имаше едно паднало листче на земята. Взех го в ръце, разгънах го. На него отчетилво пешеше - питай! Надолу имаше още много написани неща, но не можех да ги разчета, защото пишеше с букви, цифри и символи.

# 496
Видях си предишен живот. Във Франция. Картината започна с едно огромно поле с гробове. Летях над тях, докато не стигнах до моя гроб. Малка каменна плоча и кръст. След това картината ме върна в този ми живот. Не мога да уточня с точност времето - може би 18-19 век. Някой ми каза - ти си паризиен. Появи се един огромен прашен площад, движеха се хора, жените облечени в дълги рокли до земята, стегнати в кръста. Видух една огромна къща, на два етажа може би. Типичен френски стил, беше жълта. Влязох вътре и знаех, че съм обущар. Видях един стол, на който с протегнат крак на пред стоеше едно дете, около 10-12 годишно, на което обущарят мереше кожена обувка. Или поне се опитваше да мери, защото детето не стоеше мирно, нервничеше и врещеше нещо. Тогава разбрах - това е моето дете от сегашния ми живот. Познах го веднага, същото нервно и все нещо мръкнащо хлапе... Исках да видя себе си и погледнах към мъжа - беше облечен с някаква бяла риза, панталони, а отгоре имаше работна престилка. Стигнах до гърдите му, големи силни гърди имаше. Но в лице не го видях. Много интересна разходка беше. Имаше едно паднало листче на земята. Взех го в ръце, разгънах го. На него отчетилво пешеше - питай! Надолу имаше още много написани неща, но не можех да ги разчета, защото пишеше с букви, цифри и символи.

Много интересно....А това в сън, медитация или регресия се случи?
Как ми се иска и аз да надникна в мое предишно въплъщение Blush

# 497
  • в кукувиче гнездо
Не, не е сън. Аз минавам през такива състояния, които са, даже не знам как точно да ги нарека. В състоянието преди да заспя просто ставам и си тръгвам от тялото, винаги излизам през прозореца на спалнята си. Летя си, кацам си някъде и рядко, но имам представяне на минал живот. Всъщност това ми е втория случай. При пъвия се видях като мъж, капитан на някакъв кораб, който потъна в морето... Иначе се мотая по разни места, срещам се с разни хора, но те никога не искат да си говорят с мен. Даже си мисля, че ги плаша с нахалното си присъствие. Не знам къде се случва всичко това, сякаш е паралелен свят.

# 498
Имаш интересен живот, без съмнение Confused
Аз веднъж в сън видях  девойка да преминава по коридора на някакъв замък, отстрани я гледах, извън тази сграда и като се събудих някакси ми се струваше, че това съм аз, но не мога да съм сигурна. Беше с осанка на важна особа и това беше нейния дом.
Между другото съм чела, че много хора се стремят и работят с години да  постигнат състояние като твоето. Имаш ли контрол над случващото се или просто си спомняш събитията след това?

# 499
  • в кукувиче гнездо
Имаш интересен живот, без съмнение Confused
Аз веднъж в сън видях  девойка да преминава по коридора на някакъв замък, отстрани я гледах, извън тази сграда и като се събудих някакси ми се струваше, че това съм аз, но не мога да съм сигурна. Беше с осанка на важна особа и това беше нейния дом.
Между другото съм чела, че много хора се стремят и работят с години да  постигнат състояние като твоето. Имаш ли контрол над случващото се или просто си спомняш събитията след това?
То е като на кино. Виждам го в реално време. Не е сън. Изживяване е. Аз съм страничен наблюдател. До някъде мога да се контролирам. Като да ходя да разпитам хората къде съм и какви са те. Но не ми казват. А когато виждам минали прераждания са все едно ги гледам на кино, ко и аз съм там вътре някъде.

# 500
Здравейте.
Няколко дни вече не съм спала, защото ми се налага да работя и през нощта, и явно вече започна да дава резултат. 🥴
Излизаме с майка и вече на двора броя котките и виждам, че една я няма. И започвам да я викам по име и тя, с бясна скорост, вирнала опашка, ми се появи от задния двор и се шмугна в малините.
В почти същият момент, отпред, през вратата, със същата скорост, влетява същата котка, и майка, а ето я. И аз й казвам, няма начин, не е тя, нали току-що влетя от оттатък.
И майка сочи съседният малинк-ето я, не я ли виждаш. Нашата, седи и ни гледа.
Останах с впечатлението, че когато крещях Ето я, ето я, когато аз видях котката да се появява, майка дори не реагира на виковете ми, не се обърна, не се заслуша дори. Сякаш не беше там.

# 501
Така става като не се спи дълго време, вид халюционации, може мозъка да не успява на  време да отчете времето на влизане на котката и реакцията на майка ти, и да се  получава разминаване.
Налагало ми се е да работя  и да не спя, знам какво е - чета нещо, в един момент искам да пия от чашата, която е вдясно и изведнъж се оказва вляво,  въобще не помня да съм я пипала. Или говоря на колежка нещо и тя не реагира, накрая се обръща и ме пита дали искам да кажа нещо. Пожелавам скоро да имаш възможност да се наспиш.

# 502
  • Бургас
Това с безсънието и на мен ми се е случвало...
Обаче и с излизането от тялото.
И за съжаление с мен пък много духове на хора си говорят,питам ги защо с мен,казват,че защото мога да ги видя.
Обаче събуждайки се не ми е ок.Казват ми имена,инициали,дори къде стоят дадени предмети...и всичко излиза истина.
Но аз не искам да се занимавам и задълбочавам.Виждала съм много неща насън...И духовете сънувам...Не харесвам тези сънища.

# 503
Защо говориш с тях, прави се, че не ги виждаш. Grinning Може да почнеш като Мелинда от Шепот от отвъдното да им помагаш, може пък да ти олекне.

# 504
  • Далечният изток
Духовете на твои близки ли са?

# 505
  • Бургас
Защо говориш с тях, прави се, че не ги виждаш. Grinning Може да почнеш като Мелинда от Шепот от отвъдното да им помагаш, може пък да ти олекне.
Насън е.
Не мога да се контролирам насън.
Добре,че наяве нямам чааак такива преживявания.
Повечето са на близки или са били близки на мои близки.Ужасно е,когато ги видя на снимка или ги описвам на хората и ми потвърждават...

# 506
Насън е.
Не мога да се контролирам насън.
Добре,че наяве нямам чааак такива преживявания.
Повечето са на близки или са били близки на мои близки.Ужасно е,когато ги видя на снимка или ги описвам на хората и ми потвърждават...

Аз познавам една жена, която може да контактува с душите на починалите. Ако мислиш, че може да ти помогне по някакъв начин (съвет или нещо друго), ще ти кажа коя е.

# 507
  • Бургас
Ами...не знам,честно казано не искам да се занимавам с тези неща.
Не се случва често,но са много ярки такива сънища...
Вероятно го мога,защото веднъж минах през тунела и светлината...На 12 години,по време на операция.
Миналото лято по време на пълна упойка нещо са объркали идиотите,гледах ги отстрани,както и на 12,пак тръгнах по тунела,но този път ме върнаха бързо.После се тръшкаха,че съм спряла да дишам и сърдечната дейност ми е спряла...Ами анестезиологът нещо е объркал,покри се,а написаха,че настъпили усложнения няма.Скъсах се да се опитвам да говоря с този анестезиолог,не стана.
И това не е приятно,а на мен твърде често май ми се случва с тези мои заболявания да съм на границата.

# 508
Какво почувства, почувства ли се свободна като беше в това състояние?

# 509
  • Бургас
Какво почувства, почувства ли се свободна като беше в това състояние?
Безтегловност,спокойствие...Не е свобода,просто нищо,което те е тревожило,вече няма значение.Странно е.
На 12 много трудно излязох от упойката,все някакви видения...Май тогава започнаха тези неща,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт