Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 686
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Sis6566, честито и безпроблемно до финал♥️♥️♥️
Локо, на теб честито сърчице ♥️💙 Дано и всички ние, съвсем скоро да разказваме за роднински реакции!
Alison, с такава прекрасна новина, бебето ти е в кърпа вързано! 😏
Кантарион, прекрасно стихотворение😊 Да ви е живо и здраво момченцето, и много, много да ви радва!
Някоя за тест?

# 91
Здравейте момичета, нахлувам притеснена след прегледа при Калчев Sad Страхотен лекар е, отношението му е перфектно и отговаря на въпроси и не се сърди и не му пречи че му задаваш въпроси. За съжаление при мен нещата не са добре, той също каза че има хидросалпингс както и аз си мисля, но иска да направи някакъв естогенов прайминг, каквото и да е това, което включва пиене на естрофем 2*1 за 5 дни 😱 Аз не съм пила този естрофем досега, но съм чела ужасни неща за него и се чудя тази доза не е ли висока и освен това прочетох листовката и не искам да пия, въпреки че си го купих. Да поясня, неговото обяснение беше че като пия, след това трябва да отида на преглед за да ми каже за операция ли съм и как ще процедираме по натам..и сега си рева, ако не го пия как ще реагира той като отида на прегледа и какво ще стане, имам чувството че може да ми помогне, но не искам да пия тези таблетки, противопоказни са и при тромбофилия Cry Cry Cry Моля ако някой ги е пил да сподели мнение, но аз съм много разстроена защото запушена тръба или хидросалпингс не изисква пиенето на естрофем не е честно не искам да се тровя, чувствам се обречена, просто не мога да разреша тоя обикновен проблем, просто не става CryCryCry

# 92
Същалявам за лошите новини , Уинтър Cry Виртуално гуш от мен.
Не съм компетентна по въпроса с хидросалпингса, но естрофем приемах по време на ин витро и странични ефекти не съм имала. От такава малка доза нищо няма да ти стане със сигурност. Ще се наредят нещата , ще видиш, само не се отчайвай!

# 93
Уинтър, всички в подготовка за инвитро пием най-редовно естрофем. Не се шашкай от листовката, с 10 таблетки нищо лошо няма да се случи. Аз почти всеки месец съм на естрофем, все за нещо ме гласят. За пункция го пия (при мен е така заради висох ФСХ), за трансфер, сега и за биопсиите. 6 дни бях на 2*1, три дни 3*1 и сега продължавам на 3*1 поне още седмица. Просто не чета листовки, когато става въпрос за репродуктивните процедури. Успокоявам се, че е за малко - или защото наистина имам нужда заради менопаузата.

# 94
Здравейте момичета. Искам да ви споделя и моите преживявания напоследък.Писала съм няколко пъти в темата,не много,но съм срещнала много подкрепа.Вие сте силни и борбени жени!
Минаха 4 месеца при мен след неуспешна бременност,извънматочна.Направих изследвания всякакви,но не съм правила цветна снимка.Знам че много от вас са минали през това и искам да питам доколко е важен лекаря,който я прави,тъй като моят лекар не извършва процедурата,а изгубих доверие в доста лекари.Не ми премахнаха тръбата и от там идва притеснението ми и искам да знам,че съм направила всичко,което мога,освен това при мен се получи така че левия яйчник овулира,а бременността беше отдясно.Но при лапароскопията са проверени тръбите,затова ми казаха че останалото е излишно.Напълно съм наясно,че тук пишат жени,преживели много по-травмиращи и несправедливи неща,но се завръщам към моя ад от преди няколко месеца и не искам отново да го преживявам.Знам че каквото е писано да стане,ще стане,но пусти страх.

# 95
Съжалявам за случилото се. Ако при лапароскопията са ти проверени тръбите и са ти казали, че са наред, не виждам смисъл от цветна снимка и то толкова скоро. Разбирам, че явно изпитваш някакъв страх в момента, но това, че се е случило, не значи че не може да имаш напълно нормална бременност! Освен това аз си имам свои причини да не се подложа на цветна снимка. Малко по-горе съм писала как аз проверих своите тръби. Пак казвам, ако при лапароскопията са ти ги проверили, това е много по-сигурен и достоверен начин от цветната снимка. Желая ти успех, да забременееш много скоро 🤗🍀

# 96
Предполагам се притеснява от сраствания след операцията, която е именно в тръбите... Страх лозе пази, макар да е възможно и да е излишна тревога.
Моята отворена операция беше през 2018, но на матката, и в местната онкология. Казаха, че са огледали всичко и становището е: тръбите са ОК. Въпреки това 2019 настоях за снимка в Надежда и се потвърди, че са ОК. Но ако не я бях направила, щях да се притеснявам именно заради заздравяването след рязането.
П.П. Едната ми е малко криволичеща, но това е само в моята глава и според Док са си добре. Не че ми вършат работа, де, но поне проблеми да не правят.

# 97
Локо, прекрасни новини! Все така да се развива шушулката Hug

Честито на и другите мами. Успех на чакащите Hands Pray

Малко за мен (моля бременните да не четат):

Скрит текст:
Много исках да се похваля и аз. Знам, че съм бременна от 4.01 още, но чертичките едни несигурниии. ЧХГ се покачваше добре, прогестерона е добър, но естествено получих зацапване 2 дни по-късно. Натъпкаха ме с прогестерон и други екстри. И така прегледа мина. Вижда се сакче в матката, отговарящо на 5 г.с., но е леко деформирано Cry Всичко се повтаря отново. Сякаш вчера беше кухото яйце с деформирания сак. След 1 седмица съм пак да видим как върви, но аз вече нямам надежда. Просто не спирам да плача и да се питам защо на нас, защо Бог ни дава всичките тези бременности и после си ги взема? Този път от самото начало бяхме под стрес. Нямаше радост от тест за бременност, нямаше нищо. Само напрежение какво ще ни кажат пак. Честно казано нямам сили вече. Пета година започна вече от началото на борбата, 5 бременности, 2 миседа, 1 БХ, 1 кухо яйце и сега неизяснено. Не искам да отписвам още, не знам как ще издържа 1 седмица до прегледа. За капак и ТСХ ми се е вдигнал на 4.10 при все терапията. Вдигнаха дозата. Просто ще полудея. Извинявам се, че излях този негативен пост! Имах нужда Heart

# 98
Winter11, нямам опит с това лекарство, но от личен опит ти казвам, че трябва да имаш доверие към лекаря си. За мен това е изключително важно, прекарала съм около 5г.в лежане по болници. Всяко едно лекарство си има странични ефекти и лично аз гледам да не ги чета, защото ми се получава една страшна каша в лудата ми глава.

# 99
Добро утро на всички . Аз още нямам Ц, но и не се чувствам бременна сякаш . Но пуста надежда ... Последна М 20.12. Продължителност 25-27дни. Вчера правих тест , но не с първа урина . Категорично отрицателен. Тестът беше Престо, ММ такъв купил. Много странно се чувствам , сякаш всеки момент ще ми дойде .

# 100
  • Варна
Dragon girl дано всичко е наред и не се окаже кухо яйце. Стискам ти палци и на краката 🙏🙏 Възможно ли е да си забременяла по-късно ... и при мен се виждаше само плоден сак , и чак в 7г.с се видя ембриона. 🍀🍀🍀

# 101
Уинтър, ако можеш ходи пак при Калчев, кажи че си прочела листовката - много си притеснена по следните причини и има ли как да не го взимаш.
В Надежда снимката им е важно изследване и аз съм правила, ама не се наложи аз да решавам.
Драконче, след всичко дето си преживяла е разбираемо да се чувстваш така. Стискам палци да е наред.

На (не)чакащите успех!

п.п. Чери, и на мен ми изглеждаше едно и също - инвитро с изцяло донорски материал и осиновяване. Даже се чудех защо някой ще го прави - инвитрото, след като има изоставени дечица. Но има жени дето искат да преживеят бременността и още по-важно детето няма да има травмата на изоставянето и историята му е съвсем различна. Различна за самото дете имам предвид.
И в двата случая трябва да се мине психологическата бариера, че детето няма да е с тези и тези гени, но това далеч не е всичко.
Също, освен ако не сме майка Тереза и раждането и осиновяването си имат егоистичната страна, в което няма нищо лошо.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 11:14 от Одри

# 102
Локо, прекрасни новини! Все така да се развива шушулката Hug

Честито на и другите мами. Успех на чакащите Hands Pray

Малко за мен (моля бременните да не четат):

Скрит текст:
Много исках да се похваля и аз. Знам, че съм бременна от 4.01 още, но чертичките едни несигурниии. ЧХГ се покачваше добре, прогестерона е добър, но естествено получих зацапване 2 дни по-късно. Натъпкаха ме с прогестерон и други екстри. И така прегледа мина. Вижда се сакче в матката, отговарящо на 5 г.с., но е леко деформирано Cry Всичко се повтаря отново. Сякаш вчера беше кухото яйце с деформирания сак. След 1 седмица съм пак да видим как върви, но аз вече нямам надежда. Просто не спирам да плача и да се питам защо на нас, защо Бог ни дава всичките тези бременности и после си ги взема? Този път от самото начало бяхме под стрес. Нямаше радост от тест за бременност, нямаше нищо. Само напрежение какво ще ни кажат пак. Честно казано нямам сили вече. Пета година започна вече от началото на борбата, 5 бременности, 2 миседа, 1 БХ, 1 кухо яйце и сега неизяснено. Не искам да отписвам още, не знам как ще издържа 1 седмица до прегледа. За капак и ТСХ ми се е вдигнал на 4.10 при все терапията. Вдигнаха дозата. Просто ще полудея. Извинявам се, че излях този негативен пост! Имах нужда Heart
Вярвай , че всичко е наред . Не се разтройвай, защото това чувство не е добре за теб и бебчо. Стискам силно палци

# 103
Драгонче, изследвала ли си се за тромбофилия? Не помня дали съм те чела за това.

# 104
Dragon girl и от мен имаш стиснати палчета, да е била просто късна О и за това да не се вижда хубаво сакче! Heart

Като заговорихме за ЦС, от която изпитвам истински ужас от прочетенето за някакви страшни болки при някои момичета. Може ли вашето мнение. При мен няма съмнение за запушени тръби, но моето АГ иска да изключи вероятността за някаква аномалия на матката, която тя не вижда на обикновения ехограф. Няма ли друг вариант с който да се изключи тази вероятност? И ако има нещо такова, което да пречи за развитието на ембриончетата, не би ли се видяло все пак и без ЦС?

Успех на момичетата очакващи две чертички и на тях стискам палчета!

Общи условия

Активация на акаунт