Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е орисницата, спомената в публикацията?
Как мога да съчетая посещенията при гинеколог с работата си?
Какви са симптомите на тромбофилията и как се лекува?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е орисницата, спомената в публикацията?
-
Как мога да съчетая посещенията при гинеколог с работата си?
Комбинирането на посещенията при гинеколог с работата може да бъде предизвикателство, особено когато имате фиксирано работно време. Много хора се борят с това, тъй като чакането за преглед може да отнеме много време. Някои хора работят от вкъщи, което им дава повече гъвкавост. Други се притесняват как ще съчетаят посещенията с работата си, но се надяват на положителен резултат.
-
Какви са симптомите на тромбофилията и как се лекува?
-
Как участниците във форума се справят със стреса и емоционалните предизвикателства?
-
Какви са препоръките за справяне с емоционалния стрес и отчаянието по време на опитите за забременяване?
Страхотен лекар е, отношението му е перфектно и отговаря на въпроси и не се сърди и не му пречи че му задаваш въпроси. За съжаление при мен нещата не са добре, той също каза че има хидросалпингс както и аз си мисля, но иска да направи някакъв естогенов прайминг, каквото и да е това, което включва пиене на естрофем 2*1 за 5 дни 😱 Аз не съм пила този естрофем досега, но съм чела ужасни неща за него и се чудя тази доза не е ли висока и освен това прочетох листовката и не искам да пия, въпреки че си го купих. Да поясня, неговото обяснение беше че като пия, след това трябва да отида на преглед за да ми каже за операция ли съм и как ще процедираме по натам..и сега си рева, ако не го пия как ще реагира той като отида на прегледа и какво ще стане, имам чувството че може да ми помогне, но не искам да пия тези таблетки, противопоказни са и при тромбофилия