Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 937
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Lady12 в аптеки Марешки.

# 496
  • Казанлък(Бургас)
Благодаря ви момичета за милите пожелания! Heart Eyes Дано всичко е наред. Да си призная след първоначалната радост, и тичане от стая в стая, ме заля вълна от притеснение и спомен как завърши предната ми бременност. Постарах се да прогоня тези мисли, и да пускам само усмихнати мисли. Благодаря и на вас, защото много помагате за позитивното мислене. Kissing Heart

Предната бременност я открих с лентичка от 60 ст. Сега ползвах Clear test от 1.50 до 2 лв е цената.
 И както ми каза една аптекарка преди няколко години, когато я попитах кой тест е по-добър: "Аз разбрах, че съм бременна с най-обикновена лентичка. Другите просто са по-красиви. То ако е станало е станало" Wink

P. S. ggirl, много ме усмихна! "Просто плувай" е страхотен девиз, и още по-велик план за действие. Обичам анимационни филми!!!!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:48 от yanac

# 497
Джеси, чудесни новини. Сега си отдъхни и се наслаждавай на бременността Hug
Believe, успех в неделя и после да идваш да се хвалиш Blush
Ели, стискам палци и за твоя трансфер Hug
Манди, ти също! Стискам и на краката да знаеш Kissing Heart
Неси, yanac - честито! Лека и спокойна бременност!
Уинтърче, горе главата HugHeart
AlisonParker,  аз в началото пиех 3х2, но доктора ми каза да ги намаля на 3х1. Така, че около седмица само съм ги пила всичките 6. Добре ми влияеха и 6 и 3. Не ми се спеше на мен от тях. Явно зависи от организма.

Нека февруари да е още по-бебеносен HeartBlue HeartHug

# 498
В Марешки ми предлагат само Believe и shure check.

[/b]
Lady12 в аптеки Марешки.

# 499
Егааати вълната от тестове ! Браво, момичета ! Честито на Джоди, Хариом, Неси и Яна !!! Още малко и да не ви събера на един ред Grinning
Пожелавам ви всичко да върви по вода и да раздвижим другата тема с млада бременна кръв Simple Smile
Аз всичките пъти хващам бременност само с евтинджоси - лейди, клиър, прословутите китайски факири - тука има тука няма, както и Експрес тест. Винаги шуъра го ползвах накрая за потвърждение все едно не вярвах на предните, ха ! Препоръчвам експрес тест между другото - бяха нещо като 2 за 2лв в кутийка и са с чувствителност 10 като много приличат на клиъра, който е 2лв за един бр. Преди лейдиса бяха по 40ст в софармаси, ама гледам вече станаха 60, а на места няма единични вече, а само в кутия по 5бр за около 5лв, което за мен беше безсмилено при положение, че за 1лв взимам ескпрес с 10 чувствителност.
По въпроса за опитите. Ние бяхме с мъжки фактор и въпреки, че навсякъде се казва за опити в този случай през ден, аз никога не се осмелих да изпуснем ден по време на 3те О дни Grinning Предните дни от 8ми-9ти ден почвахме през ден, ама дойде ли 13-16 ден, дупе да ни е яко ! Не смеех да пропускаме и това си е. Два пъти забременях след 3-4 поредни дни и то все в последния ден от маратона.

Уинтър, всички сме били в тази мрачна дупка, но всички рано или късно подаваме плахо глава и излизаме от там ! Дръж се за Калчев, позволи си да се отпуснеш поне малко в ръцете на доктор, колкото и да ти е трудно. Наистина ще се забавите с месец-два-три, но вярвай ми - струва си да се изчака ! Калчев беше лекарят, който толкова настояваше да отложим инвитрото и че следващият път ще стане ! По-добре с търпение и време до успеха, от колкото в кофти ръце и после да оправяш кашите на някой лекар с години.
Пресен случай - светило в Пловдив бие хориомони на позната всеки месец, щото по-лесно да станела имплатанцията. А за ниско АМХ ще бие инжекция с хормон ,за да го вдигне на 0.5 , че да стане за инвитро. Тръпки ме побиха ! Та , моят съвет е играй на сигурно този път Heart

Ели, Мандариа, Билийв, Кактус, Калестиа и всички останали, които сте пред процедури - тръпна да видя коя от вас ще извади първа положителния тест !

Марго, и аз мисля, че новата работа ще ти донесе няколко месеца почивка от проблемите, а пролетта сама ще дойде с нова перспектива и свежа надежда, независимо в коя държава , аа между другото бебета се правели и в Тайланд ! Така вика Ivied и във Виетнам имахме едно ! Simple Smile

Аз съм добре иначе. Ние сме добре Simple Smile Вчера бяхме на преглед и видяхме ръчкички и гръбнак. Как бие тва сърце , направо се чудя как не лупа през корема ми. И като майка си емоционално ще излезе, ама и дразнител като баща си - хем ми се гади , хем ме кара да повръщам , хем ми пуска аванта от време на време, ама само по малко, да не се глезя Grinning Утре съм при Сигридов и се надявам да потвърди и той, че всичко се развива добре и да видим кръвотока как ще е Simple Smile

# 500
Неси, yanac - честито! Лека и спокойна бременност! Flowers Four Leaf Clover

# 501
Еха е така се прави от засада и два положителни теста!  Браво момичета - Неси и qnac!  Лека бременност и до финал!
На момичетата пред процедури не съм ви забравила,  резултата е само +
На останалите горе главата,  ще дойде и нашето време 😊
Локоо да не ни забравя, почвай да слушаш човечето, то командва ! Чакаме само добри новини 👼

# 502
Локо супер новина! Все така да си расте бебчо до термин! ❤️😘🤗

# 503
Момичета, случайно от реклама във ФБ попаднах на този уебинар на тема "Успешно зачеване и здравословна бременност" - https://event.webinarjam.com/t/click/gm351u2hguq7v6f27r3h4g80iyh7
Който има възможност може да го изслуша, но е в момента и не знам дали ще има запис.

# 504
Той постоянно си го има този уебинар. За мен си беше абсолютно изгубено време. Нищо съществено не казва и основната й цел е да си продаде пакетите . Болшинството от момичетата, които са отдавна в играта, сигурно знаят много повече.
Локо, само с положителни новини да влизаш и да ни държиш в течение как расте бебочето.

# 505
Аз продължавам да вярвам, че често като се разсейваш с нещо друго и се залисаш тогава се получава. Ама защо не успявам да го "забравя", а даже постоянно не ми излиза от главата ...
Честито Nessie и Янак. Лека бременност Ви желая. Аз следващия месец съм на ски. Дано и мен ме споходи там щастието... Wink
Одри Heart

# 506
eli, ми че ние сме съседки. Bowtie Аз съм в Дианабад. За лентички провери в аптеката в Студенстки до Мания, аз оттам съм си купувала

# 507
Как сте момичета?
Ирен,чакам да влезнеш само рефрешвам.Много внимавайте навън е ужасно хлъзгаво 🙏♥️🍀
При мен няма ново чат пат ме боли корем като спазми,чакам си още едно ЧХГ че вчера нещо бая ме болеше стомах и викам не няма да мирна ...

# 508
Ами добре 🙂
Значи пак ще чакаме с теб! Всичко ще е наред и с това ЧХГ - аз го вярвам! Heart

Как сте момичета?
Ирен,чакам да влезнеш само рефрешвам.Много внимавайте навън е ужасно хлъзгаво 🙏♥️🍀
При мен няма ново чат пат ме боли корем като спазми,чакам си още едно ЧХГ че вчера нещо бая ме болеше стомах и викам не няма да мирна ...

# 509
Честито на всички бременни момичета! Страхотна вълна от положителни тестове и нека да не спира!

Пожелавам успех на всички, на които предстоят процедури Heart

По темата за схемата на опити, аз и преди съм писала, че миналата година първия път забременях с опити всеки ден около овулация, а втория с опити през ден.

Хариом, ти нали си наясно, че удвояването на ЧХГ не ти носи никаква информация вече на този етап?! Проследява се, ако не расте правилно, в този случай, колкото и да пускаш, оттук нататък ще е важно какво се вижда на ехограф.
Всички тук са развълнувани и притеснени, когато видят чаканите две чертички, но твоето вманиачаване е малко прекалено и е добре за теб самата да се опиташ да го контролираш (нямам предвид конкретно пускането на ЧХГ). Бременността е дълъг период, в който най-добър спътник ще ти бъдат спокойствието и търпението, а пък майчинството е един безкраен такъв и ще е добре за теб да се съхраниш за времето, когато евентуално ще имаш истински проблеми.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:35 от Tickles

Общи условия

Активация на акаунт