Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 681
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета
Включвам се само с коментар за антрактите фоликули. Знам че тук не сте проблемно забременяване ( поради тази причина спрях да пиша преди година може би вече две) , но искам само да ви разкажа моя случай и в частност на теб Алисон . През 2018 започнах с масовите изследвания, тогава АМХ беше 1,4 ( не съм го изследвала повече ), след няколко месеца станах пациент на Адела и с-р Семерджиева тогава, на нея тази ниска стойност не я притесняваше и каза че всичко е наред. По същото време посетих и една друга клиника в София при д-р Димитрова тя каза че е ниско и дори на 15 ден от цикъла каза че и фоликулите са малко, но иска да ме види на 2-3 ден, за да е сигурна, е аз не повторих посещение при нея защото доста ме стресна с това НЯР. Това вече беше февруари 2019 и аз си продължих “ лежерното” ходене в Адела. Тогава бях на 28г и реших че има време. Сега 2021 незнам колко е АМХ, но след 2 неуспешни инсеминации в Адела и дърпане от тяхна страна за инвитро ( защото трябва да е от ЦАР, а аз вече не исках да чакам и решихме да си финансираме инвитрото ) се върнах с наведена глава след близо 2 години при Димитрова. Имах много добри отзиви от нея и виждах резултати около мен на деца от първия опит инвитро, е тя ме помнеше още като ме видя ме пита: “Ти беше с НЯР нали?” Започнахме инвитро в единия яйчник 5 фоликула в другия 2. Бяха малко и даже док беше готова да спрем стимулацията и да чакаме повече фоликули, но продължихме. От 7 фоликула изкарахме 7 яйцеклетки и тя беше силно развълнувана не беше очаквала че във всичките фоликули ще има яйцеклетки.
Доста дълго стана и спирам до тук с моето инвитро, но мисълта ми е , сега за мен 9-10 фоликула са идеално, но никой доктор неможе да каже колко яйцеклетки има вътре, пожелавам ти да имаш моя късмет и всичко да е ок, но бъди готова и на по- малко, за да не останеш разочарована, че дори и при теб да не се стига до инвитро(дано да е така).

Успех на всички в бебеправенето и на тези с положителните резултати лека бременност Simple Smile
Извинявам се за дългия пост още повече на някой ако му се вижда неуместен Blush

# 676
Winter-че Не мога да дам съвет или да се по изкажа по темата, но ти пращам прегръдки и ти желая много добър развой на събитията и скоро да продължите да работите по мечтата за бебе. Миналата година когато и аз се разболях с ЩЖ, все едно света ми се срути като ми казаха, че трябва да спрем за няколко месеца. Толкова се борих срещу това, че трябва да спрем опитите, но в крайна сметка осъзнах, че няма какво да направя. Жлезата беше спряла О, срути ме не само психически, но ме смаза и много физически. В един момент се предадох и реших, че болната ми абмиция всичко да се случва така както искам ми вреди повече. Трябваше да се погрижа за тялото си и оздравяването, за да продължим с бебето. Въпреки уверяването на повечето лекари, че без кортикостероиди няма да се оправя, е оправих се. И тази почивка въпреки всичко меи даде и психическа почивка от това кога в О и изпусналили сме момента или не. Извинявай за дългото лирическо отклонение, но мисълта ми е погрижи се за теб първо. Hug Колкото и трудно да ти е, усмихни се, ще дойде и нашето време. Имай надежда. Аз стискам силно палци всичко да се оправи много бързо.

Дрийм, как си? Какво стана с теб?

Аз чакам М днес и да продължаваме с борбата.

# 677
Здравейте момичета!
Успех на всички, които са в процедура. Стиснати палци на тези, които не чакат, нека в най- скоро време да видите двете чертички.
Вчера бях на док, видя се сакче и точица в него. Док ме вика след 2 седици за пулс, каза че всико е нормално.

# 678
Уинтърче много добре те разбирам, но не знам какво да те посъветвам мила. Наистина много кофти.. . Не знам но може би аз бих направила трансвагиналната лапаро. Доколкото съм чувала Калчев е доста добър! Каквото и да решиш ти желая от все сърце да се наредят нещата в най-най-скоро време! ❤️
Симптоми 0, само от утрогестана се чувствам малко поддута и доста уморена. Но също може би и заради честото будене. В 2:30 пия еутирокс, 5:30 слагам утрогестана и 7 ставам за работа 😂. Понякога след еутирокса заспивам трудно 🥴 и после ми е кофти ден 😂.
Имам още цяла седмица до теста. Иска ми се да е станало, но някак си мисля ще няма да е толкова лесно... Опитвам на макс да мисля за други неща и да съм позитивна 😊.
На всички стискам палци и пак чакам вълна от +! 🍀🤞❤️
Скрит текст:
Притеснява ме ММ понеже се държи все едно съм бременна и не знам как би приел ако теста е -. Много пъти му обяснявах, че не е толкова лесно и че се налага няколко инсета... Обаче... Дай Боже наистина да грейнат двете чертички на теста 🙏
Иначе най-сетне стигнах до Геника и пуснах АСЕ + Фактор 13.
Преди това обаче с ММ решихме да отидем до Обрадовския манастир „Св. вмчк Мина“. Много, много ни хареса❤️. Оставих бебешка дрешка и се помолих. Почувствах спокойствие и се заредих позитивно🥰! Страхотно място!

# 679
  • London
Здравейте, прекрасни ! Flowers Rose

Следя ви от известно време, но днес вече се престраших и аз да се присъединя към вас.
Ние стартирахме с опитите преди 3 седмици, като за момента все още не съм проследила овулация. Мисля следващия месец да започна и с това. Около 3 години се борех със здравословен проблем и чак сега получих зелена светлина. 🙏🏻
Стискам палци на всички момичета, които тръпнат в очакване ❤

# 680
Здравейте момичета,  благодаря ви ,че питате за мен . Последният тест който правих го бях постнала тук , той си беше напълно отрицателен . Онзи ден започна да ми зацапва , и си казах  ,че до довечера съм готова, но не стана така .
Вече 3ти ден Ц е доста оскъден , само цапа и е ръждиво-кафяв. И преди се е случвало да ми зацапва преди Ц , но до 3-4 часа си "избива" .
Пих дуфастон от 14ти до 24ти ден , и се чудя дали не е от него , но и друг път съм пила и не ми се е случвало такова нещо.
Хормоните са си наред , та не знам .
На някоя от вас случвало ли и се е  ,  И каква е била причината ?
При АГ съм след  около 10 дни .

# 681
Здравей!

И аз за жалост съм с отрицателен тест и следователно първа неуспешна инсеминация. Спрях приема на дуфастон и вече два дни имам тъмно ръждиво зацапване. Само, че аз дуфастон пих за пръв път и нямам база за сравнение.
До колкото разбрах, след спиране на дуфастон, цикълът се измества, но не очаквах да има таковс зацапване. За момента не знам на кое друго да отдавам този симптом и съм много склонна да вярвам, че е от приема на този хормон.
Здравейте момичета,  благодаря ви ,че питате за мен . Последният тест който правих го бях постнала тук , той си беше напълно отрицателен . Онзи ден започна да ми зацапва , и си казах  ,че до довечера съм готова, но не стана така .
Вече 3ти ден Ц е доста оскъден , само цапа и е ръждиво-кафяв. И преди се е случвало да ми зацапва преди Ц , но до 3-4 часа си "избива" .
Пих дуфастон от 14ти до 24ти ден , и се чудя дали не е от него , но и друг път съм пила и не ми се е случвало такова нещо.
Хормоните са си наред , та не знам .
На някоя от вас случвало ли и се е  ,  И каква е била причината ?
При АГ съм след  около 10 дни .

# 682
Дриймърче, аз съм пила Дуфастон 2 месеца само и първият път ми дойде на 6-тия ден, след като го спрях, а втория месец ми дойде на 9-тия ден. След това минах на Примолут нор и от него ми идваше на 4-тия ден след спирането. Тогава ми зацапваше и, както казваш, ми идваше до няколко часа. Сега не пия лекарства и този месец ми зацапа няколко дни, докато ми дойде. И аз не знам на какво се дължи.

# 683
Започвам да губя надежди за този месец Confused По график трябва да ми дойде в събота, вече си усещам типичните ПМС симптоми. Не знам защо реших, че може да се случат нещата с първата засечена овулация Cry Уж отдавна разбрах, че приказките са само в книжките...

# 684
Здравейте, момичета!
Да се отчета и аз, макар и с не такива новини, каквито ми се искаше Sad Днес трябваше да започне новата стимулация, но се оказа, че няма достатъчно хубави фоликулчета и с Док решихме да изчакаме следващия месец... Доста ми е разочаровано, бях се настроила за положителен опит с резултати...
Честито и лека бременност на всички момичета с плюсчетата!!
А на останалите кандидат-мами - скорошен успех!!

# 685
Здравейте, момичета.
Ние от скоро пробваме и като цяло съм наясно с доста неща по отношение на изчисления и т.н.
Имам друг въпрос - на някой случвало ли му се е, след като сте започнали опити за бебе организма ви да се пренастрои.
Аз си познавам тялото много добре и първи симптоми на ПМС се появяват не повече от 3 до 4 дни преди М. Сега съм 10 дни пред М и е някакъв ад. Свръх изнервеност, болки и самото чувство на тежест, точно като това преди М да дойде.... Толкова рано никога не е било. Ох, дано не съм като идиот...

# 686
Да, при мен имаше всякакви симптоми веднага след О първите месеци, в които опитвахме. Особено гърдите много ме боляха, все мислех, че е станало. Сега може би от 3 месеца нямам нито един симтом 🙄

# 687
Да, при мен имаше всякакви симптоми веднага след О първите месеци, в които опитвахме. Особено гърдите много ме боляха, все мислех, че е станало. Сега може би от 3 месеца нямам нито един симтом 🙄

Аз засега нищо не гледам все още, не анализирам и чинно чакам дата на М. Обещах си да не се вглеждам излишно. Този месец съм за 18 пък да видим

# 688
Аз малко ви изпуснах нишката, мисля, че скоро очакваме тестчета от поцедури. Много много стиснати палчета Heart както и за всички други, които очакват двете чертички Hug

Момичета, моето високо ФСХ и ниско АМХ не ми излизат от главата, въпреки че не съм ги пускала от края на септември, страх ме. Кажете, с 9-10 антрални фоликула реално много зле ли е положението? Според Калчев не е страшно, но чета, че не е никак розово, особено пък за 29 години 😖🥺 Искаше ми се поне 3 месеца след проверката на тръбите да си действаме спокойно, без напрежение, но все ми се върти в главата този НЯР/ИЯР....
Тук специално искам да коментирам, аз забременях два пъти с АМХ 0.5 и ФСХ 17.5. Първият път неуспешно, но сега, надявам се, че всичко ще бъде наред. Антрални не сме мерили, не знам там как е била ситуацията. Като видях моите резултати доста се рових по теми и мнения и доста момичета имаше с успешно спонтанно забременяване при такива стойности. Hug

# 689
Добро утро!
Един въпрос от мен: може ли уреаплазма и микоплазма да са причинители на цистит?

Общи условия

Активация на акаунт