Отговори
# 405
Мами един въпрос: Кога ви дойде след като ви спряха лохиите? На мен лохиите ми спряха само преди около 2 седмици и вчера ми дойде уж.🤔 Тече прекалено обилно,никога не съм имала такъв цикъл и се чудя дали не  продължавам да се чистя просто? На второто бих се радвала повече 🤣

# 406
На мен ми спряха лохиите от около 2 седмици и още не ми е дошло.С първото цикълът ми дойде след 3 или 4 месеца не помня кога точно..Да видим сега кога ще е.!!?

# 407
Briela с ergobaby embrance ли си?
Мен още не ми е дошло, но пък се чудя за някакви противозачатъчни.. Някой пие ли?

# 408
Инвизибъл , на мен ми дойде точно 10 дни след лохиите . Цикъл си беше , с типичните болки и спазми , които ги няма при лохиите . И да , първите няколко , но особено първия цикъл след раждане в повечето случаи е много обилен .

Деси , аз не бих пила противозачатъчни на този етап . По принцип не ги харесвам , но сега ми се струва твърде рано . Нашите хормони още не са в кондиция и не знам как ще се отразят .

# 409
При мен спряха окончателно,  но май минах една овулация. Има специфичен начин по който ме боли корема понякога, пък и имах течение характерно за този период.
Само аз ли не слагам памперса правилно. Често се случва да протече отстрани и да е мокра. Взехме и размер 2 и пак. Или нашата девойка успява да го размести някак.

# 410
И при нас памперса пропуска. Почти на всеки е опикан отстрани или ако е изтекло. Явно са ни големи 3. Мамия. Но ще си ги доизразходя. Бяхме на 2. Лидълски, но са му малки, едвам ги слагам и му остават впити и белези от тях, иначе те не са пропуснали нито веднъж. А сега се побърках да запирам наакани и мокри долнища .
Незнам вече какво да взема, Молфикс ли....Преди имаше едни турски  ,,Еви бебе,, нещо такова се казваха и бяха много хубави.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:24 от изгубен

# 411
Деси аз питах за противозачатъчните казаха до 6тия месец след раждането абсурд! 🙂

# 412
Много, ама много благодаря Simple Smile)

Имам въпрос: Имам все още малко лохии,а мина 1 м. и 5 дни. Имам останал 1 вътрешен шев.
Кога може да се почне с половия акт?

Форевър може да се кандидатства през цялата година.За детските няма срок.Искат се доходи (ако с ММ имате брак,и сте на един адрес) от двамата.
Ако не,само твоя доход ама не помня 6м или 1 година назад,лична карта..иии само не знам дали ще ти искат бележка за имунизациите на бебето..Ако направиш молбата другия месец,трябва да я подновиш догодина същия месец..Това е

# 413
Изгубен има ги и сега Еви бейби, но май не на много места. https://www.facebook.com/perilni.preparati.online/ тези знам, че ги продаваха преди няколко месеца, ако си от София.
При мен 45 дни вече още си имам лохии. Слабо, но колкото да цапат си ги има.
Аз минах на литъл ейнджъл 2ка(бяхме на памперс премиум) да ги пробвам, но нещо не ми харесват особено. По изкуствени ми седят от памперс, а снощи 2 пъти протече ако към гърба. Вярно че малко по рядко беше, но с памперс до сега не е имало такива.
Не знам дали нещо не ми е настинал Деян. Снощи няколко пъти имаше рядко ако, много е неспокоен и не иска да спи повече от 40мин до час и само се свива. Снощи няколко пъти се и изкашля, друг път се е случвало да кашлюка 1 път, но снощи 3 пъти на всяко будене. Вашите бебовци кашлят ли, знам че е нормално от време на време. Мерих и температура, но няма слава богу.

# 414
Малечка, аз забелязвам при Яни като се напъва много да се изака или изпръцка, често връща мляко от самия напън и като е легнал според мен води до кашляне и дори кихане.  Ако си го простудила ще му потече носа или ще му се запуши.

# 415
Относно бременността и аз на моменти изпитвам носталгия. Някак се чувствах специална 😁 Нося живот в себе си, сияя, хората се държат мило , а и тези сладки ритничета ☺️ Сега кучета ме яли, а и вече съм просто отпусната и с излишни килограми not cool 🥺
За водата със захар само ще добавя, че на 5 годинки имах вече шест пломби на млечни зъби, като майка ми и мед ми е давала първия месец, за да не плача 🤷
Вчера биха двете ваксини на Самуил, поплака, но се държа мъжката. Не вдигна Т. Вече е 5,500кг и е дълъг 62 см.❤️

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 12:39 от ellina90

# 416
Мами един въпрос: Кога ви дойде след като ви спряха лохиите? На мен лохиите ми спряха само преди около 2 седмици и вчера ми дойде уж.🤔 Тече прекалено обилно,никога не съм имала такъв цикъл и се чудя дали не  продължавам да се чистя просто? На второто бих се радвала повече 🤣

На мен лохиите ми спряха точно на 40-тия ден и вчера май ми дойде..За разлика от теб при мен пък е необичайно слабо.. та и аз се чудя дали е цикъла..надявам се да не ми се отрази на кърмата

# 417
Forever_smile, най-добре е преглед при АГ и той да каже дали всичко е зарастнало добре и да даде зелена светлина.
Briela, къде бяхте на офтамолог?

Обичайно благодарение на кърменето имам бонус - една година без цикъл; дано и сега стане така.

# 418
Ние сме с ergobaby embrace и това ми е спасението,Никола има колики след всяко хранене и това го успокоява.В 3 през ноща да го слагам не ми е любимо,но нямам избор.Вече плаче силно тази вечер събуди баткото и до 4 разнасях и разказвах приказки за баба Яга.Сега замесих хляб и спи в раницата,кръста ми страда.Виж клипчета има,а първия път не бях навила два пъти колана и Коко беше потънал.
Аз цикъл с първото нямах докато кърмих,дано и сега така се получи.И на мен ми липсва усещането,че съм специална,бременна и нося ценен плод и компанията вътре.Два пъти ми се случи това чудо и едва ли пак ще имам това усещане!Памперсите и при нас пропускат винаги острани,с памперс премиум 2ка е,само пране и преобличане,добре,че е сушилнята.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:47 от Tsareva_89

# 419
Скруби , какво стана със слинга. И аз не съм сигурна добре ли го слагам, че се учих от клипчета в нета. Моля те да споделиш. 😊

Е как са ги кръстили тези кърпички хахаха!!!!
Значи който дава вода със захар на детето,  направо да записва няколко часа за лечение на кариеси за след 3-4 години при мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Записах си утре час за консултация в Рошаво...явно нещо не слагам Яни както трябва в слинга.
Хюлия и аз като теб като приспа Яни и веднага започвам да се гушкам с Мони.....милата тя мъчно й е че не й обръщам внимание,  ама не го показва.....обаче го споделя на майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт