Отговори
# 630
Здравейте, момичета,
чета ви редовно, но не съм писала в новите теми.
Да се запиша с моята прекрасна Дария, родена на 11.12.2020г.
Кърмим се оттогава, не мога да кажа, че я давя от кърма, но наддава и пълни памперсите засега и съм доволна.
И нас ни мъчат колики и единственото решение са разходките, когато спи по три часа в количката и мама може да си поеме малко въздух. Нощно време е гърчене и спането е мъчение за двете ни.
Аз също живея близо зо Южния парк и съм отворена за среща и разходки Flowers Four Leaf CloverBlushBlushBlushBlush

# 631
Прибрахме се от Банско. Отива снощи ММ в спешното, викат хирурга и той казва: Тук не правим тестове за алергии и не знаем кой към какво е алергичен и за това упойки не слагаме (разбирайте, че просто нямат упойки Sunglasses). Та шиенето е било невероятно изживяване. Накрая ММ му казал, че са колеги,  онзи се стъписал и му рекал: Колега и двамата знаем,  че това не се прави така, ако може да си остане между нас. После му казал днес да отиде на друго място,  където да проверят дали всичко е ОК и ако трябва да се презашие. Абе българска му работа.
Момичета до четвъртък времето ще е топло и трябва да излизаме всеки ден, че после максималните температури ще са отрицателни.

# 632
Ани, бая сте се застояли у дома, аз щях да лудна 1месец без разходки. Как зъби на два месеца... Стига🤯🤯🤯 възможно ли е?!?
Времето, наистина след Четвъртък доста ще се влоши :/

# 633
Skrubi бързо оздравяване на мъжа ти.. 🌹
Фифи благодаря,че попита..Снощи както вдигна температура каката,повече не е вдигала,но гърлото и е зачервено и подуто.Давам и лекарства и се надяяваам да и мине бързо.Утре няма да я пускам на училище та да може да оздравее..

# 634
Скруби, нали не мислиш че в спешно в голям туристически град няма да има упойки...смешно е....явно са си ги спестили ....ама за какво са им...? Най малкото може да предложат някаква местна ,че и той твоя мъж не работи ли с упойки, все ще знае някоя по безвредна...хм...как не е казал по рано че е мед.лице. Цялата ни държава е .....нямам думи

# 635
AromaLimone на Вит Д не виждам маркер за годност след отваряне (и в листовката в кутийката няма такива данни).За Лефакса пише 3 месеца след отваряне:
Скрит текст:
Ужас, Scrubi и то в Банско, където винаги е пълно с туристи и трябва да са подготвени за всичко. Ама защо ли да ме учуди, като знам какво е по морето. Там ако си на почивка и нещо се прецака по-добре с колата обратно, отколкото там (турист да не си).

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 10:36 от KitKatty

# 636
Момичета снощи си усещах гърдите препълнени и реших да се изцедя да видя като количество колко е.Не се изцедих до последно,но от по-голямата гърда изцедих 30мл,а от другата 10мл не до пълно изпразване,но ми се видя рядка..При вас така ли е..? Иначе като сучи малкия и почне да се гърчи и нерви знам,че вече не пуска,но като стисна излиза много бяло мляко на бавна капка..Това ли е задното мляко..?

# 637
Момичета снощи си усещах гърдите препълнени и реших да се изцедя да видя като количество колко е.Не се изцедих до последно,но от по-голямата гърда изцедих 30мл,а от другата 10мл не до пълно изпразване,но ми се видя рядка..При вас така ли е..? Иначе като сучи малкия и почне да се гърчи и нерви знам,че вече не пуска,но като стисна излиза много бяло мляко на бавна капка..Това ли е задното мляко..?
Да това е задното мляко и в твоя случай за да го изкараш с помпа е хубаво да направиш топъл компрес.

