Седмокласници 2020/2021 - Тема 6

• 29 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Моли, питат къде ще погребеш ОЦЕЛЕЛИТЕ, не загиналите. Предполагам това е била "уловката", а не границата Simple Smile

# 121
Ха- ха ето че не съм чела с разбиране...Simple Smile аз от географска гледна точка си мислех...Хитро!

# 122
Оо, изобщо не бих се сетила за Френска Гвиана пък аз. Нито наборът. Вече знаем..

# 123
  • София
    MollyBy, на кое издателство е вашият учебник по АЕ?

# 124
    Според щерката при тях олимпиада по МАТ ще има тази събота, но онлайн. Тя не се е записала, не иска, а и съвпада по време с школата.
    За развитието мисля е дръпнала още малко, август беше 1.75см, но сега има окъсели дънки. Сега с ДО не взехме боти, има едни апрески още й стават. Та за крак дано не е повече от сегашния 43 номер, че не знам вече откъде да я обувам.

# 125
      Longman
      на страница 44 е теста, ако за него питаш Simple Smile Отговаряло се с да и не и съответно колкото по-малко да-та имаш по-добре. Над 4 да-та си компютърен наркоман Simple Smile
      Ето го, ако ви е интересно.
      Скрит текст:

# 126
      • Варна
      Леле, Мире, да ти е жива и здрава! Голямо момиче! Моята засега се кротна на 40 номер и я усещам, че развива лек комплекс от това. Иначе на ръст едва прехвърля 160см. Ния има манекенски ръст, браво! За такъв не смея и да мечтая Simple Smile Аз се надявам поне до изискванията за стюардеса да добута моето гардже (че аз не успях и много страдах).

# 127
      • България, София
      Според щерката при тях олимпиада по МАТ ще има тази събота, но онлайн. Тя не се е записала, не иска, а и съвпада по време с школата.
      За развитието мисля е дръпнала още малко, август беше 1.75см, но сега има окъсели дънки. Сега с ДО не взехме боти, има едни апрески още й стават. Та за крак дано не е повече от сегашния 43 номер, че не знам вече откъде да я обувам.
      Уау! Каква стройна девойка. Да е жива и здрава! За ръста малко завиждам даже, че съм с 2 см. по - ниска Wink
      Дано повече кракът й да не расте, защото наистина е проблем намирането на дамски обувки с такъв номер.
      Имам около мен близки дами с номерация над 41 и знам колко им е трудно с обувките.
      Наборката засега е с номер 39. Надявам се да не надхвърли моя номер 40 Simple Smile От друга страна, като не съм с най - стандартния номер, на намаления винаги успявам да си намеря добри попадения. Та с номер 40 не е чак такава драма.

# 128
      • София

MianaNia, да обменим опит?! Simple Smile Моето момиче е с 42 номер, многооооо се моля да спре да й расте крака. Sad  Наближава 1.70 м, но още не ги е стигнала.
      Малката ми дъщеря - 5 г., също към момента върви с големи крачета.

Да ви кажа да се посмеете - вчера и онзи ден работя от офиса. Получавам във вторник известие в Школо, че на 13.01 ще имат контролно по БЕЛ (нямат класни в ДО явно). И вечерта питам наборката - на какво ще е това контролно - на всичко; от кога знаеш за него - не помня; учила ли си за него - не!!! И това в 20:00 ч. Аууууу, като й показах каква любов премина през мен в този момент, само ми каза - Аз няма да играя на компа тази вечер, а ще преговарям.....отдели 50 минути! Simple Smile Това е! Simple Smile
      Мисълта ми е ....явно колкото и да се ядосваме, да го мислим, да се чудим как да мотивираме, то на някои наборчета хич не им дреме. Simple Smile Но може би така е по-добре. Така няма и да са разочаровани. Simple Smile

# 129
      • София
      И моето хлапе се е записала на олимпиада по математика тази събота, но не толкова заради любовта й към тази наука, а за да се види със сучениците си.
      Относно мерките и теглилките е миньонче. Висока е около 160 см, 36 кг и носи 38 номер обувки.

# 130
      • София
        Longman
        на страница 44 е теста, ако за него питаш Simple Smile Отговаряло се с да и не и съответно колкото по-малко да-та имаш по-добре. Над 4 да-та си компютърен наркоман Simple Smile
        Ето го, ако ви е интересно.
        Скрит текст:

MollyBy, благодаря! Ще се тестваме Simple Smile

# 131
        • Варна
        Моят категорично отказа всякакви олимпиади.
        За размерите, той дръпна много още пролетта. Сега е 175 см, 58 кг, носи 44 номер обувки, ама май скоро ще купувам 45... Баща му беше 180 см и 44 номер, детето явно ще го задмине и по двата показателя.

# 132
        • София
        Марти, страхотна причина Joy

# 133
        Велина, то аз съм с 10 см по-ниска от щерката. В рода на баща й са все така. Голямата й първа братовчедка е 1.92 и естествено баскетболистка. Моята няма шанс да стане чак така, защото от моя страна няма такъв ген.

# 134
        • На морето!
        С удоволствие споделям мерки и теглилки, а не точки на ПИ 😀 178см, 56кг. Слаб и жилав.

Днес мина и класната по математика, много неприятно беше, че се проверяват и оценяват само отговори, но не и решения. Надявам се да няма много грешки.

Общи условия

Активация на акаунт