Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 705
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!

Честито за новите тестчета! Успех на всички НЕчакащи лелката! Минавам под всякакъв прашец, нямам претенции!

Вчера ни излезна кариотипа, за радост там всичко е наред. Обаче днес АГ ме прати на 3Д на матката...и там има нещо. Не могат да кажат дали е полип или нещо останало от абортите. Та към края на месеца ми предстои хистероскопия. Confused
Дано с това приключат нашите проблеми и вече и аз да очаквам някое пухкаво бебоче Heart

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 20:35 от felisha06

# 631
Здравейте, момичета! При мен нищо ново, така че влизам само да честитя на всички с положителни тестчета (Дрийм, какво става с теб?) и да пожелая много късмет на Ели и другите момичета в процедури.
Продължавам да чакам новини от ветераните - Одри, Бранди, Марго и другите изостанали в темата!
Хубав ден на всички:)

# 632
Благодаря ви момичета , но и този месец няма да го бъде . Теста е отрицателен от понеделник , ако наистина имаше черта , тя щеше да е една идея по-видима 3 дни преди М  .
Пожелавам успех и стискам палци на всички ви ! 🤞
Редактирам се да ви кажа ,че лейди тест също дават изпарителни черти,  дори във времето за отчитане !

# 633
На мен сякаш ми се вижда втора черта, адски бледа.Защо не повториш днес или утре.

Аз съм малко притеснена. Този месец цикъла ми дойде на 19.01, като беше буквално един ден, а на следващия съвсем малко кървене, както ми е при последен ден и също започна много странно без дори никакво неразположение да усетя(Предния ми мц беше на 23.12 и са отбележа, че винаги ми е бил къс 3-4 дни, но никога 2 дни). А и в комбинация, че пих аспирин протект няколко дни преди да ми дойде, което дори предполага по - обилна менструация. В събота ходих на преглед, аг явно видя фоликули, защото ми каза, че ще имам О най - късно вдругиден. Съответно и беше прав, онзи ден теста за О беше положителен, имах и болки, които предполагах, че са овулаторни. Те продължиха до вчера.Но снощи се събудих от адски силни болки в корема, в дясната част,срязващи при движение, но и в покой също. Доста се уплаших, да не е извънматочна. Силно се надявам да е от храна, понеже и на мм също не му беше добре,но при мен болката беше режеща и будувах цяла нощ,нетипична болка след лоша храна.
Та извинявам се за тъпия въпрос, но според вас има ли шанс да се случва това, което си помислих. И също да отбележа, че деня преди да ми дойде Ц пусках Чхг и беше отрицателен. Самия факт, че аг видя фоликули, предсказва, че не би трябвало да има нещо.

# 634
И на мен ми се струва, че има бледа втора черта.

Момичета, кога най-рано преди цикъл мога да проверя с тест? Не просто съм нетърпелива, но и трябва да направя едни вливки при положителен тест, та колкото по-рано, толкова по-добре. Иначе по график трябва да ми дойде навръх рождения ми ден. Би било супер подарък, ако не дойде.

# 635
Дрийм, ако си ползвала различни тестове с различна чувствителност, вероятно може да има разлика в резултата. Ако имаш възможност кръвен би показал по-точно какво се случва. Аз лично виждам сянка. Стискам палци всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover

Благодаря Ви момичета. Знам, че мога да споделям тук и именно Вие най-добре ще ме разбере и ще ми дадете кураж. Но все пак не смятам, че темата трябва да става душевно кошче и да натоварвам всички. А и темата и без това беше станала малко по-различна по едно време.

Аз продължавам да си пия билките, но хормоните се повишават, говоря за LH и FSH. TSH- то намалява, но още е висок.
Все пак ми поспря косопада, че по едно време мислех, че няма да имам повече коса. Пуснах Хомоцистеин и той висок.

Реших да заместя мислите за бебе с пазаруване и толкова дрехи си взех, че няма къде да ги нося. Решихме с половинката да отидем на почивка, но толкова хора не бях виждала скоро на едно място. С тази работа от вкъщи отвикнах и да виждам хора и сега ме натоварват тълпите.

Момичетата, които сте пускали кариотип, може ли да ми пишете на лично за това изследване. Не сме го правили, трябва ли лекар да ми го назначи или може да си го назначава сама. Лесно ли мога сама да си разчета резултата и каква му е цената за двамата. Къде сте го правили? Извинявам се за многото въпроси.

# 636
Благодаря ви момичета , но и този месец няма да го бъде . Теста е отрицателен от понеделник , ако наистина имаше черта , тя щеше да е една идея по-видима 3 дни преди М  .
Пожелавам успех и стискам палци на всички ви ! 🤞
Редактирам се да ви кажа ,че лейди тест също дават изпарителни черти,  дори във времето за отчитане !

Специално си свалих снимката, еми и аз виждам блеееееееееееда втора черта. Дано сме прави Heartpulse

# 637
Пълнолуние ние кариотип пускахме в Щерев, цената беше по 200лв на човек. Мисля, че можеш сама да си го изследваш, без да е назначено. Относно разчитането ако всичко е наред е лесно. Трябва да е женски кариотип 46xx и съответно мъжки 46xy.

# 638
Аз също виждам бледа черта/сянка! Повтори теста със сутрешна 😊 чакаме още чертички докато се напълни темата 😋🤞🏻🤞🏻

# 639
Пълнолуние, сигурно знаеш, но за всеки случай: хомоцистеинът се влияе от /сигнализира за недостиг на витамини от Б групата - фолиева киселина, б12. Пусни ги и им виж нивата ако не си?

# 640
Пълнолуние и аз мисля така виж б9, б6, б12 и на мен ми казаха че от това се влияе хомоцистеина.
Дриймче значи не си въобразявам 🥰! Много стиснати палчета! 🤞 Ако имаш от тестовете на експрес те са с чувствителност 10 мисля си направи със сутрешна урина. Но както казват момичетата кръвният е най-точен! 🍀
Пълнолуние, сигурно знаеш, но за всеки случай: хомоцистеинът се влияе от /сигнализира за недостиг на витамини от Б групата - фолиева киселина, б12. Пусни ги и им виж нивата ако не си?

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 14:21 от Believe*

# 641
Дрийм и аз виждам бледа втора черта ! Според мен след два дена ( или утре ако не се стърпиш хаха ) действай отново.
До колкото си спомням още нямаш закъснение така че е нормално да е бледичка . Даже доста рано е хванато

# 642
Фолиевата ми е наред, почти на горна граница съм, даже трябва да я следя да не се предозирам. Във витамините, които пия е 800 единици на ден. Предполагам B12 и B 6 са ми ниски. B12 при мен и преди си е бил нисък, имам спрейче на Better You и го почнах пак. От няколко дни и витамин B6 пия, но този път в правилната форма. С мутация съм. Ще ги приемам 2 месеца и ще ги спра за 10тина дни, за да видя как са им нивата.

# 643
Дрийм, не искам да бъркам в стари рани, но имам чувството, че от теб съм виждала доста уж положителни тестове, а после се оказва, че няма реална бременност. Не искам да звучи като заяждане, просто ако е истина това е добре да вземеш мерки и да провериш какво реално се случва с организма ти. Или пък все изпарителни? БХБ? А може и да се бъркам с друг потребител. Ако е така прощавай! 🤗 Сега на последния не виждам втора черта, но щом няма закъснение все още ти пожелавам наистина това да е твоя месец! 🍀
За хомоцистеина - аз го изследвах и е добре, но пък щеше да изследвам витамините от Б групата, но така и още не съм. Въпросът ми е означава ли, че щом хомоцистеинът е добре, по-скоро дефицит на витамини Б няма?

# 644
Луничке, аз кариотип не съм пускала и не ми е много ясно защо го пускат? Ако може някой да обясни защо се изследва?  Иначе за лх и фсх, моето фсх беше избило двойно на ЛХ (тогава тсх беше почти 5), за което чух какви ли не страшни истории и кой знае какво ми има и след няколко месеца го пуснах пак беше се нормализирал и лх и фсх перфектни, така че не се притеснявай излишно каквото и да четеш и да ти говорят хормоните може всеки месец да са различни, но за тези няколко месеца пих Д3, б12 и еутирокс и други добавки омега 3, убиквинол и.тн виж в темата за добавките на Денис, отделно когато тсх се регулира ще са в норма и другите хормони и отделно трябва да се контролираш без нерви без стрес.... Прегръщам те и мечтая скоро да успеем въпреки планините от проблеми Hug

Общи условия

Активация на акаунт