Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 915
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Хайде, момичета, честитоооо!
Много съм щастлива, защото аз орисах точно тази тема ♥️
Искам скоростно да оцветите и оставащите 20 странички в червено ×2. Момичетата в процедури - вас чакаме!🍀

# 556
Малечка, най-обичам като след категорични изказвания от лекари се извади после положителен тест! Честито и лека бременност до успешен финал!
Ако има още някой, който е наближил времето за тест и нетествал се още - отивайте и препишквайте един тест, трябва да се улови вълната!
Успех на всички!

# 557
Гледам, че който пише тук, получава двете чертички и реших да пиша и аз Blush
Аз съм на 30 г., партньорът ми - на 34. От есента правим опити. Аз съм с поликистоза, Хашимото, инсулинова резистентност... от 2 г. съм с тези диагнози и досега все с хапчета се "лекувах". Реших да почета малко и минах на хранителен режим, който даде бързи резултати. От вчера за първи път от години усещам признаци на овулация. Дано темата ми е на късмет. Flowers Four Leaf Clover Честито на момичетата, за които прочетох с положителни тестове в последните страници. Дано ни "повлечете крак".

# 558
Аз съм новичка в темата, но чета всичко и много се радвам за дамите с +.
На всички желаещи го така силно стискам палци и аз.

# 559
Честито на всички нови бремелинки! Желая ви лека бременност и не ни забравяйте Hug
Дриймче, и аз виждам чертата! Hug Чакаме резултатите в понеделник.
Ели, време не остана до трансфера. Как се чувстваш?
Локо, имам чувството, че ще ръсиш със синичко, ха да видим Blush Ако е така, първа се записвам да грабя от него.
Лило, как си? Мина ли първоначално неразположение?
Уинтърче, горе главата и гуш от мен Heart
Хариомче, мисли позитивно, а ако ти се приказва с някой, драскай на лично. Hug 

Въпрос към всички, на колко време пускате нова спермограма? Нашата е много добра уж, но вече минаха над 6 месеца от както я правихме и се чудя дали не трябва да пуснем нова? Нали уж са валидни 6 месеца?
Иначе, бях на годишна астрологична прогноза и въпреки, че фокусът не беше за бебе, астроложката каза да си проверя тръбите. И сега параноята ме обвзе Joy Май ще дебна да запиша час при Калчев. Thinking

# 560
Рейвче виждаш ли имало е смисъл да продължиш Ти да правиш темите. Стрували са ти усилията. Wink Hug
Честито на всички момичета, които видяха двете чертички в тази тема! Flowers Four Leaf Clover

# 561
Здравейте, мили дами. Честито на всички с положителни тестчета. На всички бременни пожелавам лека, безпроблемна бременност с пухкав финал накрая. Бях писала, че след 2 Миседа подновихме опитите този месец. Имам 2 дена закъснение на МЦ(който винаги е редовен) и отрицателен тест. На вас случвало ли ви се е след бебеправене да ви се промени продължителността на МЦ. Вече си мисля, че нещо не са ми наред хормоните.

# 562
След започване на бебеправенето може да има и изменение в цикъла (да стане по-дълъг)
Нека някой ме поправи ако греша
[/b]
Здравейте, мили дами. Честито на всички с положителни тестчета. На всички бременни пожелавам лека, безпроблемна бременност с пухкав финал накрая. Бях писала, че след 2 Миседа подновихме опитите този месец. Имам 2 дена закъснение на МЦ(който винаги е редовен) и отрицателен тест. На вас случвало ли ви се е след бебеправене да ви се промени продължителността на МЦ. Вече си мисля, че нещо не са ми наред хормоните.

# 563
  • София/Севлиево
Добре съм,Рали.Утре по това време снежинката ще е в мен на топличко и се надявам да ѝ хареса и да остане до края на септември,началото на октомври.
Добре дошли на новите момичета.

# 564

Аз имам мисед преди 5 г. и потвърждавам - може да се промени дължината на цикъла, както и болката, и симптомите.

# 565
До мен достигна информация, че "Майки за донорство" са стартирали онлайн кабинет за консултация с репродуктивни специалисти на Надежда. Консултацият е безплатна, провежда се по Вайбър. Всички, които като мен биха искали случая им да бъде разгледан от добри специалисти,вкл. Сигридов,но не живеят в София, могат да пишат на мейла им и да се запишат за такава.
Аз им писах снощи и още днес ми се обадиха, че ще ми пратят декларации, които да разпиша и да им ги върна и при свободен час ще ми пишат.
Мисля, че това е чудесна инициатива, така че го споделям с вас,като предполагам за много от нас ще бъде полезно.

https://www.maikizadonorstvo.com/virtualen-kabinet-po-asistirana-reprodukciq/

# 566
Това е много хубаво и удобно, като за първа консултация, но какво общо има Сигридов с Надежда?

# 567
Здравейте момичета мина инсето сега започва обратното броене 🥰. 1 фоликул се е спукал другият е готов да се спука, та да видим какво ще излезе 😂.

Назначиха ми утрогестан 2х2 за 14 дни и когато питах да пия ли АП, док ми каза че за момента няма нужда 🙄. Казаха на 14тия ден да правя тест ако е отрицателен да спра утрогестан и да се обадя при цикъл.
Идната събота съм решила да пусна най-сетне АСЕ и Фактор 13, понеже съм хетерозигот по ПАИ + хомозигот по MTHFR. От Геника ми предложиха да изпратя пробата по ЕКОНТ, но мисля че е по-добре да отида на място 🤔.

Сега съм в чуденка какво да правя, имам акард 75, дали да го започна? И утрогестана дали от днес или от утре сутрин да го почна? Док дойде буквално за 5 мин и докато питам всичко за това не стигна... 🥴.

Иначе ММ от притеснение ли е от какво е не знам, но има влошение в СГ и то за месец разстояние, въпреки че отслабна, храни се вече здравословно и пие куп добавки 🙄🤔. Бяхме тератозооспермия сега астено, направо настръхнах, но док каза че са изолирани общ брой подвижни 9 милиона което пък било супер. Нищо не разбирам от тези неща 🥴. Морфологията от 5 на 4 абе не знам какво става.. Нещо не ме кефи и се чудя все пак да му запиша час за др Кацаров.

Стискам ви палчета момичета и все така да има валеж от + тестове! ❤️🤗🤞

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:25 от Believe*

# 568
Believe, аз и  след двете инсета приемах АП по предписание на лекар. Аз не съм изследвала тромбофилиите. Не мисля, че ще навреди, но нека и другите момичета да кажат какво мислят. Относно утрогестана, той се пие след установена овулация, първото ми инсе беше на неспукан фоликул и тогава ми бяха казали да правя коремни преси и да започна приема му на другия ден сутринта. При второто инсе бях в овулация и го започнах още от същата вечер. В твоя случай си мисля, че каквото и да решиш няма да сгрешиш. Но няма ли как да се свържеш със лекаря и да го питаш за по-сигурно? Стискам палци след 14 дни да ни покажеш двете черти 🍀🍀🍀
Ели, Манди и всички други в процедури или без желая ви  успех 🍀🙏🍀
Честито на бременните, спокойна и лека бременност ☺️
На новите момичета, добре дошли!
Stonefaced, би ли споделила за хранителния си режим. Аз също съм с Хашимото и поликистоза и ще ми бъде полезно. Може и на лично, да не спамим темата.
Момичета, моля ви стиснете едни палци и за мен. Утре съм на преглед и се надявам задържаният фоликул да е изчезнал и да ми назначат лека стимулация за трето, надявам се вече успешно, инсе.

# 569
Грешка, Стаменов имах впредвид.

Това е много хубаво и удобно, като за първа консултация, но какво общо има Сигридов с Надежда?

Общи условия

Активация на акаунт