# 638
Здравейте и от мен, сега ви изчетох Simple Smile
Искам да се включа към групата за Южния, че както казах честичко ходя натам, макар че живея далеч. Lora Yatanska ми е фейсбука Simple Smile

В петък се разхождахме в Южния, и го накърмих там, беше ни дебют за кърмене навън, иначе съм кърмила на гости доста пъти с пелерината, и в колата няколко пъти (не в движение, разбира се). Ицо се кърми максимум 10 минути, така че е лесен. Това ни беше и първото пътуване с градския, хванахме си метро. Малчо кротуваше, гледаше наоколо, явно му е интересно Simple Smile

В събота пък ходихме на разходка в Стара планина, 3 часа в слинга спа малкия, чистия въздух много го унася ❤ А аз съм изненадана, че не ми отиде кръста, с това 6-килограмово добиче моето... 😂 но издържам все още.

Иначе за рефлекса на Моро, Ицко много го мъчеше особено първите дни, и затова от ден 1 (буквално още в родилното) всяка вечер го слагам в gro swaddle, много му помага да спи спокойно и да не се стряска. През деня не го слагам, но забелязвам, че вече не мята ръчички и не се стряска.

И накрая да се оплача, и на мен ми дойде, да ви кажа, няма общо с кърменето, малкия не е близвал нищо друго освен кърма от първия си ден, кърмя го на поискване, но ето на - в цикъл съм 😃 явно не съм от късметлийките. Много ми е слаб и не ме боли, но веднага ми избиха пъпки по челото, а и емоционалното състояние просто няма как да го сбъркам 🤣 както обичам да казвам - чувствам се като настъпана жаба. Но това е положението...

# 639
Аз пък явно съм от другите ,,късметлийки”, лохиите ми още не са спряли, въпреки че родих на 24.12. Тече по малко, но си тече.. тази седмица съм на преглед, да видим док какво ще каже.
Времето е прекрасно, с детето се припичаме на слънчице, приятни разходки на всички Nature Sunny

# 640
Самуил е вече на 11 седмици, но цикъл още нямам 🤷 Не че се оплаквам де, дори напротив 😁
За цеденето при мен най-много имам рано сутрин. Ставам към 3-4ч да се цедя и вадя 100мл от двете гърди. През деня му давам да цока от мен и после го дохранвам с ам. Понякога след хранене се доизцеждам , Защото има капки като стисна, но не вадя повече от 10-15мл.
Хубава софийска група си сформирахте 🥰

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:49 от ellina90

# 641
  • Sofia
Аз родих на 23.11 и ми спряха преди две седмици ( два месеца плътно имах).

# 642
Здравейй,

Аз родих на 24.12 Simple Smile
Имам все още лохии, имам все още вътрешен шев (мале, първоначално написах шеФ хахаха) останалите паднаха Simple Smile
Ти почна ли да водиш полов акт Grinning Мен нещо ме е страх да не се получи инфекция като разбрах по коментарите, че може да се случи ако все още има шев

Аз пък явно съм от другите ,,късметлийки”, лохиите ми още не са спряли, въпреки че родих на 24.12. Тече по малко, но си тече.. тази седмица съм на преглед, да видим док какво ще каже.
Времето е прекрасно, с детето се припичаме на слънчице, приятни разходки на всички Nature Sunny

# 643
  • София
Лори, ти нали беше с тъкан слинг ?
Мислиш ли да го сменяш с раница, или ще го носиш докато ти е удобно ?
На мен май още дълго ще ми е удобен, защото шушулка е малка... Сега е 4 кг.
Обаче се чудя, защото ей сега в топлите дни ми беше доста жега с него. Rolling Eyes
Иначе и моята бебка не е вкусвала АМ и се надявах това да ми донесе липса на цикъл... Ама тц, четох, че кърмене и цикъл нямат общо.
Дано поне е след месеци и да ми е какъвто ми беше досега - кратък и безболезнен.

Днес ходихме до Лидл със слинга.
Гледах ги тези топове за кърмене, ама ми се видяха като бельо... А не като потник, с който да излезеш навън.
Някой знае ли дали попринцип изглеждат така... Rolling Eyes
Взех едно гащеризонче, много са мекички.
Спалните чувалчета са много хубави, но са зимни.

# 644
Вие както направихте групичка за разходки и се намерихте, да вземем да си направим наша си група във фейса, и да влизат там само мами от тази тема пишещи, срещу  ник нейм, за да сме си само ние.....Иначе в голямата декемврийска  във фейса има много мами......

И на мен още ми капе ,вече ми писна не изглежда да спира, а си зацапва....

Общи условия

Активация на акаунт