Отговори
# 525
Пиете ли желязо, или някакви витамини?
Аз днес се наканих да ида да си пусна кръвните, то изтекло направлението и само дето висях да чакам, отгоре на това звъннах да чуя дали спи бебето ММ ми се накара че чакам 30 мин.,  аз притеснена че реве и не се оправят се върнах, а то си спи. Така ме ядоса. Не може да каже -чакай спокойно,че спи, а ми се сопна....
Той по-скоро за това, че чакам и има сто човека,  ама не може да каже че спи а ме стресира.....уфффхх
Да съм минела първа, как да му обясниш, че хората си чакат и има ред, то бременна не ме пускаше никой та сега...

Отиде ми сега деня, ревах чак....много ве ядоса.
Като се махнах от опашката, и си тръгнах минах през друга лаборатория, там нямаше никой и ми казаха, че направлението  е изтекло. Важали 29 календарни дни. Аз си мислех че са от дата до дата за месец.....ама Не...

Сега си пия кафето а той още спи....само се утрепах от бързане и притеснение.

А вчера смених пак на памперс от Лидъл и не пропуска. Отрепах се да сменям дрехи на всяко пикане беше мокър с Мамия.

# 526
Изгубен, съжалявам, че си стартирала деня така... Пожелавам да продължи с + знак 😊

И аз съм под стрес, защото ММ заминава за десетина дни и оставаме сами.. Дано да се оправим.

# 527
Аз бях купила памперси на Мама и бебе от Лилидрогерия. Е, няма такава прецаквация. Всеки памперс, особено нааканите, пропускаше жестоко. Намирах ако чак под мишниците. Счупих си ръцете да търкам. То, с тях все едно, че си без памперс. Вече ще си купувам само на Памперс. Експериментът ми не беше успешен. Останаха още 6-7 бр., ама се чудя дали изобщо да ги слагам.
Днес ще ходим на ваксина и ми е притеснено как ще й понесе.

# 528
Като сте отворили темата за акането и памперсите, да ви питам, вашите бебчета колко често акат? Че моя Ицко почна да ака веднъж на 2 дни, не е запечен, защото си ака нормален цвят и консистенция за кърмено бебе, но проблемът е, че ака в огромни количества и памперсите преливат, после пада едно пране на дрешките на ръка първо, после в пералня... дали това означава, че са му малки памперсите или че не са хубави? Ние сме с Мамиа, засега съм си много доволна от тях, ама знам ли, с това наакване вече се чудя какво да го правя 😃

И също, много ме учудвате, че бебенцата ви ядат по 40 минути и повече, моят лакомник повече от 15 минути никога не яде, обичайно даже под 10 минути и сам се пуска... а беше наддал 1,300кг за 1 месец, не е като да остава гладен 😂 не знам с каква скорост яде това дете, после се чудя защо се дави, ми то от лакомия...

И последно: някоя беше казала, че ще пробва кремчето на Мустела за крусти? Имате ли отзиви? Или нещо, което помага? Че Ицко целият е в крустички Sad

# 529
Аз бях купила памперси на Мама и бебе от Лилидрогерия. Е, няма такава прецаквация. Всеки памперс, особено нааканите, пропускаше жестоко. Намирах ако чак под мишниците. Счупих си ръцете да търкам. То, с тях все едно, че си без памперс. Вече ще си купувам само на Памперс. Експериментът ми не беше успешен. Останаха още 6-7 бр., ама се чудя дали изобщо да ги слагам.
Helinor ти не беше ли от Свищов?
Аз днес ще ходя до Свищов да го записвам при личния лекар и да му направят консултация.

# 530
Skrubi не повръща на фонтан,просто се стича от устата като чешмичка..НО аз се усетих,че може да повръща от гъстотата и пяната и от три дни му приготвям млякото по различен начин и сега само връща по-малко и рядко,не както преди през 5 минути..Приготвям го така..
Разтварям млякото в по-хладка вода и я правя по рядка примерно вместо 2 лъжички за 60мл,аз слагам лъжичка и половина..Разклащам и след около 1-2минути пяната сама се изчиства..Пробвай 👍
А за акото снощи Алпай ме изплаши до смърт акото му беше зелено като трева изкрящо,ярко зелено,малко количество,като пяна,пюре..от какво може да е..при вас имало ли е такова нещо..

# 531
Аз днес мажа за втори път за крустите, вчера след банята беше много мек. Засега нямам голямо наблюдение, освен че доста омекоти и паднаха някой. Ще дам отзив пак след още два дни, за да станат 4/5 намазвания.

# 532
Аз днес ще ходя до Свищов да го записвам при личния лекар и да му направят консултация.
Да, от Свищов съм. Вие при кой лекар ще се записвате?

# 533
Да, от Свищов съм. Вие при кой лекар ще се записвате?

При Маринова

# 534
Хюлия, не сме имали такъв цвят ако, но виж не е ли от някоя храна , която си яла скоро, броколи, спанак и тнт. зелено нещо?

Лория, нашия принц ака по два пъти на ден, ден без ако бих се притеснила, и ще го държа над мивката да пръцка и ака, така събира много и ще прелива нормално е......иначе Мамия ми харесаха с това че и пико и ако седят сухи, даже ако се е изакал малко така попиваха че седи сух, но ми преливат и изпускат на всяко ходене отстрани.  Може и да са му големи 3. но Лидъл 3. не ми пропускат. Има разлика в ластиците отстрани като ги сравних. Лидълските имат двоен ластик.

Жанинче, почнах забелването, ама то като се покаже главичката леко и до там, седи като залепено , трудна работа....

# 535
Лори Деян ака по 6-8 пъти на ден, но и вашето си е нормално. Ака повече, защото е по на рядко.
Снощи и аз се стреснах, че имаше едно ако тъмно зелено, ама следващите си бяха жълтеникави. Мен пък все ми се струва, че му е редичко акото.
 Хюле качвам снимка по долу на различните цветове акита, доколкото знам е нормално да е зелено понякога. 

# 536
Изгубен,когато качих снимката с броколи тогава ядох за последно броколи.Но и преди това съм ядяла,но е нямал такова ако..
Ей такова зелено..Днес яде в 9:00 и още не му се яде..

# 537
Ние имахме само веднъж зелено ако. Първият месец малката акаше след всяко хранене. Сега обикновено е по веднъж или два пъти на ден.

# 538
Малечка90 много благодаря за снимките..Май нашето е от притеснителните цветове,а .??
Нямам търпение да се изака пак да видя какво ще е този път.Снощи ядох един омлет,свекито донесе,но беше по рохкаво дали от това му направих нещо.Но не ядох много откъснах си 4-5 залъка...

# 539
Стела ака по 2 -3 пъти По пълен памперс на ден. Иначе в почти всички има зацапано. В клипчето с Ася , обясняваше , че ако не се носи изправено детето, ака на няколко дни по много.
Пъпчиците се появиха и по дупето и раменцата. Едните изчезват,  други се появяват. Да не е бебешко акне, понеже са ситни, червени и някои с бели връхчета. Като спи почти не се личат, но като ревне,  рева и аз. Доста сдухам заради тях, пък и още с жълтеницата се бори.
В понеделник ще я водя до педиатъра, а после на ортопед.

Общи условия

Активация на акаунт