Отговори
# 135
Аз подадох днес. Казаха февруари, че ще са в картата. А щом сте подали декември, може да очаквате тази седмица  превод...така мисля де. Детски и помощи и болнични  ги превеждат вторник и четвъртък. След 15. Число.

Днес го оставихме на каката, за да подам за детските, уж спеше, а като тръгнахме се събудил, изакал, тя го сменила, нахранила и приспала. Като се върнахме пак беше станал.
Ама то голяма разправия с тез детски по настоящ адрес ходих чак до главната  дирекция на Социалните....че си смених настоящия адрес и така. Подадох де, това е най- важното.
Рейв, ако има грешка, в банката като  правят превода би трябвало да им изпише...и да ти се обадят, че има грешка, знам ли...
Каката получи сладолед ,,Босс,, за награда, че гледа братчето, а той се е съдрал от рев гладен, таз лоша мама тръгнала и го оставила. Ама ме търси и усеща,  че ме няма вече, като кученце ме надушва....

Ама друго си е де, някой да може да сменя памперсите освен теб....

Какво прави попа на 40 дни само пее нали? Ние сме поръчали 2 питки, едната ще я оставим в църквата, другата ще раздадем на комшиите.

# 136
Рейв и аз подадох на 22.12. Тя ми каза че превода е след 20то число на месеца.

# 137
И на мен казаха след 15ти другия месец. Аз подадох преди 10тима дни.

Днес ми пристигна поръчкатс от Вис виталис. Поръчах ваничка със стойка, чанта за количката(че нашата е 2ра употреба и си нямаше), музикална въртележка, малко пелени.

# 138
  • Sofia
Рейв и аз подадох на 22.12. Тя ми каза че превода е след 20то число на месеца.
Мисля, че подадох заедно с теб и нямам превод Simple Smile ще дойдат, няма къде да избягат .
Аз се опитвам да не изоставам със задачите, но Тео е абсолютен кошмар. Сложа ли го някъде, след минута вече реве. По цял ден върша нещо за около пет минути време, а днес съм си поставила амбициозната задача да се изкъпя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
Момичета, някоя носи ли в слинг или раничка.. Ние днес бяхме на консултация в слинготека и взех под наем ergobaby embrance, някоя да има наблюдения?

# 140
И аз подадох между 20 и 22 декември не помня точната дата. Днес проверявах и нямам превод на еднократната помощ.

# 141
  • София
Деси , аз поръчах онлайн слинг под наем от слинготека. Еластичен си избрах и чакам да ми го изпратят. За два месеца излиза направо без пари. Иначе за след 3тия месец имам две раници, които също ще ползваме, ако бебка иска. Simple Smile

# 142
  • София
И на мен ми казаха след 15то число.
Иди че разбери...

Деси, ние сме с тъкан слинг. Една от най-добрите ми покупки... Беболина го обожава. Често буквално ме спасява, заспива още докато я връзвам.
На пролет ще търся раница.
Сиси, къде се губиш Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:18 от rave

# 143
Здравейтее, от много време не съм се включвала. Докато се обърна и е вече обяд, след това хранене в 15 часа, пране, готвене и т.н.
Ние ще ходим само на църква за 40 дни. На нас ни казаха нищо да не носим, макар че за мен беше странно. Единственото изискване е да ме съм в цикъл. След църквата с двете баби, смаха ми и братовчедките на Константин ще се почерпим вкъщи, а приятелките ми ще ги запозная с Коцето пролетта.
Ние поръчахме ето това кенгуру на Babybjorn по настояване на ММ. Grinning поръча го от Германия на едни приятели които живеят там.

Бяхме на преглед при ортопед миналата седмица и ни каза че можем да го използваме след 2ри месец.
Момичета вие с каква вода приготвяте АМ на бебоците ви?

# 144
Деси , аз поръчах онлайн слинг под наем от слинготека. Еластичен си избрах и чакам да ми го изпратят. За два месеца излиза направо без пари. Иначе за след 3тия месец имам две раници, които също ще ползваме, ако бебка иска. Simple Smile
Може ли линк, това е идея....Wink
Арома че то вашите 40 дни трябваше да са минали, нашият е утре....ти нали роди преди мен....
Вода ползвам на Бебелан, но аз давам АМ 2-3 пъти на ден най много...и не върви много. Иначе може да изваряваш Розова.....

# 145
И нашите 40 са утре, но ще ходим само на църква. Аз слагам бебелан също.
Аз дадох 20лв за една седмица за раничката, пък да видим дали ще ни е окей. Много съм доволна от консултацията, беше много приятна.

# 146
Момичета, някоя носи ли в слинг или раничка.. Ние днес бяхме на консултация в слинготека и взех под наем ergobaby embrance, някоя да има наблюдения?
Деси ние сме с тази раница,не слиза от нея,мъжа ми се базика,че почти не го вижда.Лошото е ,че сме скачени,гръб,кръст всичко ме боли,но това е моето спасение!
За активната гимнастика още ми е рано.Ще пробвам към 3тия месец.
Изкъпах се и двамата спят ураа!Рядко щастие,ясно е че ще съм нощна смяна...какво да се прави още месец,два така се успокоявам.

# 147
Ние си взехме хибридния слинг cabo, супер е. Много лесно се слага и не се налага всеки път омотаване. Когато излизането не не включва возене с колата го предпочитам 200 пъти пред количка. Имам приставка за бебеносене на якето и излизаме така гушнати, никога Далия не се е връщала със студени крака/ръце. У дома го ползваме по-рядко. Ако някоя мама се чуди въобще за покупката на слинг, да действа- няма да съжалява.

# 148
  • София
Rave ,тук съм. Simple Smile Бебка е супер неспокойна,не спи и ние не спим. Голям рев, голямо нещо. Вече не знам от колики ли е, от скок на растежа ли е. Откакто ММ се върна на работа направо не знам дали е ден или нощ. 😁 Но знам, че ще мине този период. А малката е толкова сладка... ❤
Изгубен , http://slingoteka.com/produkt-kategoriya/ergonomichni-nosilki-pod-naem/  ето от тук си избираш и си правиш заявка. Simple Smile

# 149
Леле, лудница! Малката тая вечер голям рев. Направо ми спря тока. Не се успокоява от нищо - нито цица, нито биба, нито бял шум. Разнасям я цяла вечер, а червата ѝ къркорят. Дадох био Амика и вече се отчаях. ММ спеше, че и предната нощ ни държа будни, но дойде, гушна я и след 5 минути спеше. Дали капките подействаха или ѝ е било мъчно за тати не знам, но дано поспи. 😊
Слинг имам тъкан и съм много доволна. С количката сме излизали само веднъж,  но със слинга сме всеки ден. И аз съм с приставка за бебеносене и си обикалям с малката и на нея винаги и е топло.
Лека нощ от нас с Евка и дано всички бебчовци да спинка спокойно! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт